- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Sagemcom F@st 5670-esem van pár hónapja. Tegnap óta úgy éreztem, hogy belassúlt a hálózat, minden olyan lassan töltött be, persze speedtest hasított gondoltam valami gond lehet a szolgáltatói oldalon. Aztán ma ahogy néztem a tv-t észrevettem, hogy a soundbar villog pár percenként wifi connected pár perc múlva wifi disconected és ez ment random időközönként, közben láttam a telefonomon is elment a wifi jel. Számítógépen 2ghz-es LAN portba dugva a gépem szintén szakadozik a net, log ban írja is a disconect lan-ot pár percenként de ez már amióta meg van(nem jöttem még rá mitől lehet, szokásos restart, lan kábel ki-be stb...minden meg volt). De ez a wifi szakadozás még új, csináltam egy áramtalanítást de aztán már el kellett jönnöm otthonról így nem tudom, hogy megoldódott -e, amíg még otthon voltam jónak tűnt, IPTV és vezetékes lanon többi eszköz úgy tűnik működik közben. Ha meg is oldodik a wifi szakadozás a Lan szakadozásra van valakinek valami ötlete? Csak a pc-re köttöt lan port szakadozik valamiért random.
-
zst
tag
Üdv Mindenki!
Nagy szenvedések árán sikerült az optikát beköttetni múlt héten szombaton. 1000/1000, 3 TV. F@st 5670v2 került a házba. Szépen hozza is a 900+/900+ értékeket. A vodafone 500/22 után ez a 3. évezred. Viszont. A modem teljesen random időközönként újraindul. Van hogy 2 óránként, van hogy 4. A legtöbb amit egyhuzamban ment, talán 16 óra volt. Ilyenkor ugye a TV is jelzi, hogy nincs kapcsolat. Szerencsére meglepő módon nagyon hamar újraindul. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott állítólag frissítették a szoftvert rajta (na ezt kétlem, mert a verzió semmit nem változott). De azóta is megvan ez az újra indulás. Nincs saját router most bekötve a kapott router csinál mindent. Létezik, hogy azért vannak a szakadások, mert gyakorlatilag 3 hete adták át ezt a részt a településem, és az új bekötések miatt vannak "anomáliák"? Szóval legyek türelemmel még lecseng a bekötés roham?
-
zst
tag
válasz patrikcoc #146703 üzenetére
Ilyen hiba van:
Warning PPPOE Connection to the Internet has been terminated. (Reboot,Reconfiguration,forced termination)
És ez reggel 7 óra körül volt, akkor valóban nem volt internet.
Most az uptime 5 óra pár perc, de a logban visszaszámolva nem találok semmi hibát. Csak ilyeneket, de ebből van pár darab. Ezek mondjuk 2013.01.01 dátummal:Error PPPOE :Timeout during PPP initialization PAP/CHAP
Error PPPOE PPPoE error: timeout
-
citkar
addikt
Sziasztok!
IPTV-t használok androidos BOX-szal. A Google fiókba beléptem egy KODI telepítése kapcsán és keresem, hogy hol léphetek ki a Google fiókommal, de nem találom. Valaki tud segíteni?
-
titán
Létezik, hogy azért vannak a szakadások, mert gyakorlatilag 3 hete adták át ezt a részt a településem, és az új bekötések miatt vannak "anomáliák"? Szóval legyek türelemmel még lecseng a bekötés roham?
Véleményem szerint nincs összefüggés, mert nálad nem a szolgáltatás szakadozik, hanem az ont indulgat újra. Lehet hibás a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
ATlas1458
csendes tag
Sziasztok,
sattv most lesz lecserélve és optika lesz, illetve gondolom android smartbox.
A kábelezést elkerulnénk amennyiben lehetséges. A kérdesem az lenne, hogy a telekom wifi modem és smartbox kozott elég-e pl. 5g range extender esetleg mesh, access point vagy valami gondot okoznának?Kösz.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz ATlas1458 #146711 üzenetére
Mennyire messze lenne a TV és a Telekomos eszköz? (Optikai szálat alapvetően oda húzzák, ahova mondod.) Technicolor ONT-ről pl direktben is megy wifin a SmartBox, ha hatótáv lehetővé teszi, de ez szerencse kérdése is, lehet másik típus jut. Tervezel amúgy is range extendert/egyebet, vagy TV kivételével más miatt nem lenne rá szükség? Alapvetően telepítéskor kábel kötelező, de ez lehet ideiglenes, ajtón át épp csak odatett dolog amit távozás után felszedsz. Kábeles preferencia miatt, és egyéb igény hiányában egy powerline adapter is jó lehet, de a Telekom adott esetben ad Mesh eszközt is, csak az drágább.
[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
válasz citkar #146706 üzenetére
Beállítások (fenti menüsávon fogaskerék)/Android TV beállítások/Fiókok és bejelentkezés/<saját fiókod>/Fiók eltávolítása
Ezzel minden, a fiókhoz kapcsolódó adat törölve lesz, nagy valószínűséggel a fiókba belépve telepített alkalmazásokkal egyetemben, szóval valószínűleg a Kodi is törlésre kerül.
Nagy gondot okoz, ha belépve maradsz a boxon?
Egyébként Google fiók nélkül is lehet appokat telepíteni apk csomagok segítségével, de az itt eléggé off topik. Bármelyik ismertebb keresővel találsz hozzá útmutatót, de ha elakadnál, küldj egy privát üzenetet, szívesen segítek -
ATlas1458
csendes tag
válasz molnarpeter #146712 üzenetére
3 TV-hez kellene és földszint, emelet.
A telekom ajánlotta az okoswifit, de eleg dráganak talalom. Azért gondoltam, ha nincs valami IPTV varázslat a hátterben (ami megfekszik ha sajat eszközt rakok a háloztra) és a wifi megoldás müködik (nem fagy meg az adás, ...), akkor range extender-eket vagy asus mesh-t használnék - jelenleg a wifit 2db extender lekezeli az egész házban.Sajnos egyértelmű választ nem talaltam, hogy mennyire müködik a wifi-n a smartbox (+ saját mesh).
A powerline adapter jo ötlet, de a mivel több emeletre kellene és 3 tv-hez nem tudom mennyire müködnek. -
snyper990
őstag
válasz ATlas1458 #146714 üzenetére
„Sajnos egyértelmű választ nem talaltam, hogy mennyire müködik a wifi-n a smartbox”
Mert nincs rá egyértelmű válasz. Van, amelyikkel működik, van, amelyikkel nem. Amelyikkel nem, ott is lehet konfigurációs hiba a háttérben. De az is lehet, hogy maguk az eszközök nem támogatják a multicast adatforgalom továbbítását WLAN-on. Ha igen, akkor is kihathat a wifi hálózat teljesítményére és stabilitására. És akkor még szóba sem jöttek az egyéb esetleges zavaró tényezők, pl. más, közeli wifi hálózatok.
A T-s meshhel tapasztalatok alapján megy. A Technicolor FGA2233-as ONT-vel is.
Powerline adapterek megoldást jelenthetnek, de abban az esetben nem árt, ha egy fázison vannak az adapterek. És a jobbak azokból sem éppen olcsók.
Próbáld ki, hogy a mostani hálózattal megy-e. Ha nem, akkor nézd át a beállításait, hátha működésre lehet bírni.
Bár a saját router használata is egy külön történet...
Semmiképp sem megoldható a kábelezés? Az lenne a legbiztosabb... -
korcsi
veterán
Hozzám is elérkezett az 1/1-es optikai kapcsolat.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Renwick
őstag
válasz snyper990 #146696 üzenetére
...mivel az új droidos box távirányítóján érdekes módon elfért egy FilmKlub gomb, ha jól láttam... Kérdés, hogy ezzel tud-e új előfizetőket szerezni erre a szolgáltatására. Ha tippelnem kéne, szerintem nem a gomb hiánya miatt nem terjedt el eddig sem...
Egy magenta-gomb van a tárirányítón, aminek - jelenleg - annyi a funkciója, hogy minden menüpontból egy gombnyomással az élő tévéadásra tudsz ugrani.Ezeket a dedikált OTT-nyomógombokat sosem értettem amúgy a távirányítókon, egyrészt szerintem kapásból versenyellenes a használatuk, másrészt meg ez jelenleg egy olyan gyorsan változó piac, hogy semmi értelme egy-két (három-négy) aktuális szereplőt külön kiemelni.
Amúgy ha már FilmKlub, bár nem szokás a klasszikus SVOD-ok közé sorolni, de valahol mégis az, méghozzá előfizetőszám alapján itthon alighanem az egyik, hanem a legnagyobb, legalábbis ha abból indulunk ki, hogy a TV L csomag mellé bundle-ban adja a Telekom.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
snyper990
őstag
válasz Renwick #146718 üzenetére
Most, hogy jobban megnéztem a képet, amit nemrég raktál be ide, tényleg nem a FilmKlub logója, hanem a TV Go-é (legalábbis a honlapon a TV Go mint extra szolgáltatás mellett van ez a logo)... Bocs, benéztem. Bár azért az tény, hogy eléggé hasonlítanak egymásra...
Viszont így meg kissé félrevezető a dolog, mert ha megnyomod, akkor ezek szerint nem a TV Go jön be Na de ez már szőrszálhasogatás, abba is hagytam„Ezeket a dedikált OTT-nyomógombokat sosem értettem amúgy a távirányítókon”
Nem is sok értelmük van, de a Netflix például megkövetelte (vagy talán még mindig megköveteli) a certifikációért cserébe.Előfizetőszám alapján lehet, hogy az élen áll itthon (bár azt is megnézném, hogy az előfizetők hány százaléka fizet elő L díjcsomagra), de inkább a havi aktív felhasználók számát vagy a nézett órák számát alapul véve lehetne igazán összehasonlítani őket szerintem
-
tuto558
aktív tag
válasz K Norbi #146720 üzenetére
Nálam pl a munkához (is). Heti 3 nap HomeOffice-ban dolgozok, és vannak feladatok amikor elég sok adatnak kell mozognia a munka Notebook és a szerver között. Szívok is néha miatta, mert ez itt koax terület és 25 Mbps a max feltöltés csak
Sőt, feleségem is itthonról dolgozik javarészt, tele online meetingekkel, és nála is mozognak adatok. Egy többtagú család simán ki tud használni 1000/1000-es kapcsalatot torrentezés nélkül is.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
ledgeri
nagyúr
Pici bajban vagyunk:
Helyzet: telekomos szám évtizedek óta megvan. Múlt év végén újrastruktúrálták az utcát (úburkolat, szegély és teljes járda csere fél méter méllyen, kábelek felett. Azóta a vezetékes vonal zúg/búg. Bejelentés 1-2 megtéve. A szerelő kimérte, hogy tőlünk 60 méterre van a baj, de rákérdezett és a bontáshoz engedély kell. Azóta a minődég romlott, 1-2 napig nem is volt elérhető a szám. Újabb bejelentés, eredménye: sajnos nem tudjuk vállalni a szerződésben foglaltakat, így 60 napos felmondás -mondta a telekomA szerződés csak telefonról szól, és a telekomtól csak az jön be, míg a házban van Vodafonos net hűség nélkül. Utána fogok kérdezgetni, de csak fórumtapasztalat kéne:
-Ha azt mondjuk, rendben a szeródés kuka, de új szerődés amiben van minden (net,és teló minimum), akkor ettől a problémától függetlenü jön minden? (értem, ezalatt, hogy az új netkombós vezetékes telefonok is az interneten keresztül kommunikálnak ugye?)
-Ha a fenti opció él, akkor van mód a a szám megtartására, egyszerűbben: van-e vezetékes szám hordozására lehetőség?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
muszi0521
aktív tag
Van már előfizetésem szeretnék még egyet van rá lehetőség ?
-
djalmasi
tag
válasz Lauda #146724 üzenetére
Ahogy mondod, a torrenten/egyéb kliensekben való töltésen kívül én sem veszem nagyon észre a 2/1-et, de konkrétan 1100 Ft a difi a két csomag között, lefele meg még kevesebb.
Egyébként az normális, hogy amikor a feltöltést méri akkor TS-en (igen boomer vagyok mehet a lenézés ) idg 150+-300-as ping lesz 4-5% lossal?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Otthoni előfizetésem van, most vettem észre, hogy az Android Box a 4K-s LG TV-mmel nem működik rendesen.
Minden TV vagy BOX ki/be kapcsolásnál a BOX-on futó TelekomTV felbontása 480p (SD)-be indul el... hiába állítom át 1080p -re és kapcsolom ki vagy be az "automatikus legjobb felbontás" menüt.
Próbáltam teljes áramtalanítást, másik HDMI kábelt, másik HDMI portot (a tv-n).. de nem jutottam előrébb..
Azt vettem észre, hogy mikor nulláról bootol az eszköz ott az androidtv kiírásnál még jó a felbontás.. tehát mikor indul a telekomos app, ott keletkezik a hiba.Van / volt valakinek hasonló gondja?
-
patrikcoc
aktív tag
válasz mZoleee #146735 üzenetére
Hibajegyhez hozzárakhatod, hogy az októberi Android 10-es frissítés óta csinálja ezt (hátha valaki kompetens olvassa, aki nem csak lezárja a jegyet azzal, hogy náluk nem lehet hiba)...
Én is már többször bejelentettem, de a szerelő "megoldása" a HDMI CEC kikapcsolása volt, ami nyilván nem oldotta meg a szoftveres hibát...[ Szerkesztve ]
-
djalmasi
tag
válasz molnarpeter #146741 üzenetére
Emelés után előtte 5250 volt
-
Dave1984
őstag
Ugyanannyi lett a márciusi számlám,mint a februári. Semmi emelés. Másnak emelkedett?
Net+tvNekem a tudat nem ad szabad utat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest