- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az évjáraton kívűl mi a difi az EH5000 és az F5000 között? Megéri a + pénzt az idei sorozat?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kismarkez
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség mert segghülye vagyok a témában. Adott egy Samsung 32" LED TV (tescoban vásárolt de a lényegen nem változtat) aminek van 2 HDMI, 1 USB és egy SCART bemenete. A kérdés az, hogy hogyan tudok rákötni például egy 5.1-es hangrendszert, mert se RCA bemenet se optikai bemenet nincs rajta. Számomra felfoghatatlan dolog, hogy egy modernebb tv-t hogy tudnak így piacra dobni bár ez nagyrészt az én hibám mert gondoltam ezek alap dolgok és nem kell utánanézni, mindenesetre a leckét megtanultam. -
Gsx-rr
veterán
Támogatja:Intel's integrated graphics have come a long way, too, with support for 3D Blu-ray and smooth playback of 1080p content.
És kipróbáltam egy és egyetlen 3d-s mkv-m és tökéletes volt a Pc-ről stream-elve.
Lehet hogy az .m2ts fájl-al van valami gond. Most már csak úgy derül ki ha kerítek egy másikat.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Gsx-rr #53306 üzenetére
A laptop dolgot nem nagyon vágom, de gondolom ez egy integrált kártya ami már szerintem nem egy mostani szerkezet(de lehet hogy tévedek)
ha a videókártya nem támogatja a 3D-t akkor nem fogja megjeleníteni a filmet.
Asztali pc--t is össze kell kötnöd a tv-vel hogy a 3D filmet meg tudd nézni,
de itt is ugyanaz a lényeg a pc-ben is 3D-s videókártyának kell lenni ami a jól tudom valahol az
HD6670 körül kezdődik (bár ezt inkább a videókártyás topicba kellene rákérdezned)Lumia 950XL
-
kismarkez
csendes tag
Remek!
Még egy kérdés. Adott akkor egy Logitech X530 hangfalszett meg egy ilyen konzol adapter csoda. Egy SCART-RCA átalakítóval akkor meglehet oldani, hogy a tv a hangszórókba pumpálja ki a hangot? Ilyen van itthon és ha nem muszáj akkor nem költök egy újabb hangfalszettre -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok! Milyen teszt videókat érdemes magammal vinnem, egy SamsungUE46F6500 akarok kipróbálni az MM-ben.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Gsx-rr #53313 üzenetére
Ennyire azért nem vágom a témát.. inkább itt kérdezz utána :
[link]Nemtudom konkrétan milyen filmet kezdtél el nézni, de ugye ezek a felezett .mkv filmeket le tudja játszani a tv belső lejátszója, de az igazi 3D filmet (ami kb 40-50GB) azt csak külső lejátszóról vagy pcről tudod megnézni.
Lumia 950XL
-
-
Đusty
addikt
válasz Nordik #53319 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt, hogy bemenet van dögivel na de ki. Nekem a monitorom ilyen, tuneres samsung, és csináltattam rá fülhallgatókimenetet egy szerelővel, majd másnap amikor megláttam az áruházban sétálva a scart-jack átalakítót, kaptam a fejemhez, hogy hülyeség volt. Nem tudtam, hogy van ilyen, gondoltam kipróbálom. Azóta a scartból megy a jel a hangkártya bemenetére és onnan ugyanúgy hallom, meg vihetem tovább mintha a gépből jönne azaz hangszóróra és fülesre is.
-
Flashget
félisten
Nem tudom ki mit írt, de jó nagy hülyeség.
Nekem E8400-as proci, 4GB DDR2 ram, Asus 6870 vga (DVI-HDMI átlakítóval a hang is kiment rajta) High Speed kábel (1.4-ews kábel nincs ha nem akarsz BBécivel vitázni) és a tévén néztem az Avtar 3D 50GB-os filmet.
Azért kell a powerdvd11 mert a 12-től már benne van a cinavia védelem.
Viszont én hamar meguntam a kábelt a lehaló youtubot a tévén, a homokórázását a tv médialejátszójának 24p filmnél, így vettem egy DLNA-t tudó asztali 3D BD lejátszót. Így a BD filmek is jóval szebben jelennek meg a tévén valamint a régebbi DVD filmeket is faszán felskálázza és szebben kapom vissza mint a dvd lejátszón.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Faresz29 #53311 üzenetére
ph-s tesztvideókat írd ki egy penre és azt vidd el.
Realme GT Master Edition
-
kismarkez
csendes tag
Ez egy "elosztó szerűség". Belemegy 2 RCA és a másik oldalról 3 jack ( mivel a hangfal szett bemenete 3 jackre válik szét ).
Az elképzelésem a következő és sajnos nem vagyok otthon így csak elméletben tudom lerajzolni :
TV-ben a SCART-RCA átalakító -> abból szépen kijön a fehér és piros kábel -> bele a csodába -> másik oldalról a 3 jack a hangfalszettből. -
senior tag
válasz Flashget #53321 üzenetére
és milyen tv-d van?
(vásárlás előtt állok) :-)Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
addikt
-
polonic
félisten
Üdv!
Mi a vélemény az alábbi tv-ről?
Samsung UE46F6670
Vajon miért nem találom meg a Samsung magyar oldalán?
-
addikt
válasz polonic #53330 üzenetére
Általában amit nem találsz, az azért van mert nem erre a piacra szánták nem? Legalább is én így tudom. Vagy lehagysz valami a típusszám után.
Más kérdés, úgy döntöttem ismét Samsung tv-t veszek, LG-t akartam, de lebeszéltem magam róla.
Nagyon tetszik ez a UE40F6400 típusú készülék. Van itt olyan akinek ilyen van, és van konzolja? Jó rajta játszani? Mert se válaszidőt nem találok, se semmilyen konzolos inputlagos tesztet.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
polonic
félisten
válasz gyuribácsi88 #53331 üzenetére
Na igen. Csak a Telekom mégis árulja szerintem nem rossz árért ajándékkal együtt.
Kiváncsi lennék azért a véleményekre, hátha ismeri innen valaki ezt a tv-t.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Van már új infó, hogy év végéig mennyire fog lemenni az ára a Samsung UE40F6400 Led tévének?
Az a helyzet eddig csupa negatív híreket tapasztaltam ez ügyben, ha így megy, kénytelen leszek áttérni egy olcsóbb HD ready plazmára, vagy 42"-ban vagy 50" (Panasonic VIERA TX-P42X60E vagy Panasonic VIERA TX-P50X60E)
Pedig jó volna ha lentebb menne a F6400 ugyanis van egy 4 éves 1024×768-as LG Plazmánk, de szeretnék már egy jónak mondtató Full HD tévét!!
És most mellőzzük a netes boltokat ha lehet! Szeretem látni mit veszek
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz bluobluo75 #53333 üzenetére
Nézd meg médiában és vedd meg neten. De ha mindenképp várni akarsz vagy többet költeni, akkor veheted személyesen is...
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
addikt
válasz bluobluo75 #53333 üzenetére
Szia, én is most veszek, 155-ért mennek, netes boltok, de van üzletük, tehát megnézheted hogy mit is veszel. Rágugglizol és kidob egy csomó boltot, ahol van raktáron. De egyébként elmész megnézed egy MM-ben, majd utána megveszed egy "netes" boltból.
Edigitálnál van most valami über-mega-giga akció és 200-ról, leárazták 190-re (hűha), ha a cetelemes okosságot választod akkor is 170-be kerül.
Én a PcDream-től fogom megrendelni, mert ott is, mint sok más helyen 155, és ugyanúgy van rá 2 év gari.
Nem vagyok a saját pénzem ellensége.
Szerk: megelőztek
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz gyuribácsi88 #53331 üzenetére
Mert se válaszidőt nem találok, se semmilyen konzolos inputlagos tesztet.
UE40F6400 inputlag [link]
Console Gaming
While we’re still not 100% sold on the accuracy of the Leo Bodnar input lag tester particularly when comparing results across different display technologies, we absolutely love its speed and consistency. Using the device on our UE40F6400 returned 116ms in [Movie] mode, a figure which was slashed down to 45ms once we engaged [Game Mode]. Labelling the HDMI source as [PC] shaved a mere 2ms from the input lag to 43ms (another sign that the F6400 does not use the same chipset as the F7000 and F8000 whose input lag gap between [Game] and [PC] modes was a lot larger).
Using the old-school high-speed camera/ digital stopwatch method, input lag was measured to be 40ms which, while passable, is not as responsive as some ultra-fast plasmas and LED LCDs that can go as low as 16ms. Whether or not your gaming performance will be affected by this amount of input lag depends on the reflexes demanded by the particular genre (e.g. first-person shooter and arcade games), not to mention your individual sensitivity.
Realme GT Master Edition
-
Gsx-rr
veterán
válasz gyuribácsi88 #53329 üzenetére
A f6500 lejátsza! Az biztos!
-
allein
addikt
válasz devil-k #53336 üzenetére
8*** szériának jobb hangzása van, az volt a cél eredetileg. Viszont nem jött volna ki csak a 40 colos méretben. 5 éves Philipsemnek jobb hangja van egyébként(• Hangszóró típusok: 2 beépített mélynyomó, 2 db
dóm magassugárzó - : 2 x 15 W) Akarok majd venni hozzá valami jó házimozit is, aztán meglesz oldva a hang is filmnézésre. -
Teo.papa
csendes tag
válasz kismarkez #53303 üzenetére
Halihó
Az 5.1-es hangrendszer az én értelmezésemben nem csak a hangszórókból áll. Kell hozzá egy erősítő, amit simán rá tudsz kötni a tv-re .. szerintem
Megjegyzem ahhoz, hogy valóban 5.1 hangot kapj, vagy HDMI, vagy üveg, vagy composit kimenetet kell használnod a tv-n.Teo >
-
blpp
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung ue32c6000-es led tv-m. Szeretnék hozzá 5.1-es hangrendszert vásárolni. Külső winchesterről szoktam hd filmeket nézni mkv formátumban. Nem vagyok benne tisztában, hogy ha vásárolok egy házimozi rendszert hozzá akkor az le tudja e játszani az mkv formátumot, amit a tv médialejátszója tökéletesen viszi. Igazából olyan megoldás érdekelne h a tv-hez csatlakoztatott külső wichesterrel, a tv médialejátszójából elindított mkv filmet mivel tudom 5.1-ben hallgatni.
Válaszokért előre is thx! -
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van ilyen típusú LED TV-je:
Samsung UE46F6650 3D SMART LED
A kérdésem az lenne, hogy van vele megelégedve, illetve milyen a tv input lag értéke?
Köszönöm!
-
addikt
-
Faresz29
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #53348 üzenetére
Egy Samsungos hölgy 8ms-ot mondott erre a típusra!!
De szerintem keveri a válaszidővel...A kettő pedig nem azonos!!Hol olvastad ezt az értéket?
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz gyuribácsi88 #53348 üzenetére
Legalább olvasd el amit írt...vagy nyisd meg a linket.
Input lag (high-speed camera) 40ms compared to lag-free CRT
Leo Bodnar input lag tester 43msEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest