Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jájj de szarul aludtam! Éjfélkor felébredtem és kb. 4-kor aludtam vissza. Addig gépeztem is és tévét is néztem de csak nem álmosodtam el. Lehet ez a vacak időjárás az oka. Kukim ki van vele.
    A tegnapi délelőtt eseménytelenül telt el. Édes főzött és tojást festet a nagy gyermekeim látványosan unták magukat cuncika pedig Gergővel játszott vagy épp próbált közeledni Zsani felé hogy kicsit barátkozzanak. Ebédeltünk és utána indultak is haza a nagyok. A negyed 4-es busszal mi is bementünk Fehérvárra mert cuncinak a nyuszi csak egy kiskacsás bögrét hozott és úgy gondoltuk valamit még kellene neki venni. Elmentünk a Mekibe egy happy menüre amihez jár kis ajándék is. Nagyon örült neki bár egy mihaszna sárkány járt hozzá. Mondjuk nem csak ezért voltunk bent Fehérváron. Nekem is tojt a nyuszika egy vga.-t! ;] Eldöntöttem hogy megveszem azt amit két részletben kell csak kifizetni. Nem várok tovább. Éjjel picit játszottam is a metrot vele. Egész más érzés újra a 4870-el nyomni mint amik előtte voltak.
    Ma várjuk a locsolókat és ha minden igaz jön édes bátyja hozzánk látogatóba. Az első családtag apai ágról!!! Ez nagy szó!! Remélem el is jön. Kellene már egy kis enyhület.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák