- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Sziasztok!
Van egy Sagemcom f@st 3686 ac modemünk itthon amit a T-home-tól kaptunk.
120mbit-es net, ip tv, telefon, wifi.
Na most a wifi nem valami erős. Van
rá mód, hogy erősíteni tudjak rajta?[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Morris
veterán
válasz Gubek-Einste #73452 üzenetére
Van itthon egy TP-link 841n router. Ezzel meg lehet oldani?
-
Morris
veterán
Köszi srácok!
Remélem eleg lesz a tp link. Két antennás.
Amúgy a tp link routerből vigyem a lan-t a számítógéphez, vagy az mehet a sagemcom-ból?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Iptv esetében ,hogy működik helyik tv-k elosztása. Ászf szerint kapnám az egyiket ,gyakorlatilag meg soha nem találkoztam vele. Vagy valamit fèlre értek?
-
tomi5244
őstag
Bekerülhetne jobbra az összefoglalóba, hátha aktuális lesz hamarosan: [link]
-
zolokas
aktív tag
Üdv! Valaki megtudná nekem mondani hogy lehet használni a wifi font? Hiába telepítettem fel a telefonra a alkalmazást és beírtam a t-től kapott felhasználó nevet és jelszavat nem csatlakozik sehova!
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
Bozek
nagyúr
válasz zolokas #73465 üzenetére
Ha van egy Telekom Fon nevű WiFi a közeledben, akkor csatlakozz arra. Amikor bejön a bejelentkezési ablak, akkor írd be az adatokat. Nekem legalábbis úgy működött, igaz, az alkalmazás is telepítve volt, bár szerintem az csak annyi, hogy megmutatja a közelben lévő csatlakozási pontokat.
Amúgy amikor csatlakozott egy Telekom Fon-ra, akkor utána még bejött böngészőn is egy ablak, ahol kérte a felhasználónevet és jelszót, de azt csak bezártam simán.
-
ht42
senior tag
Hali!
Ma húzták be hozzánk az optikai kábelt. A routert lecserélték a H végű Huaweire. Nekem eddig a t-online router mögöttt volt egy Asus RT N16, mindenféle port forwarddal, asuscommos dyndnssel. A tés router modem módba volt kapcsolva, az Asusban volt beállítva a PPPOE, minden flottul működött. A Huaweit nem lehet modem módba kapcsolni, ha az Asus WANt dinamikus IP-re állítom, akkor van internet, de természetesen se port forward, se asuscomm. Ha az Asus WAN oldalt fix IP-re teszem és a Huaweiben azt az IP-t DMZ-be teszem, akkor van port forward, de nincs asuscomm DDNS, mert az Asus a helyi IP-ét akarja az asuscommnak továbbítani, ami nem nyerő. Van valami megoldás? -
Willy_Billy
csendes tag
Valaki ebben tud segíteni?
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok
Ma voltam telekomnál újra kötni a hűséget és végre 50Mbites net lesz, (régebben itt csak 30 volt a maximum, de az is arany árban, de most már van 120as is.)
Szóval, kijönnek majd a szerelők és hoznak vmi új kábelt (ez vdsl?) kérdésem hogy a ház és a pózna között cserélik ezt vagy a modem és a oszlop között?
nálunk falba van benne egy sima telefonvonal csatlakozó és akkor azt szét kell szedni stb, szóval erre való felkészülés miatt kérdezem.
-
csecso22
tag
Sziasztok
Az mit jelent hogy,hogy a lakcím beírása után szürkék az internetes csomagok?"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Reinkz #73472 üzenetére
Ha van 120-as is, akkor vagy optika vagy koax lesz, biztos nem VDSL2, akkor kötnek egy új kábelt az oszloptól igen és a modemig kötik neked. Ha optika lesz azt nem fogják neked behúzni szerintem a falba, könnyen törik, nem mindegy, hogy milyen szögben hajlik stb.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Willy_Billy #73471 üzenetére
Próbálnád kijátszani a FON szolgáltatás korlátait, szerinted ebben ki fog neked nyíltan segíteni, ha tudna is? Megnyugtatlak senki. Kell egy hozzáférés és korlátlanul használható a FON. Fizess elő rá, ha nincs hozzáférésed vagy nem jár a mobil csomagodhoz.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz csecso22 #73473 üzenetére
Azt, hogy nincs ott szolgáltatás, vagy, ha jelenleg is van élő szolgáltatásod azon a címen, akkor az oldal hibáját jelzi. Ebben az esetben fel kell hívni őket és meg kell kérdezni, hogy mit tudnak nyújtani.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Reinkz #73478 üzenetére
SAT TV nem tud menni az új kábelen, az nyilván marad a tányéron, ahogy eddig. A telefon pedig valószínűleg VoIP lesz, a Telekomos eszközbe kell majd dugnod a telefont és úgy fog menni a telefon.
-
ht42
senior tag
válasz DJ. Ru$y #73469 üzenetére
Nem működik egyik eljárás sem nekem.
Először próbáltam a DHCP kikapcsolását a Huaweiben, aztán a hard resetet. Mindkét esetben nincs net, az Asus router log azt írja Authentication failure. Gondoltam hátha megváltoztatták a nevemet, vagy a jelszavamat, felhívtam a T-t, de megesküdtek, hogy nincs változás. Akkor mi lehet a gond? -
DJ. Ru$y
félisten
Ez érdekes, hogy van akinek hiba nélkül működik és másnak jó... Most jutott eszembe, hogy f4lcon is írta, hogy neki sem ment. A Huawei-re a LAN1-re kötöd a router WAN portját? A többi port dedikálva van IPTV-nek.
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #73462 üzenetére
Meglett a hiba forrása. Az előfizetésem csatorna kiosztásában központilag tiltva volt az elérése. Nyomtak egy újra aktiválást és helyre állt a rend.
Mellesleg ez a magentás ügyfélkezelés nem rossz dolog. Ha a csomagban foglalt számról hívom őket, az azonosítás és a menü után szinte azonnal élő hanga beszélek. Kellemes meglepetés a sok 10-20-30 perc után.
-
-
pibácsi
senior tag
válasz DJ. Ru$y #73450 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat. Igazad van, a POP 3-at használom, mert a Telekom az Outlook beállításhoz ezt adta meg és ráadásúl az Outlookot beállítottam, hogy lehívás után ne őrízze meg a leveleket. Mivel a gmail-om is át van irányítva az OE6-ra, de megőrzi a leveleimet, arra gondoltam, hogy itt is megmarad, de ezek szerint teljesen követi az Outlook beállításait. A Gmail-nál az IMAP le van tiltva, de a "Az üzenetek POP-alapú letöltése esetén" funkciónál azt jelöltem be, hogy egy példányt őrízzen meg a levelek között. Szerencsére. A T-Webmail-nál nem található ilyen.
Mostmár az Outlookot átállítottam 5 napra, hogy őrízgesse a leveleimet, csak akkor az a gond, hogy sűrűn jelez, hogy elfogyott a tárhely. Most kénytelen vagyok kompromisszumot kötni, törölgetni, ill. sűrűbben menteni (vagy csak a gmailt használni).
Az igaz, hogy az OE6 akkor este archivált - tömörített - csak azt nem tudom, hogy amit tömörített, azt hova tette, hogy esetleg kicsomagoljam, ha nem törölte véglegesen. Bár olvastam, hogy ha tömörítés közben hibát talált, akkor azt nem tömöríti, kihagyja, vagy, ha tömörítés közben bejön valami akadály, probléma, ami megakasztja. Mivel okt.4 -től teljesen kihagyta a végét, az nincs meg, ott történhetett valami, ami megakasztotta. Azóta találtam egy visszaállító progit direkt az Outlook Expressre, de az is csak azt találja meg a gépen, ami "létezik", tehát nem törlés-visszaállító.
Mégegyszer, köszönöm a választ, így tudom, hogy ne kinlódjak a vissza szerzéssel.Üdv. Pibácsi.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pibácsi #73489 üzenetére
Megoldás: fogod a T-s e-mailt és átirányítod a Gmail-re. Az OE6-ban kellene azt beállítani, hogy soha ne törölje, de ez már egy másik topik témája lenne. Az archívumot pedig simán vissza lehetne valahogy nyitni az OE6-ba. Az, hogy a 16.10.4-től tartó leveleket meghagyta az annyit jelent, hogy addig tartott nekik a régi levelek archiválása. Nem 0-tól a végéig archivál, csak a "régi" leveleket. Van jó pár leírás a Google által, nézd át őket, megvannak a leveleid valahol az Application Data-ban.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz havri1 #73491 üzenetére
VDSL2-n elvileg be lehet lépve azonos időben 2x ugyanaz a user, szóval ott elvileg nem számít. Meg régen (mikor én összeraktam a setupom) a factory reset kiütötte a jelszót és a usert is az eszközből.
-
havri1
félisten
válasz DJ. Ru$y #73492 üzenetére
Igazából nagyon sokat szenvedtem vele, és csak a teszt kedvéért töröltem ki, ekkor egyből felcsatlakozott az Asus.
Resetkor így van, törlődik, és valami alap áll be, amit most fejből nem tudok.
Az az igazság, szívesen tesztelgetném, de most jól működik, nem akarom magam alatt kívágni a fát
Na meg ha sokat áramtalanítom/resetelem, még lock is lehet, talán Te mondtad a múltkor.[ Szerkesztve ]
havri
-
p87
senior tag
válasz havri1 #73493 üzenetére
VDSL-nél resetkor nekem is alap felh.név/jelszó állt be.
De itt nem, akárhányszor reseteltem ahogy feléled az ONT mindig visszatöltötte magának a rendes net eléréshez szükséges felh.név/jelszó párost.
Ez valami feature, mindig lekéri magának T-től az ONT.
Ezért is nem kellett telepítéskor sem manuálisan beírni, csak telefonált a központnak a szerelő, megadta az ONT azonosítóját, címem és rátöltötte az ONT-re.Ezért is nem kell resetelni, csak kitörölni, mert mindig visszatölti magát!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest