Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz icecave #59121 üzenetére

    Ilyen nálam is volt / van. Weblapoknál annyira nem észrevehető, de van egy FTP szerver, amit használok, és néha megy fullon, néha meg akadozik, fel-le hullámzik mint egy EKG. A szerver tulajdonosa szerint minden oké, és tényleg, mobilnettel fixen stabil. Kerestem a T-t, de aszonták, hogy lokális probléma lesz amazon az oldalon, azzal ők nem tudnak mit kezdeni. Nem hatotta meg őket, hogy mobilnettel jó. Ez van. Amikor "rossz kedve van" a rendszernek, akkor nem töltögetek. Szerencsére ez mondjuk havonta 1-2 nap. Hogy ilyenkor mi történik? Gondolom ezer elágazáson, osztón átjön a jel, mire hozzám elér, és valahol van egy hibás relé, vagy akármi, ami X terhelés fölött lelassul. Vagy nemtom.

    Nekem most mióta modemet cseréltek, az a bajom, hogy bizonyos időközönként ledob a wifi. Véletlenszerű, van hogy egész este megy, van, hogy 5 percen belül 3x egymás után. A jelenség:
    - elmegy a net (szürke karikázás a firefoxban, videók megállnak, stb), de a wifi jelkijelző még jót mutat
    - pár másodperc múlva megjelenik egy sárga felkiáltójel
    - kb 1 perc múlva eltűnik, és megy tovább a net (videó folytatódik, oldal betöltődik, ha addigra nem ment timeoutra)
    Ilyenkor a router sem elérhető a 192.168.0.1-en.

    Ha elindítok egy "ping akármi.hu -t" -t, és hagyom futni, akkor sose szakad meg. De volt, hogy mikor lelőttem a pinget, rá fél percre megszakadt. Letöltés közben sem szakad meg soha. Tehát valami olyasmi lehet, hogy amig folyamatos terhelés van, addig nincs gond, csak idle időben történik valami. Teszteltem másik laptoppal, dettó, tehát nem laptop gond van. Ellenben a router túloldali jellel nincs gond, mert IPTV nem szakad meg, tehát az a része okés.

    Mi lehet a gond? :F

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák