Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
Köszi fiúk a segítséget de végül gyugyo79 távgyógyítással megoldotta.
A probléma olyan "egyszerű" , hogy a felhasználó név amivel bejelentkezek tartalmaz egy szóközt....bizony egy "space"-t.
Erre nem gondoltam ....
Ez okozta a hibát.
Köszönöm ezúton is gyugyo79 !!!Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Boss81
senior tag
Valaki tudna segíteni a Unregistered torrent-el kapcsolatban, mert elsüllyedtem mint a Titanic, valami nincs rendben, de nem jövök rá hol a hiba.
-
Borisz76
veterán
válasz Boss81 #83609 üzenetére
Türelem....lehet leírom megint majd az egészet egy új blogbejegyzésben.
Én az [eredeti] blog alapján próbáltam , de azzal nem ment.Ami jelenleg nálam megy az egy régebbi verzió.
De gyugyo79 ígérte , hogy ránéz ....s talán lesz megoldás, hogy az újabb verzió is menjen.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
maxisama
tag
Sziasztok,
Prowlarr-t szeretném összekapcsolni Sonarr-ral, de azt írja : " Unable to connect to indexer, check the log for more details"
Torznab indexerrel próbálom. URL-hez beírtam a http://nasom.local.ipje:9696/1/api URL-t, az API-hoz pedig a sonarr-ból kivett kulcsot.
Van valakinek ötlete, merre lehetne elkezdeni kutatni megoldás után?
UPDATE: fordítva csináltam, sonarrhoz adtam hozzá a prowarr-t. igy jó lett
[ Szerkesztve ]
-
IRO21
aktív tag
válasz maxisama #83612 üzenetére
Ha a Prowlarrban a Settings/Apps fülön megadod a Sonarr-t (meg a többi arr appot, amit használni akarsz), akkor szinkronizálja velük az indexereket, mndegyiknek elküldi azt, amelyiken megvan a kategória, amit az adott app kezel.
Itt nem kell kézzel egyesével felvenni, mint a Jackett-ben kezelt indexereket."Add and remove only" beállítás esetén csak az indexer hozzáadás és törlés történik meg a hozzákapcsolt alkalmazásban, míg ha "Full Sync"-et választasz, akkor az indexeren bármilyen változás szinkronizálásra kerül, felülírva az ottani értékeket.
-
-
-
IRO21
aktív tag
válasz Boss81 #83617 üzenetére
Próbáltam php7.3-mal és php8-cal is, mindkettővel ment.
Ezzel: [link]Nem tudom milyen az, amit Borisz adott, de ez az újabb verzió elhasal a speciális karaktereken.
Teszteld le a jelszavadat itt: [link]
Ha ugyanazt látod, akkor nincs benne olyan, ami nem lehet egy URL-ben, ha valamit kicserélt benne, akkor ezzel a verzióval nem lesz jó.
Akkor kipróbálhatod, hogy ideiglenesen átírod a jelszót, hogy mondjuk csak kis/nagybetű meg szám legyen benne. -
IRO21
aktív tag
válasz Boss81 #83623 üzenetére
Feltöltöttem egy másik verziót, ami egy gyors teszt szerint kezeli a speciális karaktereket.
Csak a felhasználónevet és a jelszót kell módosítani a config php-ben, semmi mást.
(Kivéve, ha megváltoztattad a Vezérlőpult/Bejelentkezési portál/Webszolgáltatások fülön a DSM HTTP portot, akkor azt is írd át.)Azt vettem még észre, hogy ha File Station-nel másoltam és csomagoltam ki a fájlt, akkor jogosultság problémák keletkeztek. (Ilyenkor parancsorból egy chmod segít)
-
kgymac
őstag
válasz Boss81 #83627 üzenetére
Mert sikertelen a login. Rossz ip, port, felhasználónév vagy jelszó van beállítva. És persze ezek bármilyen kombinációja is.
Ha a githubról töltötted, abban még a login sor is hibás, a &verzio=2& már nem támogatott. 6 kell neki a sikeres loginhoz. Elég sokat írtam ehhez tegnap. -
Gardaai
senior tag
válasz kgymac #83628 üzenetére
Nem lehet erre a login sor hibára tolni egy pull requestet vagy egyáltalán nem foglalkozik már vele a készítő Ez így gyakran elő fog jönni.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz Boss81 #83629 üzenetére
Mivel sokadszorra is leírva login hiba.
Ha az IP rossz, ha a port, ha a felhasználónév, ha a jelszó mindig ugyan azt fogod kapni.
Ha jó IP-t írsz be és a felhasználónév kispista2023, akkor is azt a hibát kapod.
Fentebb volt hiba, nincs szóköz a felhasználónevedben?↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
törölt tag
Ez így rendellenes működés?
Egyelőre nem tudom , hogy NAS vagy Trékom hiba.Megjegyzés a működésről:
Trékom HGW PPPoE PT aktív és a NAS építi fel névvel és jelszóval kapcsolatot. Olyan másfél éve így van bekonfigolva a cucc.
Nem folyamatosan , de azért időnként ilyenbe belefutok a naplóban.Megjegyzés 2:
Olyan 80%-ban , helyi hálón (SMB)lógunk a NASon 3 db géppel.
Nem veszünk észre kiesést.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz Gardaai #83631 üzenetére
Borisz gyugyo79 egyik új változatával próbálkozott, abban javítva volt a webapi login hiba. Csak a paraméterek miatt futott hibára.
Én speciel egy korábbi gyugyo79 változatot használok, az szuperül működik. A webapi loginját javítani kellett ehhez. Minden infó adott a kijavításához, nem kell php gurunak lenni. Viszont nem árt, ha nem először lát valaki ssh-t és kb tisztában van azzal, hogy a paraméterek nem a saját gépén lévő böngészőn futnak le, hanem a nas-on.
De mellékeltem korábban két-három külön url sort is, az most is lefuttatható saját böngészőben, ha valaki igazán akarja és képes átírni az ip:port értékét a sajátjára. -
Gardaai
senior tag
-
Boss81
senior tag
válasz Gardaai #83638 üzenetére
Közben megoldottam pontosan úgy ahogy írtad, bár nekem még így is csak a 0.7.0-ás verzió megy, de az most már rendesen. A többivel bármit csináltam nem akarta az igazságot.
Ha őszinte akarok lenni, és már ennek is örülök, hogy nem kell folyamatosan végignéznem a torrenteket. -
IRO21
aktív tag
válasz Boss81 #83639 üzenetére
Nekem nem teljesen világos mi volt a baj.
Rossz ip címet írtál be? Nem tudtad, hogy mi a NAS Ip címe? Akkor hogy léptél be, vagy nyitottad meg a torrent figyelőt a böngészőben?Amit reggel küldtem abba direkt localhostot írtam, hogy ne kelljen a NAS ip címével foglalkozni.
-
IRO21
aktív tag
válasz #46824192 #83633 üzenetére
A szombatit valószínűleg a vihar okozta.
Az ország nagy részén voltak áramellátási problémák, van ahol még mindig nem állt helyre a szolgáltatás.Ha nem kértetek fix ip címet, akkor van rendszeres bontás a Telekomnál is, tehát normális.
Ha jól tudom ők hajnalra időzítik, és néhány másodperc alatt újra fel is épül a kapcsolat. (Mikrotik router logban 2mp-et láttam)Fix ip címnél nem kellene, hogy bontogasson, ha nincs egyéb probléma.
Ha ott gyakori a megszakadás, akkor érdemes utánanézni. -
IRO21
aktív tag
válasz #46824192 #83645 üzenetére
Ja, hogy Te arra gondolsz, hogy feleslegesen frissíti a DDNS bejegyzést?
Azt hittem a kapcsolat megszakadással van problémádÚgy tűnik, hogy a DDNS nem csak a WAN interfészt figyeli.
Pl. minden VPN kapcsolat felépítésekor/lebontásakor is frissít. Mondjuk az is egy ip-cím változás, így végülis jogos.
Biztos vannak egyéb esetek is amitől frissíthetnékje lesz, szerintem ne aggódj miatta! -
Reaper
őstag
Sziasztok, nem tudom, hogy egyáltalán jó topicba írok-e, de van egy DS220+ -om és plexet használnék rajta, főleg helyi hálózaton, chromecast 4-el, de laptopon is ugyanaz van, hogy sokat bufferel, megakad, a resource monitorban 100% körül pörög a cpu.
Kipróbáltam VLCvel, ugyanúgy CC alatt, egy akadás nem volt, gyors volt a tekerés előre-hátra, minden simán ment, szóval tuti valami nincs jól beállítva nálam.
HEVC film, 1080p-ben, ha ez számít: [kép]
szerk.: Ja, plex verzió: 1.29.2.6364-7000, bár mondja, hogy van újabb, de nem tudom telepíteni manuálisan, mert ilyen hibát ír ki: "Operation failed. Please sign in to DSM again and retry". Persze próbáltam relogolni, de nem javult meg.[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
A hétvégi szélviharban áramszünet is volt, ennek kapcsán gondolkozom az alábbiakban. Van jelenleg a NAS előtt egy szünetmentes, ami teszi a dolgát, de nem tud kommunikálni a NAS-sal, így leállítani sem tudja. Mi a legolcsóbb szünetmentes, ami képes leállítani a DS118-ast szükség esetén?
Nagyon elborult ötlet egy ilyen szünetmentest betenni a jelenlegi szünetmentes és a NAS közé?
(gondolnám én: a jelenlegi szünetmentes ad áramot ~30percig, majd az új még ~10 percig amíg biztonsággal leáll a NAS) -
addikt
válasz Lasersailing #83648 üzenetére
Nagyon, ne bonyolítsd. Olcsó USBs UPSeket gyárt pl. az Eaton, vagy lehet szerintem még mindig kapni pl. APC BackUPS CS 350 v. CS 500-at kapni, ezek örök darabok (Budapesten a SOS UPS foglalkozik ilyenek javításával/felújításával), csak néhány évente 12V/7Ah akku-t kell bennük cserélni. Nekem vagy 5-6 darab van elszórva a lakásban belőlük, minden hálózati eszköz, médialejátszó, NAS, számítógép ilyenen van.
A te mostanidat is beteheted pl. a router/modem alá."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Witcher topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest