Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
értem én hogy nem lehet annyira törékeny a kocsi mint pl egy burnout paradiseban, mert akkor játszhatatlan lenne
Ha így gondolod, akkor mégsem érted. Nem a játszhatóság miatt nem lehet törni a kocsikat, hanem mert a gyártók nem adják oda a licenszet, hogy rommá törve lássák az autóikat! Nem tűnt még fel, hogy amelyik játékban ténylegesen van törésmodell, abban nincsenek rendes autók, csak ilyen kitalált, a valódira nagy vonalakban hasonlító torzszülöttek?
Na ezért!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Neil Watts #84 üzenetére
twitch-en írták páran, hogy ennyi/annyi kulcsot adtak el x $/€-ért...
De mivel hivatalosan az NDA szerint még azt sem közölheted senkivel ,hogy bejutottál, így nem tudom mi lehetne igaz az egészből...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #57770240 #81 üzenetére
Nekem lövésem sincs, hogy mikor regeltem, de hogy a sz*rkupac freem@il-en megkaptam az értesítőt, a gmail-en meg nem, az eléggé fura.Oké... Júni 15-én regeltem,
és mindkét helyre jött az értesítő.Másodreget nem aktiváltam be, így nem kaptam értesítőt.
Bocs a csapongásért, sose használom gmail-t, csak 1-2 hely miatt van muszályból, mert a freem@il-t nem szeretik...
LOL!! Oldalon nem lehet leírni, hogy freem@il, mert kitörli automatikusan.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ő itt azt írta, hogy már bekerült.
PÜ-ben kértem tőle egy shot-ot, hogy egyáltalán hogy néz ki az értesítő, de még nem jelentkezett be.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Fast Travel: Régi szép emlékek... Remélem ez is úgy működik majd, mint a régi.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tehát akkor November 11...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Gyanúsan nagy a csönd...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jól van, akkor a játék örökli a TDU legnagyobb hibáját... 8 ember édeskevés volt egy komolyabb csapatáshoz már régen is. Itt meg, ahol 4-fős csapatok vannak, egyenesen kicentizésnek tűnik. Ha a szerver egy kicsit nincs a toppon -ami TDU-nál gyakran megesett. akkor ez a szám max 6-7, mert az utolsó 1-2 embert folyton ledobálja...
Kicsit olyan "Hozott anyagból dolgozunk" érzésem lett most ettől.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jó, hát a több száz alkatrész zöme valószínűleg csak sallang. Felnik, szpojlerek, kozmetikai elemek. Opelossal attól tartunk, hogy a 12-es karika magával hozza a butulást is. Az én szemem ennél a jelenetnél csillant fel e téren, de félek, hogy motorok terén nem lesz nagy a mozgástér. Főleg az egzotikus autóknál, ami usákoknál ugye a tradicionális, európai sportautókat jelenti.
Illetve a fizika... A fizikától nem várhatunk sokat. Valszeg még a TDU-nál is árkádabb lesz, ha -mint a videóban- mehetünk árkon-bokron keresztül üldözni másokat...
A Community részre nagyon rágyúrnak, az már most látszik.
sz: Azt lehet már tudni, hogy nagyjából mennyi járművet tolnak bele az alapba?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
TDU rajongóként elsőre vegyes érzelmekkel fogadtam ezt a gammát. Az NFS széria, főleg az Underground-ok fizika és irányítás terén nem képezik szívem csücskét. Félek, hogy még a TDU-nál is árkádabb lesz ez a cucc, amit a videók megerősíteni látszanak.
Ugyanakkor remek szórakozásnak tűnik a dolog. Attól is tartok ,hogy a tuning nem lesz elég részletes. Az autó lecsupaszítása nagyon látványos, de ha tényleg csak ilyen előre definiált opciók lesznek, aztán lehet nézni az animációt, akkor egy elég nagy ziccert hagynak ki. 10 éve várok egy faxa autós játékot Street Legal Racing: Redline szintű autószereléssel. Na az bitang volt, csak a játékot kurjantották el...
Mindenesetre egy Preordert toltam rá, biztos ami fix, nehogy lemaradjak.
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest