- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
st81
tag
válasz manutdzoli #4191 üzenetére
Nem felesleges, nyugodtan használhatod így.
A lejátszó codecjében kell beállítani az sp/dif-et és akkor menni fog (ac3 filter, v. valami hasonló codec). Annó az 5 éves live-omon is egy db madzagon ment a DD/DTS. A tiéden pláne mennie kell. Csak azt kell eldönteni, hogy a hangrendszered komponálja a többcsatornás hangot (ilyenkor spdif passtrough), vagy pedig a hangkártya. -
-
st81
tag
Talán majd az SB X-fi 2-ben benne lesz az, amit az auzen tud.
-
st81
tag
Csinos kárd ez az auzentech prelude! Kár, hogy 50 ropi az ára.
[ Szerkesztve ]
-
st81
tag
XP-m van, nem is kívánom lecserélni. cmss-t, egyéb "virtuális surroundot" nem használok.
Eddig én is winampot használtam, de váltottam foobarra (+KS kernel). A rendszeremnél jól hallható a különbség a foobar javára. Az EQ van bekapcsolva, de csak az 50-70 hz környéke van kicsit kiemelve, hogy jobb legyen a felsőbasszus.
Szerintem még nagyobb minőségi ugrás lenne egy X-fi. Ezek közül a Gamer Fatality-t néztem ki. 2 éve még 60e felett volt, most már csak 30e. Az egyetlen gondom, hogy mikrofont és a spdif-et nem tudom egyszerre használni a flexijack-nek köszönhetően.[ Szerkesztve ]
-
st81
tag
Én is azt hittem, hogy most már stabil a szoft.
A végén még meg kell tartanom a Live!-ot. Már közel 5 éve tanyázik a gépemen röccenés nélkül és a hozzá kapott telepítőn lévő szofttal megy azóta is.[ Szerkesztve ]
-
st81
tag
Az EAX a Creative Labs által kifejlesztett bővítés hangkártyákhoz, amely a környezeti hatások kellemesebbé tételére helyezi a hangsúlyt. Különböző akusztikai környezeteket lehet beállítani, amelyek aktívan hatnak minden megszólaló hangra.
Mellesleg EAX az én 4 éves Live!-omban is van (színház mód, koncerterem stb.), szoftveresen.
Ettől még a játékban nem lesz 6 v. 8 csatornás hang, de jóval élethűbb lesz, mint anélkül.[ Szerkesztve ]
-
st81
tag
A filmek lejátszása esetén (DD/DTS) van csak 5.1 hang.
A játéknál az eax-ot tudod használni térhangzás gyanánt. Mp3, cd csak sztereo.[ Szerkesztve ]
-
st81
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy mennyit kóstált a Gamer Fatality kártya a megjelenésekor?
Nem tudom, hogy most vegyek, vagy még várjak vele fél évet, hátha csökken az ára.
Mert ha lassú ütemű a csökkenés, akkor beruházok most, nem várok addig.[ Szerkesztve ]
-
st81
tag
válasz attila.86 #3878 üzenetére
Amelyiken flexijack van, ott asszem 3 eszköz "osztozhat" egy bemeneten.
Pl: Music, Gamer Fatality
Nekem például egyszerre kellene a mikrofon, meg sp/dif-en az erősítőre a jel. Na, ez itt nem mükszik, kivéve, ha az előlapra ki van vezetve.
A 4 éves Live!-on volt annyi eszük, hogy több bemenetet raktak (meg az auzentech "féle" x-fi is ilyen, de az jóval drágább az x-fi-nél)[ Szerkesztve ]
-
st81
tag
Hopp, közben visszaolvastam. Ezek szerint a "sima" extreme Gamer-en van optikai, a Fatality-n meg flexijack.
Köszi a választ Én79!
Amikor a winamp-ot lecseréltem foobar-ra KS kernellel, már az is hatalmas változást okozott.[ Szerkesztve ]
-
st81
tag
Üdv!
Gondolkodom egy xtremeMusic (18 eFt), vagy egy Gamer Fatality Professional (olyan 30-35 eFt körül van) megvásárlásán.
Jelenleg egy SB 5.1 Live!-om van, amit sp/DIF-en jack-koaxon keresztül használok (denon hm-erősítő-be vezetve). Igaz, hogy a fatality-n csak optikai sp/dif van? Mert a képek alapján sima jack dugókat látok csak.
Ha esetleg valakinek van tapasztalata a Fatality, esetleg a Music hangminőségéről a Live-val összehasonlítva, kérem, ossza meg velem!Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest