Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #46824192

    törölt tag

    válasz kali #133389 üzenetére

    Nem tudom megmondani, nem én vagyok a fejlesztő.

    Biztosan valamihez köthető , hogy egyiken nincs gond a másikon meg van. Az biztos hogy a hozzászólások alapján nem ment fel simán a frissítés mindenkinek ,legalabbis ahogyan annak települnie kell. Illetve csúnya hibák bennemaradtak vagy jöttek elő. A szoft fejlesztő emberke pedig ideális esetben azért van rendesen megfizetve ,hogy a számunkra értelmetlen és teljesen megmagyarázhatatlan hibákat (lásd. két egyforma box másként viselkedik) orvosolja. Én személy szerint soha nem rohantam a factory resetért telefon esetében, mert nem volt rá szükség soha.
    Nulláró indulni ,úgy hogy privát/céges dolgokkal/appokkal van megpakolva az nem egyszerű meló.

    Boxoknál kicsit egyszerűbb a helyzet, de ha nincs róla mentés azért mókás egy kodit személyre szabni és felkonfigurálni. Továbbá a néhány használt appban a accounokat visszaírni. Ezek tudatában itt is elmegy egy factory reset próbaképpen, de hogy nem fogom minden update után resetelni ,majd újra belakni a boxot az teljesen biztos.

    Azt sem nem árt tudni , hogy az sokan szeretnek vészmadárkodni a factory resettel. Főverzió csere esetén ajánlott és nem egy random áltag update után! Főverzió csere pedig sanszos hogy itt soha nem lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák