Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboy_HU

    tag

    Sziasztok!

    Esztergomban koax területen vagyok, jelenleg a következő szolgáltatásaim élnek:
    IPTV Családi csomag, műsorrögzítés opció, második STB, Speak minicsomag, Netmania XL (50/5), telefon (alap), mindez egy Cisco EPC3925-tel.
    Két dologban szeretnék segítséget kérni:
    - szeretném, ha a LAN-on a DHCP funkciót nem a Cisco látná el hanem egy Synology NAS. Fizikálisan hágynám a két STB UTP kábelét a Cisco-ban, a harmadik LAN porton lenne a NAS, a negyedikben egy Wifi router access point mode-ban (mert a Cisco wifi részével mint sokan mások én is elégedetlen vagyok). Vajon ebben a felállásban fog-e működni a "rendszer" (IPTV, net)?

    - Január elején lejár a hűségem. Alapvetően elégedett vagyok, nem gondolkodom váltáson, de ahogy néztem a weboldalukon, újabb hűség aláírásával nemhogy olcsóbb, hanem inkább drágább lenne hasonló a felállásban (Családi+HD-ra váltanék, Netmania XL maradna, telefonról hajlandó vagyok lemondani, nem használjuk, csak a tripla kedvezmény miatt összességében olcsóbb volt eddig telefonnal mint nélküle). Esetleg van-e valakinek "bennfentes" ismerőse aki utána tudna nézni mit lehet kihozni a díjakból? Most 12 körül fizetek, újabb hűséggel 13 környékén lennék, Invitel meg kb. ugyanilyen szolgáltatásokért nagyjából 8-9-et kérne (VDSL lefedettség van nálam, 50Mbitet ők is tudnának adni)... 12 vs. 8 az bárhogy nézem másfélszeres ár...

    Köszi,

    b

Új hozzászólás Aktív témák