- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
-
Skyhigh
aktív tag
Sziasztok,
Egy Samsung UE46F6670 boldog tulaja lettem, de egyúttal szenvedek is rendesen amikor PC-re kötöm.
A PC az egy Nvidia ION+ Atom (330) + Win764bit+BSplayer+ffdshow alapú, korábban is játszottam le vele 720P-s videókat akkor nem volt gond a régi TVvel..
A helyzet a következő:
Kipróbáltam hdmi4-es (DVI), de hdmi2-es porton is (most utóbbira van kötve a PC)
Már az elején szenvedtem mire rájöttem, hogy be kell állítani a kapcsolat típusát, hogy W7 alatt PC vagy PC-DVI-re, hogy ne lódjon ki az asztal minden oldalon.
a natív felbontások közül 1920x1080p csak 60Hz-el és 59Hz-el megy.
Minden más esetben 1080p-ben 23-24-25-50Hz valamint 1080i-ben 29Hz és 30Hz az asztal minden irányban kilóg.Sajnos 59Hz-en és 60Hz-en az Mkv 720p valamint 1080p videók képe nem tiszta.
Találtam még egy beállítást 1920x1080p 70-72-75Hz ahol a kép tisztább, mkv lejátszásakor, de még nem az igazi.
Lehet ide kapcsolódik, lehet semmi köze a TV-hez, de az mkv lejátszásakor, ha van alatta srt akkor ugrál a kép, ez azt takarja, hogy egy korábbi képkocka 1-2 mp-el késöb újra bevillan.
Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Előre is köszi a segítséget!
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
LoSA
csendes tag
válasz digikábeles #53904 üzenetére
Hát, hogy a másik TV-n,ahol media lejátszó van, ott is meg tudjam nézni, amit felvettem, ne csak azon a tévén, ahol felvettem!
-
Batib
őstag
Itt van valami, de én nem probáltam, Tied a döntés.
Hivatalosan nem lehet, le van védve.
A forrást nem írtad, miről akarsz felvenni, mert csak digitális "tunerjelről" tud.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
István 67
tag
Sziasztok!A kérdésem a következő mi a különbség a samsung ue46f7000-ue46f7080 között amit most az árukeresőn 320000-ért hirdetnek.Valami hasonló tv-t szeretnék venni kb ilyen áron.Köszi a válaszokat előre is ha hasonló áron tudnátok javasolni esetleg mást szivesen venném.
-
Chas01
tag
Én használtam/használom aktívan, de a sikerességhez kell a SamyGo widget is. Az én UE32EH5300 tvmen megy a rögzítés/timeshift és a linkelt progival azonnal .ts fájllá tudom konvertálni. Még csak nem is lassú.
Egy F1 közvetítés eltart vagy 3 percig 1080i forrásról.A zenész informatikus
-
Batib
őstag
válasz Chas01 #53910 üzenetére
Rendben. Mivel többféle lehetőségem van tv műsorok visszanézésére ezért nem éreztem szükségét mélyebben belemenni a témába. De ha nálad működik, írhatnál egy rövid kis összefoglalot ide a forumra magyarul. Biztos lenne rá érdeklődés.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
BBéci
legenda
válasz Skyhigh #53903 üzenetére
Van itt a PH!-n PC-s filmlejátszással foglalkozó topik.
Néhány tipp: használj MPC-HC vagy XBMC lejátszó szoftvert, valamint a kimenő frekvenciának minden esetben meg kell egyeznie a filmével. Tehát ha az 1080p/24, akkor 24 Hz legyen a kimenet. Ha az asztal lelóg, vagy kisebb, akkor a videókártya szoftverében (driverben) be kell állítani a képméretet, amit ATi-nál Overscan néven találsz meg.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
>Deego..
senior tag
Adott egy 32" EH5000 televízió.
DVB-T2 / C tunerrel. Mely képes fogadni CI+ is (common interface).
A kérdésem az lenne, hogy t-home SAT-tv kártyát a CI-ben használhatom koax kábellel a tv-vel összekötve?
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Gsx-rr
veterán
Google Maps már nem elérhető a Tv-re???
-
Landon
őstag
Sziasztok,
TV vásárlás előtt állok és egyenlőre őt néztem ki: SAMSUNG UE-40F6500SS Full HD 3D LED Smart TV. Elég szimpatikus darabnak tűnik. Mit gondoltok?
Max 150-200K között lenne rá keretem. Itt meg is említenék egy másik dolgot: hogy lehet az, hogy ez a TV a Samsung márka boltban (Media Markt) 250K a különböző shopokban meg már 175K-ért hozzám vágják 2 év garival, de pl az AQUA-nál is csak 178K. A különbség az csak a bolti vs Samu gari vagy van más is mögötte? Ez a 250K vs 178K még akkor se jön ki fillérre ha a 27% ÁFA-t rászámolom. Engem sem az ÁFA csalás/szürke import/bolti gari nem zavar viszont az nagyon fontos, hogy új és bontatlan legyen tehát ne ilyen a GSM mobil shop-oknál megszokott kétes készülék legyen ami "0 perces" de már bontva volt meg csak pár napra használták stb..
Köszönöm a segítségeteket!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
muflon112
újonc
Halló!
Köszönöm a sok segítséget, immáron komolyabb elgondolások vannak tv ügyileg. Sőt... apósomék elmentek ma egy újranyitási akciókkal küszködő műszakiba (lopva az ötletet és csak, hogy beelőzzenek) vettek egy samsung eh39f5400 készüléket. Sajnos hiába a noszogatás, hogy 69 évesen hova neki a smart tv... érteni se értette mi az, viszont eladó sikeresen behülyítette ahogy kell, majd hazajövet bejött hozzánk ömlengve. Persze anyósnak ki viszont komolyabb és áttételes computer vénával rendelkezik, neki bezzeg azt súgta az eladó, hogy egy sima vga-hdmi kábellel ha összeköti a gépet a tv-vel, akkor látja majd az "asztalt" ...
kérdésem vala: röhej avagy sem az ötlet?
Másik pedig, ha 3d filmet ( gondolom ha netről szedem blueray + kb 60 giga ) rádobom egy külső tárra, akkor azt a mappát kicsomagolatlan ezen új generációs tv-k lejátsszák? Szóóóval lehet bonyolult a megfogalmazás, de nem kell egy 3d filmhez blue ray lejátszó?
Köszi! -
Flashget
félisten
válasz Landon #53918 üzenetére
1.
egyenlőreegyelőre
2. október 1-én a samsung viszont eladók megemelték az áraikat különböző akciók miatt. Lehet hamarosan csökkentik az áraikat, ha el is akarnak adni.
3. meg van a hátránya szürke importosoknak..pl. hiába akarod regisztráltatni 1 évet lesz csak a gari nem kapod meg a +1 vagy +2 évet. gariztatás meg 5-6 hétig is elhúzódhat. Cserébe olcsóbbak.
F6500 és F6800 ugyanaz csak külsőben tér el.
F66xx/F67xx a legjobb modellek a F6-os szérián belül a micro dimming miatt a többibe nincs. csak F7000-től.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz muflon112 #53919 üzenetére
3D film 50GB-os lemezen kerül forgalomba...
Szóóóval lehet bonyolult a megfogalmazás, de nem kell egy 3d filmhez blue ray lejátszó?
nem kell feltétlen megoldható PC-ről is vagy médialejátszóról is, viszont kényelmi szempontok alapján egy 3D BD lejátszó + BD-RE lemez meg egy BD író a PC-be
Ja és egy 3D tv is kelleni fog mert az F5400 nem az[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Skyhigh
aktív tag
Köszönöm a válaszodat,
Ebben a topicban pont a Samsungal kapcsolatos információk érdekelnének, hogy van-e olyan aki 50Hz-en tudja képkilógás nélkül használni számítógépről, esetleg melyik driverrel, milyen konkrét beállítással?
Nem gondolom, hogy mindenki 60Hz-el hajtja...A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
Landon
őstag
válasz Flashget #53921 üzenetére
1. Jogos.
2. Köszönöm a segítséged! Közbe már ajánlottak egy jobb alternatívát (Sony KDL-42W650A) amelynek jóval kisebb az input lag-je, bár nem 3D-s de az nálam nem szempont. Nekem első sorban játékra kell.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
István 67
tag
Mi a véleményetek a samsung ue46f7080 vagy az lg 47la790v a jobb vétel?
-
Landon
őstag
válasz Flashget #53926 üzenetére
Valóban, csak rögtön azzal indítottam ami nekem elsőre szimpatikusnak tűnt de akkor még én sem tudtam, hogy magas a reakció ideje.
-
btudos
nagyúr
Sziasztok,
van nekem mostmár több éve egy T27A550 típusó TV-monitorom, ami valami miatt egyik HDMI bemeneten keresztül sem ad normálisan kinéző FHD képet. Torz, elcsúszott, pixeles kép lesz az eredmény, hogyha 1080p-s felbontást szeretnék látni, miközben D-Sub-on keresztül rendben van. Több kábellel, és több géppel is próbáltam, egyikkel sem jártam sikerrel. Én szoftveres problémára gyanakszom, de nem tudom hol tudnám ellenőrizni/frissíteni a készülék szoftverét.
Előre is köszönöm, ha van valami hasznos tanácsotok a probléma megoldására
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
addikt
[SamyGO PVRDecoder for E/F series]egyetlen hátránya: Only for rooted Samsung TV series E and F series Updated on 24-10-2013
Természetesen a root is megoldható [[How To] Get root access on F series], ez nem egyenlő a hack-elt firmware cserével, tehát csak teljes hozzáférést engedélyez a TV lelkéhez -
BullZeye
veterán
válasz Szaszabond #53932 üzenetére
Alkalmas. Szebb (vagy azonos) képű és jobb input lagos tvt nem találsz, ebben az ár szegmensben.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Flashget
félisten
válasz Szaszabond #53932 üzenetére
Kompromisszumot kell kötnöd.
Tévézéshez, filmekhez F6400-tól, játékhoz F5xxx az meg a másik kettőben gyengébb.
Keress vissza a topicban számtalanszor be lettek rakva tipusoknál az inputlagok és ebben az 5xxx a jobb.
Az hogy te játszol otthon 30 percet arra elég, de komolyabb fps játékkal multiban csak szívás az F6500.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
mutyi
senior tag
Sorry ha nem ebbe a topicba való,de érdeklődnék, hogy hol találnék valami normális leírást vagy video-t,hogyan kell működésre bírni a pc és a tv közötti tartalom megosztást.
Letöltöttem a tv-n kiírt Samsung link nevű programot, de továbbra sem látja a tv a pc-t.
Windows 7 hálózati engedélyezési probléma lehet? -
Flashget
félisten
2D meg 3D meg 4k...ugyan..
7D-s mozi!! na az már valami!Realme GT Master Edition
-
Imifej
senior tag
Újabban a TV Youtube alkalmazása csak 720p felbontással játsza le az 1080p videókat. Régebben nem így volt. De a gépemen is hasonló a helyzet, csak a Chrome ajánlja fel de eléggé szaggat. a Youtube lehet a hunyó? Esetleg a HTML5?
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
Viki84
tag
válasz donjohnson #53920 üzenetére
Bocs a buta kérdésért, de ha letöltöm, hogy kell felrakni a tv-re?
-
donjohnson
addikt
válasz Viki84 #53947 üzenetére
pc-n elindítod ezt a Sammy Widgets nevezetű programot, betallózod neki a google maps-ot.
okos tv-n pedig belépsz a develop account-ba, majd megadod a géped ip címét, amit kiírt a program, rányomsz a tv-n hogy alkalmazások szinkronizálása és leszedi magának a google maps-ot a pc-dről.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Viki84
tag
válasz donjohnson #53948 üzenetére
Köszönöm ! És ehhez nem kell rootoltnak lenni a tv-nek ugye? Nem jár semmi veszéllyel, nem fog meghülyülni a tv?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest