Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz tomi5244 #145748 üzenetére

    „ezzel nyugdíjaznák a boxok jelentős részét”
    Sok előfizetőnek régi készüléke van, sok az idős is, és sokaknak egyébként is pont az a fontos, amit te is írtál: hogy bekapcsolja, és menjen. A box ezt megoldja (főleg, ha épp nem gátolja ezt a funkciót valami bug), ezért ha más nem, opcióként még biztosan sokáig megmarad. De ahogy így hirtelen rákerestem, nem triviális egy alkalmazást boot után automatikusan indítani nem módosított Android/Google TV rendszeren sem, legalábbis valamilyen 3rd party app nélkül. Gondolom ez lehet az egyik oka a saját launcher fejlesztésének.

    De azt sem hiszem, hogy előfizetők hajlandóak lennének a saját tévéjük launcherét a T-s re cserélni. Erre is megoldás a box.
    Szóval még ha kompromisszumokkal is jár, azért van logika a box alkalmazásában (az extra profiton túl is).

    Ha meg csak külön appon keresztül lehetne elérni a TV adást, akkor amiatt lennének sokan felháborodva. Nem egyszerű mindenkinek a kedvében járni.

    De minél komplexebb egy szolgáltatás, minél többféle módon lehet igénybe venni, annál bonyolultabb karbantartani, nemhogy továbbfejleszteni. Talán ezen segítene, ha csak a box lenne, de az meg már versenyhátrányt jelentene.

    Mindezt figyelembe véve azért a választási lehetőségnek illene meglennie, különösen egy ekkora cég esetén

Új hozzászólás Aktív témák