Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nyugisan aludtam. 1x sem ébredtem fel az éjszaka ami nagyon nagy szó nálam. Este oda tolta édes a nagykacsát és már durmoltunk is. Annyira mélyen aludtam hogy a reggeli rádiós ébresztőt sem hallottam meg pedig állítólag 2x is megszólalt. Nyamika!
    A tegnapi nap is nyugisan telt el. Igaz volt egy pici rohangálás elinduláskor anyagért de a munka nyugisan telt. Ahhoz képest hogy azt gondoltuk fél nap alatt befejezzük ami még hátra van a munkából szépen eltelt az egész napunk vele. A tulajdonos készített képeket a munkánkról majd ha átküldi teszek fel ide is.
    Amikor hazaértem cuncikának egész este be nem állt a szája. Igazi dumagép. Csak csacsog és csacsog... Persze amikor édessel összebújtunk ő azonnal ott termett hogy őt se hagyjuk ki belőle. Ő is igazi cicuska. Este játszottuk is azt hogy ő a mi kiscicánk. Imádom őket!!!
    Ma reggel meg kell néznünk tálti bal elejét mert befog a fék ami borzalmasan növeli a fogyasztást majd elugrunk egy lécezést befejezni. Hogy holnap mi lesz azt még nem tudni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák