Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz spici #61700 üzenetére

    Na látod, megy ez :)

    Korábban azt írtad, hogy a problémád nem egyedi jelenség, az egész településen tapasztalható. Kb. mekkora méretű településről beszélünk? A negyedik US csatorna sosem működött, igaz?

    És nézzenek oda: mégis csak van érdekesség a jelszintek oldalán is:

    Sokat elárul a hiba jellegéről, hogy az egyik képen 45-46-os US szintek mellett az egyik csatorna 51-es szinttel megy azonos modulációs rend mellett, ez egyáltalán nem normális, túl nagy a különbség, holott frekiben ezek a csatornák lényegében egymás mellett vannak, ergó lényeges eltérés nem lehet.

    Ha egy kisebb méretű pár ezer fős településről beszélünk, és valóban többen tapasztalják a település különböző részeiről (nem csak egy utcából), akkor az optikai adókkal lesz baj, ha csak egy utca, vagy kisebb településrész érintett, akkor legalább egy erősítő döglődik, de lehet beázás, hibás csatlakozás is.

    Abban az esetben ha több előfizető is érintett, érdemes minden érintettnek bejelenteni a hibát, és hivatkozni arra, hogy ugyanezt a problémát adott területről több előfizető is tapasztalja, így látszik a hiba nagyobb kiterjedése.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák