Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz growler #26046 üzenetére

    Tudom, de most kivételesen Windows volt a téma. Írásnál az ISO felismerésével nincs semmi gond. Kiválasztható, zöld jelzés, rá is másolja a tartalmat stb. Bootolás után is ott van a listában, de ha rámegyek, akkor dobja a fentebb említett hibaüzenetet.

    (#26047) Dave™: hát, ha nem az, akkor nála van valami összekuszálódva. Bár azt hozzá kell tenni, hogy ő másik rendszer alatt próbálta az ottani verzióval, nálad pedig a gazda is Ubuntu. Illetve említettem is, hogy Windows alatt általában bugos a VB.

    (#26048) Syl: én azzal szoktam a Linux telepítőket is és teljesen ok. A dd írást lehet akár egy Ubuntunál is használni, de nem kötelező. Utána a Windows csak MB-ot mutat a pendrive-ból és le kell gyalulni, helyre kell állítani. Általában jó a normál (ISO képfájl) írás is. A dd képfájl módszer Antergos | Chakra | Manjaro esetén kell mindenképpen.

    (#26049) Lathronos: ha már itt vagy, erre nincs ötleted? Pont a Voyager remaster lenne az. Illetve látom a normálból megjelent már a 16.04-es verzió, de az előbbi a 14.04-re épül. Eddig a frissítéskezelő nem ajánlotta fel az újat, de gondolom nem kell rá sokat várni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák