Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Túzok22

    senior tag

    válasz Kriszmesz #124089 üzenetére

    Szia. Ez a letöltés lassabb mint a feltöltés probléma akkor szokott előjönni, előfordulni, ha a géped nem elég erős az 1000/1000 Mbps-es internetsebesség kihajtásához, vagy a windows-oddal történt valami pl: jött egy windows update frissítés ami elszúrta, vagy a TCP paraméterek vannak elállítódva rajta, az is lehet, hogy egy teljes windows alaphelyzetbe állítás oldaná meg a problémát.
    Közvetlenül a Sagem ONT-ról megy az utp kábel a számítógépedbe, vagy van utána kötve saját router és úgy a gépedbe? Az utóbbi esetben, ha van közékötve saját router, akkor akár annak a meghibásodása is okozhat ilyen jellegű problémákat.
    Annyit meg tudsz tenni hogy linkelsz egy képet: cmd-t futtatsd adminisztrátorként és írd be hogy: netsh int tcp show global. Ha esetleg itt van elállítódva valami, akkor amiatt is lehet kevesebb a sebességed a windows-odon.
    Először zárj ki minden lehetséges hibát ami nálad fordulhat elő, ha minden kizárták és nem vezettek semmilyen eredményre, csak abban az esetben hívd a szolgáltatót hogy az ő oldalukon eltudják kezdeni keresni a hibát.

Új hozzászólás Aktív témák