Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    A hgw és a központ mi alapján kommunikál egymással abból a szempontból, hogy melyik előfizetőről van szó? Tehát hogy kinek milyen szolgáltatás legyen aktív?

    Említettem korábban, hogy a megszokott 950/1000 helyett ismét 2000/1000 - et kapok. :D Tegnap az utcában oszlopokat cserélt az áramszolgáltató és lekötöttek mindent az oszlopokról, majd az újra mindent vissza. Az optikai kábeleket telekomos szerelők kötötték ki és vissza. Érdekes módon, azóta ismét a régi 950/1000 jön. Hétfőn még a 2000/1000 jött, tegnap délután pedig ismét a 950/1000. Ez véletlen egybeesés, vagy "újraszinkronizált" a hgw a központtal és emiatt beállt a szerződés szerinti sebesség? Tudom, hogy ez így a jó, ahogy most működik, mindössze érdekességként írtam a hozzászólást. Mivel a bekötések fizikailag azonosak, gondolom valami alapján beazonosítja a hgw-t a központ. :)

    Amúgy ismét piros pont a cégnek. A a digi elkezdte a területen az optikázást, emiatt az oszlopaikra felszerelték a kábeltartókat. Mivel azokat tették legfelülre, rézkábeleket pedig lejjebb engedték, az ő vezetéküket simán ráengedték a telekomos optikai kábelre, leszarva, hogy az úgy nem igazán jó. Múlt héten jeleztem feléjük a hibát, káosz ami ott folyik, de ez nem idetartozik. Tegnap mikor kötötték be a kábeleket a telekomosok, azért jeleztem nekik a dolgot és oda is figyeltek rá. A gerincvezetéket és az én kábelemet is úgy állították be, hogy nem ér össze semmivel. A jelszintek is ugyanolyanok mint korábban, látszik, hogy nem csapták össze a munkát. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák