Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Callme

    tag

    Sziasztok!
    Van egy 65 colos Q6FN tévém, nagyjából másfél éves. Amikor megvettem, a Youtube alkalmazás gond nélkül lejátszotta a 4k videókat. Most viszont ha el is indul egy 4k videó, rögtön átvált 1440p-re, és ha váltok 4k-ra, akkor vagy megáll a kép és tölt, vagy nagyon lassan, szakadozva megy.
    Wifin (5ghz) megy a net a tévén, Telekom-os gigabites netem van egy Sagemcom Fast5655v2 roterrel, a tv böngészőjén keresztül mért sebességmérésnél 220 mbit/s jött ki (másik szobában van a router). Router beállításaiban végig próbáltam az összes csatornát, és ahol a legnagyobb értéket mérte wifin, azt állítottam be. Próbáltam a sima 2,4 ghz-es wifit is, az se jobb. A router beállításainál az 5ghz-es wifi Signal rate-je: 468 mbps.
    Egyedül kábelen keresztül viszi szépen a 4k videókat. De mint említettem, amikor új volt, simán mentek a 4k videók wifivel is.
    Már újra is telepítettem az alkalmazást a tévén, de az sem segít. Találkozott már valaki ilyen problémával? Esetleg a router lehet rossz? Vagy egy firmware frissítés lebutította volna a tévét? (most frissítettem a legújabbra).
    Tudom eléggé off, de a Samsung Tv topikban nem válaszoltak.
    A válaszokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: CallmeEighty8

Új hozzászólás Aktív témák