- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz DJ. Ru$y #57448 üzenetére
A UPC-nek is van saját mobil szolgáltatása + kell valami mobil előfizetési amivel használni lehet a szolgáltatás vagy ha wifi-n van használva akkor pedig az nem alternatívája a mobil előfizetésnek. Azért jó az ilyen app mert akkor bárhol lehet használni a vezetékes telefont, mindig elérhető vagy azon a számon is, nincsen olyan, hogy nem tudnak elérni, sok előnye van ennek, kevés hátránnyal.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
válasz DJ. Ru$y #57448 üzenetére
Ez részletkérdés, nem üzleti, csupán technikai szempontból válaszoltam a kérdésre, tehát megoldható a dolog. Illetőleg üzleti szempontból is lehetnek köztes megoldások, pl. mondhatja azt a Telekom, hogy valahol a két (vezetékes és mobil) ár közt lehetne használni az App-ot, amikor még az előfizetőnek is jobban megéri, pont annyira, hogy ne menjen mondjuk a Vodafone-hoz, és még a Telekom-nak is megéri.
-
dchard
veterán
válasz st.stofi #57444 üzenetére
Erre a problémára lesz jó a vectoring, és pontosan azért fognak előbb utóbb mindenkit VDSL2-re rakni, mert a vectoring csak akkor működik hatékonyan, ha a törzskábelt használó összes előfizető vectoring képes eszközt használ, ami csak VDSL2-n érhető el.
A vectoring a bondingnak is előfeltétele, ami elsősorban vidéken, a központtól távol lakóknak fog majd normális sebességet biztosítani, mondhatni minimalizálja a DSL szolgáltatási területén most meglévő jelentős eltéréseket.
Az egy érdekes, kérdés, hogy a most kint lévő VDSL2 képes eszközök hány százaléka vectoring képes, illetve hogy SW frissítéssel azzá tehető-e.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
fradi81
veterán
cisco modem és stb közé milyen kábel kell, jó a sima cat5e, vagy van olyan ami duplán árnyékolt. Falba megy majd egy koax mellett.
moto g72, Ninebot d28e
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok van olyan kérdésem lenne hogy miért nem megy a t-home videotéka ?
"Kérése átmenetileg nem végrehajtható.Kérjük, próbálja újra később! "
kb 1 hónapja ezt látom. -
titán
-
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #57447 üzenetére
Igen. Pontosan ilyesfajta szolgáltatásra gondoltam, de azt nem tudtam hogy az UPC-nél ezt már kitalálták. Akkor ezek szerint technikailag teljesen kivitelezhető a dolog. Gondolom a telekom is betudná vezetni ezt, csak a mobil üzletága rovására menne ezért nem valószínű hogy a közeljövőben bevezetnek ilyet.
ⓑⓣⓩ
-
Teko001
őstag
válasz perfegor17 #57457 üzenetére
Áramtalanítsd a boxot, majd kapcsold vissza, általában megoldja.
-
bopeti98
őstag
A felvétel funkciónak mennyi a havidíja? A honlapon csak annyi van, hogy az utólagos telepítése 0 Ft.
-
btz
addikt
válasz DJ. Ru$y #57463 üzenetére
Épp azt írtam hogy a HDMI verziós drága lett volna és nem volt lényeg HD mert a monitorom sem HD-s szóval nekem megfelelt az olcsó s-video + rca verzió. De van ilyenből HDMI-s és az a piros, cián, kék dugós is (most istenért nem jut eszembe a neve, playstationon is van), az tudja a HD-t is.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
fradi81
veterán
2. stb-t ha kérek azt meg lehet venni jelenleg, ára? Vagy csak bérelni?
moto g72, Ninebot d28e
-
juve600
nagyúr
üdv
alábbi problémám van :
T-HOME-s net,iptv,telefon
van egy t-homes router és van még egy tp-link router-ha a t-homes routerre csatlakozok wifin keresztül akkor a win7 net gadget szerint ha nem használom a böngészőt akkor nincs adatforgalom
- ha a tp-linkes routerre csatlakozok wifin keresztül akkor ha nem használok semmit a gépen akkor is 2 mbit letöltést mutat a gadget,miért lehet ez ????THX
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Intruder2k5 #57474 üzenetére
azt még nem probáltam
megnézem -
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Intruder2k5 #57474 üzenetére
mégnéztem,ha kihúzom a thome routerből a tp-linkhez menő kábelt akkor megszűnik az adatforgalom kijelzés
-
juve600
nagyúr
válasz Intruder2k5 #57476 üzenetére
magyarán akkor valami-valaki használja a netem ???
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Intruder2k5 #57481 üzenetére
le van védve jelszóval,win 8.1 -et használok ,elvileg abban van beépitett tűzfal,vagy az nem elég ??
amugy a Mester MC progira gyanakodok,mert amióta felraktam a gyereknek,azóta csinálja,bár 3 gépünk van,2 van fenn ez a progi de a 3-ikon is ha a tp-linkre csatlakozok akkor látom az adatforgalmat
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ph0nak
csendes tag
válasz Gubek-Einste #57438 üzenetére
Úgy tűnik a gépen volt a gond forrása, system restore és Avast újratelepítése óta nem jelentkezik a probléma (kopp-kopp).
-
Sasos
senior tag
Esetleges hűségidő vége előtti felmondás esetén, a már igénybe vett kedvezményeket kell kifizetni, ha jól tudom. Esetleg van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mely kedvezmények számítanak ebbe bele? Vagyis csak a hűség miatt adott kedvezmény kifizetendő, vagy hozzá csapódik a hiéna kedvezmény és/vagy a tripla kedvezmény is?
-
juve600
nagyúr
válasz Intruder2k5 #57491 üzenetére
bopeti98
Intruder2k5köszönöm
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Intruder2k5 #57495 üzenetére
igen-igen
-
MODERÁTOR
válasz juve600 #57497 üzenetére
Frissíteni kellene a firmware-t, a TP-LINK honlapja szerint már a TL-WR940N_V1_110117 verzióba bekerült az opció, tehát nálad elég régi lehet rajta a szoftver.
Add the support of IGMP;
Arra persze ügyelj, hogy a megfelelő verzióhoz való fw-t töltsd rá!
http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-WR940N#down
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz Intruder2k5 #57498 üzenetére
frissitettem,de ugyanugy nincs ilyen menüpont
viszont a frissités után megszünt a jelenség,nem mutata letöltést120201-es fimrware van fenn
TL-WR940N_V1_110117 ez volt fenn elötte
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest