Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberslider

    őstag

    Üdvözlet... Most kiírom magamból a bánatom, gyorsan elnézést is kérek tőletek.
    Azért írok, mert mélységesen fel vagyok háborodva a Telekom hozzáállása miatt...

    Történt, hogy lejárt a 15mbit-es internet hármas csomag hűségideje, és kötöttünk egy új szerződést a start csomagra, ami 30mbit/s. Ez történt egy hónapja. 2 év hűséggel kötöttük újra, azonban az internet sebessége maradt 15mbit/s. Ezt a problémát többször jeleztük telefonon, majd hülyének nézve, szabvány válaszokat adtak, hogy a leterheltség függvényében a sebesség változhat, a minimumot pedig tudják biztosítani (1mbit?).
    Harmadjára jeleztem telefonon, hogy a Speedtouch modemben a confignál a vonalsebesség 1.278 / 16.380, ezért úgy ítélem meg, hogy _nem állították át_. A telefonos kollega jelezte is, hogy valóban, nincs a „port átállítva” valóban ennyi a konfig, várjak intézkednek.
    Meglepődtem, mert nem történt semmi. A mai nap kaptuk kezünkbe a hivatalos levelet, ugyanazzal a szabvány szöveggel, amit említettek a telefonban, mely szerint hiba nincs, a szükséges minimumot biztosítják, és fordulhatok a felügyeleti szervekhez. A tippet köszönöm, mert mindenképp fordulni is fogok, mivel ha ez így van, a hűségidő miatti hosszabbításra beszélés a 30mbit-es gyorsabb net ígérete miatt egy csalás.
    Fogalmazom a hivatalos levelet, de ami lényeg: 20 év alatt még ilyet nem tapasztaltam, mialatt 3 előfizetési ponton is telekomos (matáv) ügyfél _vagyok_. Ebből az egyik – itteni – helyen a DIGI optikai kábele húzódik, a ház előtt 2 méterre, másodiknál UPC, harmadiknál Vidanet. Ez utóbbinál egy 50-es csomag megy, kb. 50-53mbit/s-al a szomszédnak. Nembaj, jó nekem a telekom, stabil! Mondottam én.
    Mindez azért érdekes, mert azon gondolkozom, pontosan mi vezetett ahhoz, hogy ilyen körülmények között (DIGI, nem, nem említem hány megagiabit) továbbra is a TELEKOM szolgáltatásait választottam.Talán a hűség? A 20 év? Azért, mert jön egy csinos lány, de 10 éve férjként mégis az asszonyt választom a végén? :W

    Sajnos, és ezt mélységes szomorúsággal állapítom meg, hogy nagyon úgy néz ki, rosszul döntöttem. Egy levelet ugyan még írok, de ha így állnak hozzá ennél a cégnél, olyan lesz, mint amikor egy régi alkalmazottam kellett elbocsájtanom. Há' szarul esett, na!! A fenébe is! Egyedül lennék?

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html

Új hozzászólás Aktív témák