- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
olpe! én nem hallom. de még tesztelem más körülmények között is.
más:
a power management-ben ugye ki lehet választani, h meddig töltse föl az aksit. én általában tápról használom. hány %-ot érdemes beállítani? közben megválaszolom magamnak. Ha tápról megy akkor 50%-ra érdemes állítani!még annyit, h kinek milyen program indul el alapból a gyáriak közül (msconfig)?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
Én eddig még nem figyeltem föl erre, de majd meghallgatom Nekem is ilyen Vaio-m van. De sztem szégyen a Sonyra nézve, h 1 ilyen egyszerű tápot ad. Gondolok itt a dugóra és a földhurok nélküli vezetékre. Haverom vett egy olcsó Acer-t, és ahhoz normális vezetéket adtak!!!
-
oszy
veterán
válasz Beetlejuice #3235 üzenetére
milyen színű és mennyibe kerül?
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
A hardver biztonságos eltávolítása vmiért nem akar működni :-S Vkinek vmi ötlete? Eddig sem állította le a winchestert leválasztáskor, de most meg nincs is olyan opció, h kiadás csak ennyi: eszközök és nyomtatók megnyitása, alatta pedig ... (3db pont)
-
oszy
veterán
A touchpad visszaállításkor sem reagál semmire. Amikor még a windows és egyéb sony-s dolgok mennek föl. KIRÁLYSÁG! Esetleg vhol ki kapcsoltam vna véletlenül??
Sztem engem szivat ez a .... hogy is nevezzem...Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz Patri0t #3179 üzenetére
Személyes véleményem, h én nem adnék ennyit 1 ilyen kis képernyőért. Azért nem apple-em van.
Egyébként jó a gép!! Ha tehetném, én megvenném! Csak nálam 200.000.- volt a határ 1 laptopért.
Az enyémet itt vettem: [bár itt nagyobb a kijelzője ] De nézegettem több oldalon is 15,5-öt írnak.
-
oszy
veterán
Először is a monitor jó választás. A VAIO felbontásának ehhez semmi köze. Ha FULL HD filmet raksz a laptopra és HDMI-vel összekötöd, akkor FULL HD képet fogsz kapni. A T-Home beltérivel is szépen fog kommunikálni HDMI-n keresztül. DVB-T-s, így alkalmas a digitális földfelszíni sugárzás vételére. Sztem ennyi
-
oszy
veterán
A c meghajtón restore volt. nem megy a touch pad
-
oszy
veterán
Köszi!
Na. Szal én arra lennék kíváncsi, h kinek milyen programok indulnak el! Csak, h aki akarja megnézze a mások által használt dolgokat. Én mondjuk személyszerint kíváncsi vagyok rá.
A McAfee-t én is leszedtem.
------Nekem nem lassabb a rendszerem ezzel (kipróbáltam mást, mert nem nekem bajok voltak az indulással)
-
oszy
veterán
Egyébként a VAIO uprdate frissíteni fogja Neked.
-
oszy
veterán
válasz littlemamba #3132 üzenetére
Dehoooogy
Egyébként jobban örültem vna, ha nincs ilyenre szükségem!
-
oszy
veterán
De széééép
[ Szerkesztve ]
-
-
oszy
veterán
válasz littlemamba #3125 üzenetére
Így van! Belgiumból repcsi majd a futár 8db-ot kaptam egyébként.
-
oszy
veterán
Megérkeztek ma a Sony-tól a recovery dvd-k. Nem sokára végzek a mentegetéssel és pakolom
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz Csabi88888 #3092 üzenetére
Sztem nem lehet gond. 2 év prémium garanci a jár ELVILEG a géphez! Az enyémhez az van. Anyagi minőségre sztem 1 Acer sincs ilyen Ez meg "csak" 1 SONY
-
oszy
veterán
válasz Csabi88888 #3088 üzenetére
Nem értem miért kerül ennyivel többe ez, mint az elődei. Szinte minden ugyanaz.
-
oszy
veterán
válasz littlemamba #3041 üzenetére
Több alkalommal?? Miért?
-
oszy
veterán
Mégegyszer leírom: Nekem a VPCEB1J8E/WI típus van i3-as processzorral és nem ciripel. Sztem teljesen jó. Én már csak a recovery DVD-ket várom. Azért elég "kemény" húzás a Sony-tól, h a guglit ajánlja Én is ezzel a pasival beszéltem. Korrekt volt! Igaz én recovery hibával hívtam.
-
oszy
veterán
érdekes ez a több partíciós dolog egyébként. én is szeretem ha 3 partíció van a gépemen. C,D,E. Na már most a gyári telepítésnél ezt nem lehet választani csak utána a C tömörítést. De akkor meg nagyon kevés helyet tud csak csinálni.
-
oszy
veterán
Az XP-vel csak gyorsabb lenne. Nem veszik el a garanciád! Miért is veszne? Én sem az az OS-t használom amit adtak, mert a recovery dvd-ket elrontotta a gépem (vagyis nem írta ki) és így másikat kellett rá tennem! Nem örülök, de ez van.
A Vista amúgy is egy halott ügy... sztem.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
hű, de kiürült a fórum...
-
oszy
veterán
Elkelne 1 kis segítség nekem. Felraktam a VAIO_Event_Service_5.1FH_5.1.0.12010, de csak a hangerő gomb működik a funkcióbillentyűzetek közül! Most raktam újra a Windows-t. De nem megy. Másik példánya fut, mint eddig. Ez lehet baj? Bár akkor sztem egyik sem működne.
-
oszy
veterán
Írj egy email-t a Sony VAIO ügyfélszolgálatnak.
De vannak ilyenek:
http://www.softwaretipsandtricks.com/forum/drivers/43543-desperate-need-fn-key-drivers-sony-vaio-vgn-fz140e-running-xp-i-need-use-use.htmlhttp://www.daniweb.com/forums/thread25715-6.html
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
van eredeti SONY recovery lemezem. Olasz nyelvű. Vmiért nem indul el a visszaállítás. Már van rajta 1 Windows 7. Lehet amiatt? Szerintetek lehet ezzel mit kezdeni?
-
oszy
veterán
Valaki feltudná rakni a vaio recovery center-t? külön ezt a programot nem találom. nem is létezik?
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz tomikusz #2876 üzenetére
Szia tomikusz!
3x USB, 1x HDMI, 1x e-SATA/USB, 1 x D-SUB, 1 x Ethernet, 1 x Memory Stick slot, 1 x SD kártya slot, 1 x 3,5 jack mikrofon és 1 x 3,5 jack fülhallgató
Ennyi a csatlakozók listája. Nekem a HDMI és a BT megléte volt fontos. De érdekes, h mondjuk nagyon béna pl., h jobb oldalon van a optikai meghajtó (ahol ha külsős egeret használsz, azon a részen babrálsz), a hálózati töltő vezeték is furcsa számomra. Nem logikus sztem. Bár a számítástechnika egyáltalán sem az.
-
-
oszy
veterán
válasz littlemamba #2863 üzenetére
"Vagy ez láma kérdés?" Igen
-
oszy
veterán
válasz VANESSZA1 #2844 üzenetére
Erre gondoltam már én is. Foglalkozom gépekkel és én sem szeretem a fölösleges dolgokat rajta. 1 csomó portable programot használok most is
Csak mondjuk nekem tetszett pl. a Vaio Gate.13.000ft-ot én sem fogok kidobni az ablakon erre! Tiszta vicc. Pedig nem 1 Sony termékem van, de sztem nem lesz több!!
Nem kell vkinek ez a VAIO kicsit olcsóbban?
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
mentésnél a 6. lemezt rontottam el. Itt feladtam és legyalultam mindent a gépről. Király. A Sony meg most ír vissza, h mit is kellett vna csinálnom. Olyan aranyosak!! Most vehetek 1 ehhez tartozó recovery discet! Erre van vmi megoldás? Vagy érdemes egyáltalán ezzel foglalkoznom??
-
oszy
veterán
Szeretném megkérdezni, hogy van-e vkinek még rajtam kívül itt a fórumon VAIO VPCEB1J8E laptopja?!
Köszi!
-
oszy
veterán
Köszi a választ! Ekkora baromságot én még nem hallottam egyébként. Mármint a Vaio és Windows-ra értem. Nem sokat vártam a win-től, de ez egyszerűen baromság!! Tudtam én, h gyűjteni kellene még a mac-re!!
Honnan szedjek le 7-eset? A microfos oldaláról?
-
oszy
veterán
közben kaptam 1 választ, h mind a 4 lemezt meg kell csinálni és arról kedvem szerint telepíthetek mindent. Remélem ez így is lesz!
-
oszy
veterán
Sziasztok!
A mai napon vettem egy Vaio VPCEB1J8E laptopot. De miért ilyen buta módon van megoldva a Windows 7 (64Bit), h telepítés közben semmit nem lehet csinálni? Önkényes módon minde xart feltelepít amire nekem semmi szükségem. Pl. McAfee, vmi Norton Vaio backup akármi és ilyenek. Ja és csak c partíciót csinált. A Vaio Gate tetszik, mert hasonlít 1 picit a macintos-ra! A Vaio recovery centerben lehet csinálni mentést a Windosról? Mármint le lehet menteni az op. rendszert, h utánna feltegyem személyreszabottan?
Köszi!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook AMD Ryzen 6-magos fémházas laptop 16/512
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest