Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    válasz mgaben #133784 üzenetére

    Nekem még egy viszonylag használható Huawei HG8245H van. Megvan kb. 6 éve, de komolyabb gond/hiba nélkül működik, és viszonylag jól konfigurálható is, amire nekem kell arra bőven elég. Viszont a gondom, hogy abban a pillanatban, hogy 300 Mbit/sec-nél nagyobb csomagra szeretnék váltani, azonnal küldi ki a rendszer az új HGW-t, mert szerintük a Huawei nem bírja el a gigabitet (pedig de).
    Tavaly megszopattak már egyszer a Saagemcom-mal. Alig tudtam elintézni, hogy vegyék vissza, és adják vissza a Huawei-emet. Nem szeretném még egyszer megfutni ezeket a köröket, mert nem kis vesződség volt.

    andrew911: Nem hiszem hogy nekem kellene több 10k-ért, vagy 100k-ért routert vennem, azért mert olyan szolgáltatást akarok használni, ami amúgy rendelkezésemre állt, és áll is, csak azóta a Telekom nem upgradeli az eszközparkját, hanem downgradeli ilyen szempontból.
    Amúgy is annak vagyok a híve, hogy amit meg lehet oldani egyszerűen, azt oldjuk meg úgy. Ha valamire elég kellene legyen egy eszköz, de az inkompetens hozzáállás miatt, mégsem elég, akkor erre nem az a megoldás, hogy hozzá barkácsolt eszközökkel oldjuk meg a gondot és pótolju ka hiányosságokat. Persze, tudnám bridge módban is használni, és mögé tenni a saját routerem, de nem akarom.

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák