Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Headless

    őstag

    sziasztok!

    van egy telefos szolgáltatásunk 1000/1000 de a sagemcom fost újra kell indítani néha, volt már olyan is hogy átkapcsoltam passthrough módba mögötte egy mi router 3g van padavannal de azzal is gondok voltak valamiért nem volt stabil azzal sem. minden esetben a sagemcom újraindítása segít, a mi router jelenleg is natol és dmz-be van, belső hálózatot nem érinti a hiba nettől függetlenül megy egy ups-ről a fájlszerverrel egyetemben.

    a upc-vel gondtalan volt az életünk sokáig, csak gondoltuk feljebb lépünk, aztán így utólag inkább lefelé lépésnek tűnik...

    már olyanon is gondolkoztam, hogy internet szakadás során újraindítsam egy scriptel próbáltam screenscrapelni a belépő ablakot de a "jövő kori" javasrcipt áradat, kissé megnehezíti a dolgot, nincs esetleg valami ssh, telnet, web api, amihez nem szükséges hitelesítés vagy könnyedén megoldható lenne.

    persze ha tudjátok a hiba okát akkor inkább a hibát szüntetném meg, nem egy hacky megoldást alkalmaznék... amúgy az lenne a legjobb ha passthrough módban stabil lenne, mert a nat loopback et is hiányolom ebből a trágyahalmazból. esetleg mi a helyes beállítása egy padavannak passthrough módban, mert én csak mindent alapon hagytam azt had szóljon, de ha van valami speciális amit még állítani kell esetleg. Utálom a pppoe kapcsolatokat mindig csak a baj van velük már akkor szőrnyülködtem amikor megjött a szerelő azt mutatja a jelszót, felhasználót.

    [ Szerkesztve ]

    LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/

Új hozzászólás Aktív témák