-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz gordonka77 #7496 üzenetére
mert a telnetnek más a login pass
asszem admin/Bridge talán
de nem biztos
végig kell próbálgatni ugyevagy frissíted rajta a FW-t és már ADSL2+-os lesz és admin/admin lesz a kódja mindenhova
sajna a T-től kapott 360T-nek meg van változtatva mindenhol a login/passtelnetre root/Bridge vagy admin/Bridge
vagy root/bridgeezeket próbáld
de mondom egy FW frissítés pár perc és utána tudja az ADSL2+-t meg legalább bele is lehet lépni rendesenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
icab
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem itt a megoldás!!! Valami vonal gond lehet,mert Speed teszttel mérve,mikor visszaesik a letöltés seednél akkor a mérés is 1.5-1.6 Mb/s.Persze előtte kikapcsolva minden le fel töltés.Ha viszont újra indítom a Pirellit akkor megint a tesztben 2.25/ 0.16 a mérés.
Persze lehet a központ hibája is! Csak az a gond,hogy az üfsz.azt mondja ez még belefér a tűrésbe.
Hát én már annyit bajlódtam ezzel a T-s vonallal hogy az már sok.
Na de semmi gond,mert szeptember 16-án lejár a hűség,és most akarják nálunk a kábeltévét csinálni. Állítólag optikán, amin lesz 10/5 megás nett is.
Remélem még ebben az évben.
Akkor viszont egy percet nem gondolkozom azon,hogy "ez még belefér a tűrésbe"!!
Vagyis nem tűrök,hanem váltok!!
Köszi mindenki segítségét!Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk!?
-
TeeJay
félisten
válasz KicsiUbul #7504 üzenetére
hát én már 3 darab 360T-t frissítettem, volt közte A3-as és B3-as is gond nélkül ment mindegyik, vagyis az utolsót elszúrtam és nem akart bebootolni de aztán még 1x elindítottam a frissítést másodjára már jó lett és ment is gond nélkül
hihiszóval rá lehet azt rakni simán
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
g50v
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy Pécs belvárosában a T-online Dsl medium A maximum 8 Mbit/s letöltésből kb. mennyi valósul meg.Köszi mindenkinek a választez a fránya gazdaságiválság...
-
Huvi00
tag
Hello
Lenne 1 kis problémám mobilinternettel Tmobilos mobil netem van és nem müködik .Ugyértem felragtam Windoz 7 64 biteset és bedugtam a sticket és nem ismeri fel semmit nem irki muter gépén bedugom bejön1 kisablak és telepiti itt semmi :S most másik neten vagyok Tmobilnal anyitmontak nincs tesztelve driver win7 en de elvieleg futni kéne neki enyit montak valakinek valami ötlet ?PLS hELP.
-
Zsolt!!
aktív tag
Hi!
Két napja vagyok t-online-os adslel hálózaton.Megszakadt tegnap egy csomószor a kapcsolat tegnap a vihar alat. Ez mennyire befolyásolhatja.Ma jó az idő mégis megszakadt úgy két óra után a net.Nektek mi a tapasztalatok?
-
lakatosturbo
aktív tag
Most hogy megszűnt a Budapest TV cssatorna nem tudjátok véletlenül mit tesznek be a helyére?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Bikerman
aktív tag
Hi,
Ezen a héten teljes csomagot váltanánk vagy a T-Home-nál, vagy átmennénk a UPC-hez. A lényeg az, hogy a net ne szaggasson, és 4MBit feletti legyen. Innentől kezdve tőlem lehet OptiNet, lehet kábelnet, az a lényeg, hogy min. 8MBit-es legyen. Ne szaggasson ez a lényeg. A TV meg adott, az ez lenne.
Vagy inkább menjünk át a UPC-hez? Ott milyen a net? Ott is fennál az alaphelyzet, hogy ne szaggasson az internet. Mert a mostani T-Home-os kábelnetem valami szörnyű, ez 2MBit, de nagyobb kélne, mert szeretnék elkezdeni nagy adatforgalmat lebonyolítani.
ragazzi della curva...
-
goodluck
tag
A párom tesójánál a T-Home optikai netje van, szombaton kötötték be. Gyorsan mértem is egy sebességet nála. Ami után kicsit elsápadtam..... Miután közölte, hogy 25/12,5-nek kellene lennie hivatalosan.
Hamarosan nálam is lesz.
[ Szerkesztve ]
MSI GV72 8RE =+= ASUS PG248Q ROG SWIFT =+= IphX
-
ForRedGlory
félisten
Srácok ez mit mond nektek?
Tények: 8/512-es ADSL net van, és a HGW ezeket az adatokat dobja, viszont a net az maximum 4 mega le és 100 kbit (!!!) fel
Központból bemérték és azt mondták, hogy tökéletesen jön a 8 meg le és a fél mega fel
Mit tegyek?
-
petne
őstag
válasz ForRedGlory #7523 üzenetére
Egyszerű a probléma... a HGW-n rossz a config. Fel kell hívni a 1412-őt és mondani, hogy töltsék rá a helyes beállításokat.
-
petne
őstag
válasz ForRedGlory #7525 üzenetére
Nagyon is jók... Közel vagy a központhoz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #7527 üzenetére
Azt mondták 20 megát bírnia kell a vonalnak. A HGW-ig jön a 8 mega, utána nem. Ki fogják cserélni valószínűleg
Köszi Petne!
Ha jön az új csomag, váltok is[ Szerkesztve ]
-
Bikerman
aktív tag
ragazzi della curva...
-
petne
őstag
válasz lakatosturbo #7517 üzenetére
Kábelen már biztosan az egyik új T által üzemeltett csatorna lesz október 1-től a Budapest Tv helyén. LifeNetwork lesz a neve és egy életmódcsatornáról van szó. A másik csatornája az OzoneNetwork nevet viseli, ami egy időjárással foglalkozó csatorna lesz.
IPTV-n még nem derült ki, hogy pontosan mi lesz a BP Tv helyén, de nagy a valószínűsége, hogy oda is valamelyik fenti csatorna fog bekerülni. -
gyiku
nagyúr
kabelnet happy-m van 2/lofax-al havi 4k-ert. ha penteken besetalok egy t-pontba, kothetem uj huseggel az uj happy-t 5/nagyobblofax-xal 4k-ert?
hüllő
-
g0dl
addikt
Digisport lesz szerintetek? (szeptember 15 ig)
-
petne
őstag
Október 1-től az IPTV-re is rákerül a Magyar Telekom 2 új csatornája (LifeNetwork, OzoneNetwork), az egyik új csatornaként, a másik meg a Budapest Tv helyére. Mindkettő a saton és az IPTV-n is az alapcsomagban foglalnak helyett.
[ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
2megás netem van és pirelli router, mértem egy sebbeséget és 42-es a ping érték. Ez mitől lehet? Durván sok nem?
-
whited
addikt
sziasztok
ezzel a nettel
mennyi a max sebesség amivel pl 1 zenét tudok leszedni ha a kapcsolat 100%ban elérhető?
[link]
hogy tudom menézni hogy balatonbogláron a 15mbit elérhető számomra?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
gg72
veterán
Hagyományos vonalon is bővítést ígér a T-Home, szintén szeptember 4-től 5 illetve 15 megabitre nő az alapcsomagok legnagyobb letöltési sebessége (a korábbi 2 illetve 8 megabitről), és ennél sokkal nagyobb mérték nőnek a garantált sebességek: 192 kilobitről 1 megabitre, illetve 480 kilobitről 5 megabitre nő a letöltés a két csomagnál.
[link]Ez vajon a meglévő előfizetésekre is igaz? Nekem 2 megabites Happy-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest