Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
válasz
sityupityu #15063 üzenetére
semmit,minden beállítást újra kell állítani,egyedül az időt jegyzi meg.Megpróbátam amit írtál,az sem segített
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?Szoftver frissítés után vagyok,és ha kikapcsolom a kamerát,nem jegyzi meg a beállításokat,mit tudok tenni?
Köszi.
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
Csak egy kérdés,van egy eredeti sjcam 4000,nem wifis.Ha megtámogatom egy 10000 mAh power bankkal,hány órát bír felvenni lemerülésig?
Köszi.
-
becsitibi
senior tag
Szevasztok!
A gyártó veboldalán lévő firmware-t frissítettem,de állandóan whitescreen fogad,mit tudok tenni?Hogyan lehet visszaállítani?
-
becsitibi
senior tag
Szét volt csúszva a kijelző kábel,ami az alaplaphoz csatlakozik.Visszapattintottam,és most műxik rendesen!
Nagy köszönet az útmutatásért,és hogy nem vittem szervízbe,szerintem 8-10 ezret most megspóróltatok nekem!
-
becsitibi
senior tag
Igazán köszönöm sráccok hogy foglalkoztatok a gondommal!
Rufusz computernél vettem,a gari sajnos lejárt 1 hónapja,dobozát kidobtam,csak a tartozékai vannak meg.Az lenne a kérdésem,hogy ki tudná nekem ezt megcsinálni?Hova vigyem,kinek küldjem aki kicseréli a kijelzőt?Tudtok ajánlani boltot aki ilyenekkel foglalkozik?
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok!
1 éves SJCAM 4000,bekapcsolás után nincs kép,eddig működött tökéletesen,találkozott valaki hasonlóval?Elvileg eredeti,pc boltban vettem.Próbáltam memória kártya nélkül,akksi ki-be,ugyanúgy semmi.
[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
Szevasztok.
Van valakinek konkrét ötlete,leírása,hogy tudnám biztosítani a felvételt több órán keresztűl?Autó akksi jó hozzá?Lehet erre konkrét kábelt szerezni ami biztosítja a töltést?Próbálta már valaki?Horgászathoz kellene.
-
becsitibi
senior tag
Szevasztok,friss tulajként nem találok leírást hogy előszőr 2x 3x le kell meríteni mint minden mást.Továbbá meddig kell tölteni,mert sincs sehol.