- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson88
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
A napokban vásároltam egy 32C650-es készüléket, amihez tegnap vettem egy gyári wifi adaptert (WIS09ABGN). Sikeresen megy is az internet része a tv-nek, gond nélkül csatlakozik a routerre.
(Nem N-es, csak egy régi Linksys WRT54G. Tervezem a cseréjét, de még nem tudom milyenre lenne szükségem, szívesen fogadnék javaslatokat.)Van viszont egy Dvico Tvix HD media playerem, aminek a beépített merevlemeze hálózati meghajtóként csatlakozik a routerhez, kábelen keresztül. Bár N-es wifi csatlakozást is tud, a routerem még nem, szóval egyenlőre csak így működik. (Az otthoni hordozható gépeim – az egyiken XP, a másikon Win 7 van – gond nélkül látják és használják, mint hálózati meghajtót, wifin keresztül.)
Nos az ezen lévő tartalmakat (film, kép, audio) szeretném a tv-n nézni-hallani wifi-n keresztül, de nem tudom csatlakoztatni a tv-hez (konkrétan nem is látja a meghajtót).
(Tvix az egyik szobában, a 32C650 egy másikban, HDMI, USB nem megoldás.)A Samsung PC Share Manager, hálózatban látja a Tvix-et, de nem engedi megosztani azzal, hogy „Csak mappaelem osztható meg”.
(A tv beépített media player felülete DLNA-n keresztül gond nélkül kezeli a 7-es win-nel futó gép video anyagát és akadozás nélkül játszik le HD tartalmat a gépről.)
Külső merevlemezt a tv-re csatlakoztatva usb-n keresztül, kitűnően működik a dolog, de én a Tvix merevlemezén lévő anyagot szeretném wifi-n keresztül nézegetni a tv-n.
Mit csinálok rosszul?
Elnézést, ha olyan dolgot kérdezek, amit esetleg már többször kitárgyaltatok, de a kereső segítségével nem találtam választ, a 6000+ hsz. végig olvasása pedig jelenleg számomra nem megoldható, sajna.
(Bár jó lenne.)üdv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.