Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Totherik91

    csendes újonc

    Üdv!
    A fórum tapasztalt és bölcs népének segítségét szeretném kérni! :D
    A munkahelyem megbízott azzal, hogy vegyek magamnak az ő kontójukra egy normális szünetmentes tápot a számítógépemhez (home office) mert a céges rendszer érzékeny a hirtelen félbeszakadt (és nem szakszerűen megszakított) mentésre/feltöltésre. :D
    A komplett "munkaállomást" kellene ellátnia: számítógép (mérés alapján maximum 180W de munka közben inkább 100-110W), 1 db monitor (15-20W) és kényelmi szempontból (mondjuk akár egyszerű túlfeszültségvédős és nem akkuval biztosított aljaztra) még egy LED-es lámpát (5W) és egy hangszórópárt (15W) is erre kötnék.
    Nagy előny lenne ha schuko aljzatok lennének rajta és nem IEC, de ez sem feltétel.
    Elég ha 8-10 percet át bír hidalni, de feltétel hogy le tudja kapcsolni a gépet ha a kapacitás végéhez közeledik felügyelet nélkül.
    Nem szeretnék kockáztatni a tápegységem ízlésével, ezért csak tiszta szinuszhullámot produkáló készülékek jöhetnek szóba. A keret 100ezer Ft, de nem ragaszkodok a kimaxolásához, másra is fordíthatom ha marad valamennyi.
    Próbáltam utánajárni magamtól is, ki is néztem a [Cyberpower CP900EPFCLCD] -t, de örülnék egy edukált másodvéleménynek vagy alternatíváknak :) Segístégeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák