-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz Reinhardt #75758 üzenetére
Ezek ugyanazon torrentek, ugyanabban az időben? Mert sajnos a torrent visszatöltés és letöltés nagyban függ, hogy éppen mennyi embernek töltesz vissza és mennyien töltenek vissza abban az időben. Így statisztikailag nem igazán összehasonlítható.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Május
tag
Sziasztok,
RAID-el kapcsolatban érdeklődnek.
Van egy Ds920+ egy 6 tb wd red vinyóval. Filmeket, képeket, doksikat tárolok rajta.
Most vettem hozzá még egy wd red 6tb vinyót.
A közeljövőben (1-2 hónap) vennék még:
vagy 2 db 8tb
vagy 2 db 6tb os adattárolót.Milyen RAID-et érdemes választani, hogy a gyorsaság is megmaradjon tárhelyem is legyen meg biztonsági mentésem is?
/Amit szeretnék biztonságban tudni azok a képek és a doksik./
Ha tönkremegy 1 vinyó véletlen akkor csak berakok a helyére egy újat és minden olyan adat ami fontos számomra megmarad.
Hogyan kell elképzelni pl egy SHR1 és SHR2 es raidet?
Hogy állítom be melyik adatról/adatokról legyen biztonsági mentés?
Olvastam a RAID-ekről de kikérném a véleményeteket is.
Ti mit javasoltok? -
mglita
tag
Sziasztok!
Egy olyan segítséget szeretnék kérni, hogy vettem 2db Xiaomi 360 2k Pro kamerát és szeretném a DS1515+ nas-omban a Surveillance Stationba beállítani. A Xiaomi egyik terméke sincs a támogatott listában így max manuálisan lehetne beadni, ami nekem nem sikerült. A neten nem nagyon van hozzá irodalom, de arra utaló jelek vannak, hogy talán lehetséges.
Tudtok nekem ebben segíteni? Nagyon szépen köszönöm előre is!
SETUP 1 — LG OLED 77 CX / DUNE Vision 4K Solo / JBL 9.1 / Synology +920 / AudioQuest Pearl HDMI — SETUP 2 — JVC X7500 Projektor / DENON X3700 AVR / DUNE Vision 4K Solo / Klipsch 115sw / MONITOR AUDIO / Screen Research 270cm / AudioQuest Pearl HDMI
-
Május
tag
Sajnos én is kínlódok azzal hogy távolról érjem el a NAS-t.
Próbáltam már mindent de mivel nem vagyok szakember így nehézkesOlyan elérést szeretnék ami régen volt csak azóta nem működik.
Elmegyek valahová és a laptopomon VPN kapcsolattal felcsatlakozva elérhetővé válik a hálózati helyeknél felcsatolt NAS könyvtárak. -
Perillustris
senior tag
Sziasztok, olvasgattam a topikot, használtam a keresőt, de nem találtam egyértelmű javaslatot arra, mit kellene állítanom, hogy a meglévő kb. 300-330 Mbit/s feltöltési sebességű internet mellett a 213j-m ne csak ennek töredékét - azaz kb. 35-ödét (!)- használja (File station-ból van megosztva egy mappa).
Perillustris
-
Alex91
félisten
válasz Perillustris #75772 üzenetére
Es ha esetleg FTP-n próbálnád...?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
zsamiatt
őstag
hogy kapcsolódsz hozzá? Hálózaton belül minden rendben?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
addikt
Az kb 80-90Mbit feltöltés, szerintem az a DS213j kb ennyit tud.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
-
zsamiatt
őstag
válasz AiRLAC #75780 üzenetére
honnan vetted, hogy openvpnt használ? Mondjuk én nem látom a postban. Egyébként szerintem is kevés, hiába erőforrás igényes. De egyébként ha megnézi közben a CPU és mem használatot gyorsan kidül, hogy az fogy e el.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Május
tag
Az openvpn connect és open vpn 2.5.5 között mi a különbség?
Melyiket érdemesebb használni? -
Magnat
veterán
-
Dzsekó
addikt
Sziasztok!
Szeretnék távoli NAS-ra a saját NAS-omról szinkronizálni. Mivel tudom ezt legegyszerűbben megtenni?
Ezt a Hyper Backup-ot próbálom éppen, de ahogy nézem ez nem a fájlokat másolja át egy az egyben, hanem egy saját fájlstruktúrát épít fel, amit vissza lehet állítani az eredetire vagy PC-re a saját explorer-ével. Jó lenne, ha a távoli helyen is tudnám olvasni a fájlokat eredeti formában. Továbbá azt olvastam, hogy mindig felülírja a teljes anyagot, tehát biztonsági mentést csinál. Nekem csak a változást kéne felülírnia, tehát szinkronizálás kéne. A távoli NAS egy teljesen másik helyen van, ezért csak DDNS-el tudom megoldani az elérését, nem egy hálózaton vannak. Köszönöm a segítséget! -
Magnat
veterán
válasz #46824192 #75790 üzenetére
Biztos? Én úgy tudtam, h a qc csatlakozáskor a Syno szervere proxyként műxik, mindenestre mato0913-nak is át lett állítva qc-ről ddnsre az elérés és mindjárt normális lett a sebesség külső elérésnél... Előtte még a belépés is percekig tartott időnként.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz Magnat #75792 üzenetére
Gugliztam egyet és itt azt írják:
"Port forwarding and QuickConnect can be complementary. If you have forwarded ports on your router, QuickConnect won't need to leverage the relay server, meaning data won't transfer through it." - tehát ha nincs kinyitva a megfelelő port, akkor a cikk szerint átmegy az adatfolyam a Syno szerverén.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Dzsekó
addikt
válasz hotkar #75795 üzenetére
Ehh, egy régi 112j lenne a távoli NAS, erre nincs Synology Drive, csak a 2013-as modellektől támogatott. Találtam rajta egy Cloud Sync-et. Ez csak felhőbe tud menteni, vagy távoli NAS-ra is? Ha csak felhőbe tud menteni, akkor van esetleg egyéb ötlet vagy NAS csere?
Illetve ha bármilyen csomagforrást szeretnék hozzáadni a NAS-hoz, akkor azt írja, hogy érvénytelen hely. De még a saját NAS-om is azt írja pl. a synocommunity-re. Ezt nem értem miért van. Pedig a Syno community-t régebben hozzá tudtam adni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Magnat #75786 üzenetére
Úgy hogy korán volt és kávé előtt voltam, mea culpa
8-9Mbit tényleg karcsú. Ez a file megosztás nem QC-n keresztül megy és azért ilyen lassú?[ Szerkesztve ]
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest