Aktív témák
-
Den
veterán
Egyrész ott a jobbítsuk a prohardvert topic az a helye a reform ötleteknek. Másrészt én pl. több ablakban fórumozok, mert lassú a kapcsolatom, és van hogy többhöz is hozzászólok egyszerre.Meg is őrülnék ha mindenféle popupok is lennének, így is néha elvesztem a fonalat.
Egyébbként többször elmondtuk hogy egyelőre nem lesz komoly változás, jó egy éves munka gyümölcse a jelenlegi oldal, most egy darabig élvezzük ezt :) . Addig gyűjtsétek az ötleteket, aztán ha Parci megint lelkierőt érez arra fél évig mást se csináljon csak szájtot tervezzen biztos kérni fogja az ötleteket :P -
colt1
tag
válasz
peace&love
üzenetére
Na ja, de jöhetnek majdan olyan lelkes újoncok, akik ismét szembekerülnek ezzel a problémával (én már kinőttem belőle :t )
-
colt1
tag
Kedves Fórumozók!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szvsz a témában megjelölt dolgon kicsit változtatni kéne. Nevezetesen arra gondolok, hogy nem lehetne-e úgy hozzászólni bármihez, hogy poupba jelenjen meg az ''Új hozzászólás''. Szerintem sokkal jobb lenne, ha üzentírás közben szabadon tudnám böngészgetni a topicot, ha esetleg valamiben nem vagyok biztos (na, jó tudom van ennek más megoldása is, de így kényelmesebb). Megaztán nem lenne olyan zavaró az a nagy fehér keret, amit most is éppen nézegetek :)) . Ti mit gondoltok??
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest