Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HDAdriano

    tag

    válasz kabelmania27 #151831 üzenetére

    Sajnos nem, hát akkor remélhetőleg a dupla Nat kavar be (mondjuk a tegnapi újraindítás után valami 5-7 perc volt mire osztott netet, ez azért több idő volt mint általában)..

    Megkérdezhetem, hogy volt-e valakinél olyan, hogy a Vidanet előfizetéshez Telekomos modemet kapott ("Sagemcom F@st 3890V3"-ra gondolok), mivel sajnos a Vidanet 4 modemet tart a kínálatába, és kiderült, hogy mindegyikkel van valami gond..
    Arris 822, Arris 3200, Arris 2482, Technicolor CGA2121, ebből első 3 Puma chipsetes, ráadásul az elsőn még az 500 megabit sem megy, utóbbival meg most szenvedünk.

    Vagy hogy mi a menete annak, hogy Vidanet területen Telekomhoz kerüljünk át, mert sajnos mindkét ügyfélszolgálat egymásra mutogat, hogy nála kell érdeklődni.

    Mondjuk az is zseniális, hogy a mi bejelentésünk miatt kereste fel az Arris-t a Vidanet és elvileg egy új firmwaret küldenek a 3200-ra ami megoldja a Puma chipset hibáját, én ilyen "csoda" firmware-ről nem hallottam feltételezem ez valami 2017-es firmware amit nem kapott meg a Vidanet mert senkinek nem tűnt fel, hogy rossz a modem..

    Mindenesetre ha nem kapunk Sagecomot, és nem sikerül a Bridge mód a Technicolor-on sehogy se akkor csak ez a firmware marad mint utolsó lehetőség..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák