Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szia,
A GUI-ban csak annyit látni, hogy át van húzva a jobb gomb. Nagyjából annyit lehet állítani, hogy körkörös-e a touchpad...
Sajnos az alien keresztülhúzta a számításaimat, mert hiába teszem fel az ia32-libs package-t, akkor sem hajlandó átkonvertálni. RPM-et meg tudtommal máshogy nem tudom telepíteni ubuntura

Van esetleg valami más tipp?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Ezt megpróbálom, [link] hátha sikerül...
-
TomBoy1986
veterán
Szia,
32bites driver van csak a HP oldalon sajnos, amit a gyári SUSE Linuxhoz csináltak. Nekem 64bites a Kubuntum a 6GB ram miatt. Fel tudom rá varázsolni valahogy? Amit letöltöttem RPM-et, arra sajnos ezt kapom, amikor debbé akarom átalakítani aliennel:
HP-SLED-Commercial-15.2.4-1.i386.rpm is for architecture i386 ; the package cannot be built on this system
-
TomBoy1986
veterán
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Sziasztok,
Erre esetleg van ötletetek?
Elveszett az offok miatt
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék. Van barátnőmnek egy HP Probook 4525s laptopja, melyen egy olyan Synaptics touchpad van, ahol a gombok felülete is érintős rész (erről a forradalmi találmányról van egy magánvéleményem
)11.4-es Kubuntu volt rajta. Olvastam az index (is), hogy ez a 12.04 lts már támogatja ezt a típusú touchpadot. Úgyhogy nekiálltam a frissítgetésnek: 11.04->11.10->12.04. A művelet sikerült. Touchpad tényleg jobb, már működik a drag & drop, 2 ujj érintését is detektálja.
Na a gond az, hogy a jobb click viszont nem megy sehogy sem... hiába nyomogatom, ugyanúgy bal clicknek érzékeli.
Megnéztem a systemsettingsben és ott is azt jelzi, mintha a touchpadnak csak bal gombja volna. Na az a kérdésem, hogy miképpen tudnék jobb clicket varázsolni rá külső egér nélkül?
Kubuntu 12.04 x64-ről van szó.
Ezt próbáltam: 4. hsz.
Eredménye az lett, hogy a login screen már be se jött. :SElőre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)