- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Mauddip #18750 üzenetére
Az nem tudom megmondani, de félő hogy hasonló mint nekem a két samsungban.
Tesztoldalakon sem ajánlják fps-hez az LCD-t.
Én erre plazmát vettem, ott nincs input lag, nem késik az egér.
Kb ugyanazért a pénzért vehetsz erre a célra egy jobb plazmát és a felhőket is elfelejtheted örökre a kijelzőn. -
bibe
csendes tag
válasz sityupityu #18704 üzenetére
Sziasztok!
Én a D5000 és a D5500 között vacilálok. Ezek szerint nem nagyon éri meg az 5500?
Mennyire használható a SmartTV mondjuk a 6000-es szériában? (Bár 3D-re sose lesz szükségem, amíg szemüveg kell hozzá, szerintem.) Ott már van böngésző, ha jól olvastam, míg az 5500-ben csak alkalmazások...A médiajátszó ugyanaz a háromban? DLNA forrásból akarok a TV-n lejátszani (XBMC-s PC-ről.) Ezzel van valakinek tapasztalata a 3 sorozatnál?
Köszi.
-
mailman
tag
Sziasztok,
van egy kis gondom, vettem egy 32D6000-res TV-t es probaltam beallitani, na most ekozben, vagy az utan, hogy ranyomtam az adott megjelenitesi stilus visszaallitasara valami felrement es azota iszonyuan szetestek a mozgasok a TV-n. Mind analog (TV) mind digitalis forrasbol olyan mintha a TV lemaradna, majd 2x-es sebesseggel potolna be az adott jelenetet. Nagyon zavaro egy jelenseg, mindenfele beallitast probaltam fel ejszakan at de nem igazan lett jobb. Van valakinek otlete hogy lehetne ezt rendbevagni?
-
Cho Simba
tag
Nekem 32D5000 van. MKV filmet AllShare-en keresztül a PC-ről szívja le. Eddig még nem volt probléma vele. Bár nem szeretem annyira az AllShare-t, a kényelmesnél több gombot kell megnyomkurálni. Lehetett volna egy dedikált gomb erre...
Ha valamilyen kódolást vagy bitrátát nem szeretne, akkor össze van kötve a PC HDMI-vel is a TVvel és akkor a PC-vel játszom le a filmetA telefonomról is eléri az azon lévő cuccokat WiFi-s DLNA--n keresztül.
Nem a TV-ben van a wifi, hanem a router wifis. A TV kábellel van a routerbe kötve. De elvileg van wifis pucuka is a TVhez, de arról nem tudok nyilatkozni. -
InfiniteReality
őstag
(#18741) ShadowK
220V nevű bolt a Westendben. Ott 1 hónapja 150 volt bruttóban.
(#18750) Mauddip
Nekem ilyen van, Game Mode bekapcsolásával az input lag (szerintem) elfogadható mértékűre csökken.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Imdre
aktív tag
C650 tulajok visszajelzését szeretném kérni a korábban már ecsetelt problémámra:
- 24Hz-es filmek külső médialejátszóról lejátszva percenként fél/egy másodpercre megakadnak (a médialejátszó többszörösen letesztelve - hibátlan). Filmekkel sincs gond, mert kivétel nélkül akad mind az 1GB-os avi-tól a 17 GB-os MKV-ig. A közös a 24Hz-es frekvencia. A belső médialejátszóról nem csinálja, de ott szerintem nem valós a megjelenítés
- műsoroknál alul futó felirat elmosódik, megakad teljesen rendszertelenül (motion plus végigpróbálva - nem befolyásol semmit)
- sportműsoroknál (főleg foci)szintén teljesen rendszertelenül megakad, elmosódik a kép.
3 különböző forrást használok (földi digitális adás, műholdas digi, HDMI kábellel összekötött médialejátszó), de mindnél tapasztalom ezeket a hibákat. Tegnap jött vissza szervízből, ahol állítólag alaplapot cseréltek és náluk minden frankón működött, de itt nálam olyan, mint amikor elvitték (jogosan merül fel bennem, hogy mi alapján cseréltek alaplapot ).
Ma hívtam a szervízt, ahol azt közölték, hogy más lehetőség nincs, ami okozhatná ezt, ezért nem tudnak neki csinálni semmit - persze náluk tökéletes volt minden. Hívtam ma samsungékat, ahol felajánlották, hogy ismét kiküldik ugyanazt a szervízt
A szervizesre rákérdeztem, hogy ennyit tud ez a TV? Ő erre azt válaszolta, hogy lehet.
Én ezt nem tudom elfogadni, hogy egy 2010-es tévének ilyen trágya a képfeldolgozása! Semmilyen más fórumon nem olvastam ilyen hibáról, azt meg nem tudom elképzelni, hogy ez csak engem zavar.
Kérném a C650 tulajokat erősítsenek meg benne, hogy másnál nem tapasztalhatóak a fenti hibák.
De várok mindenkitől tippeket az esetleges megoldásra. Én minden lehetséges beállításon túl vagyok a szervíz pedig egy alaplap(?) cserén. -
Tom5
addikt
Én most kikapcsoltam a LED mozgásjavítást a TV-n. Monitorként használom, PIP-ben megy a TV kis ablakban. HD filmezés közben SVP managerrel, 60fps és semmi különbséget nem látok ki és bekapcsolt állapot között. Jah és az OSD 60Hz-et ír Windows asztalnál. Viszont a képe nekem jobban tetszik LED off-nál.
-
nova001
senior tag
hello
tvt szeretnék venni
Samsung LE37D550
ezt néztem ki...mi a vélemény rola ?? dlna miatt jo ez nekem illetve a 37es méretnél nem kell nagyobb...érdemesebb ledbe gondolkodni ? -
kolosszus87
senior tag
válasz Mauddip #18750 üzenetére
Nem hinném, hogy túl vészes, mert már az 5500asnak is teljesen elfogadható (29ms) az input lagja a tesztek alapján. Az 5000-be pedig elvileg még kisebbnek kell lennie, mivel minél több dolgot tud az elektronika ált. annál nagyobb az input lag, ezért nem érdemes agyonficsőrözött nagy tudású tv-t venni játékra. Persze game módot érdemes bekapcsolni+ a mindenféle képjavítókat kikapcsolni, mert ezek mind csökkentik az input lagot. Haver ue32d5000-t vett PS3 mellé és teljesen jó játékra.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Pee-Tee
tag
Sziasztok!
Most már én is a Samsung LED TV mellett tettem le a voksomat.
Csak még az nem tisztult le, hogy 32D5000 vagy 32D5500 legyen.
a különbség 20.000 HUF, vagyis ennyivel drágább az 5500, azon gondolkodom, hogy megéri é ezt a többletet. Ami miatt elgondolkodtató az, hogy az 5500 már smart TV és azokra ha jól tudom 5év a garancia, míg a másikra csak 2év.
Csak filmnézésre kell, amit nem visz USB-ről azt majd viszi HDMI-n keresztül a laptopról.
De azt a + 20.000 valahonnan még össze is kellene kaparni .......
Megéri a D5500, vagy elegendő a D5000? -
sonye
senior tag
válasz InfiniteReality #18756 üzenetére
Hogy lehet előszedni a game módot?
Nekem HDMI 2-n megy a PC. Át kell dugnom a PC csatlakozóra, vagy a game mód mindenütt előhívható?
-
sonye
senior tag
válasz Pee-Tee #18765 üzenetére
Ha esetleg akarsz youtube videókat nézni a TV-n gép nélkül, vagy olyan mániákus vagy, hogy TV-n nézed meg az időjárást, híreket stb, akkor 5500. De egyébként el lehet lenni a smart funkciók nélkül. De az 5000-s is elvileg okosítható!
Engem közel 3 hét után a smart funkciók kezdenek idegesíteni. Minden Tv kapcsoláskor írogatja a jobb felső sarokban, hogy kez.lépések stb. szóval indul a smart. aztán mikor pillanatok alatt kéne smart és épp akkor kapcsolom be a TV-t szötymörög a frissítéssel. Mióta beregisztráltam a facebook kipróbálás miatt, azóta bedobálja a bejelentkező ablakot is...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz kolosszus87 #18764 üzenetére
Ez nagyban függ a felbontástól és hogy mit játszol.
A world of warcraft nem fog laggolni.
De egy modern warfare 3 biztosan, ami arra pont elég hogy sz@rrá löjjenek[ Szerkesztve ]
-
pokerviktor
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy furának tűnő kérdésem minden Samsung D6xxx esetleg D5xxx tulajhoz. Meg tudjátok e azt oldani, hogy a kép teljesen ( vagy majdnem teljesen ) sötét legyen, de a csatorna hangja továbbra is halladszódjon? Elmondom azt is miért kérdezem Esténként általában a tévére alszok el, de a fénye csukott szemmel is zavaró A jelenlegi régi CRT tévémmel azt szoktam csinálni, hogy a sleep timer után az adott csatornánál nyomok egy teletext gombot és mielött betöltődne az első oldal bekapcsolom a HOLD-od ( nemtudom ennek mi a magyar megfelelője ) ezzel a módszerrel szinte teljesen sötét a kép, de a hangot hallom és így sötétben tudok elaludni
Kérdezhetnétek, hogy minek ez a cécó miért nem kapcsolom ki aztan alszok úgy Van egy nehezen, mondhatnám azt is, hogy egyáltalán nem gyógyítható betegségem ( tinnitus ) ami miatt nem tudok csendben elaludni vagy csak nagyon nehezen.
-
kolosszus87
senior tag
válasz Pee-Tee #18765 üzenetére
Szerintem nem éri meg a Smart funkció, de ezt neked kell eldönteni.
A garanciát pedig nem tudom hol nézted, de jobb helyeken a nem Smart modellekre is 3 év gari jár (2+1 év alkatrész garancia).Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
kolosszus87
senior tag
válasz pokerviktor #18770 üzenetére
Hallgass rádiót!
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Ed Parker
nagyúr
Az ECO módban van olyan hogy alacsony, közepes, magas, képernyő kikapcsolása.
Itt tudod beállítani. Csak ne felejtsd visszakapcsolni, mert a beállítás megmaradErre én ipodot használok, azon is van ilyen időzítő
[ Szerkesztve ]
-
ShadowK
tag
válasz kolosszus87 #18771 üzenetére
Az 5 év gari hogy oszlik meg? 3+2? 4+1?
-
Etikusz
tag
Energia gazdálkodás képernyő kikapocsolás! Tényleg működik! 40d6500
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
VW
aktív tag
tescoba lesz Samsung LE32D400 HD ready lcd,68k-ért. sima tv nézésre és avi (dvdrip,BRrip) filmekhez jó lenne vagy "hulladék" kategória és vegyek 100k-ért valamit?
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
ShadowK
tag
Ez az 5 év gari akció végülis minden üzletre érvényes vagy nem?
https://regisztracio.samsung.hu/public/pdf/smart-tv-5ev-szabalyzat-201109.pdf
Itt azt mondja először a Samsung, hogy" a részvételi feltételekben meghatározott boltokban
történő vásárlása esetén a Vásárló külön fizetési kötelezettsége nélkül a Samsung Electronics
Magyar Zrt. a Termékre biztosított jótállási időt egységesen öt év időtartamra hosszabbítja"Majd kicsit általánosabban:
"A promócióban az a magyarországi lakcímmel rendelkező, 18 év feletti személy ("Vásárló") vehet
részt, aki bármely magyarországi üzletben a promócióba bevont Terméket megvásárolta,
továbbá ezen Termékek mindenkori tulajdonosa"A dokumentum végén pedig a lista: A promócióban részt vevő boltok:
Itt pedig a nagy áruházak mellett úgy kb 6 Budapesti székhelyű cég van összesen.Most akkor hogy is van ez? Mindenki 5 évvel reklámozza a D szériás Smart TVket, de a samsung részvételi feltételeiben ez kicsit homályos, úgy néz ki(nekem legalábbis), mintha csak az adott boltokra lenne ez érvényes.
Valaki erről valami felhomályosítást? -
humax
senior tag
SAMSUNG 46 D7000 300,000 FORINT,.
a saturn ban.
az jo ar?Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
PIT888
tag
Nekem a D7000-em Pc-vel van összekötve DVI-al, így játékoknál semmi lagg nincs, meg úgy általába véve Pc mód használattal semmi lagg. Ha viszont filmet nézek a tv-be már bevan dugva hdmi, amit csak rádugok video karira és mehet a filmnézés hdmi módban. Dvi-al Pc módban tökéletes a játék, féltem először, hogy ekkora méretben nem fog menni, de nagyon adj
„Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!” ~ Blöff
-
PIT888
tag
A 46D7000-et egyébként benézted sajnos, amit a saturn-ban árulnak a 40-es kerül annyiba, kisebb szöveggel meg ott van, hogy 390k a 46-os..
-
tibike8
őstag
válasz PIT888 #18782 üzenetére
Nekem sincs gond, de most megnéztem ezt a játék módot és nem aktív. Gondolom valami más üzemmódban kell használni mint én. Nálam HDMI-vel van az 1. portra a PC csatlakoztatva. Mikor választható a játék mód?
A másik, hogy este volt szerencsénk megnézni a Aranyhaj és a Nagy Gubanc mesét 3D-ben. Na ez volt az idáigi legnagyobb 3D élményem a 6500-ösömön. Biztos, hogy van másik olyen film ami ennyire jól mutat 3D-ben, de idáig még nem futottam bele. (Bár van pár a gépemen, de lassan jutok oda, hogy nézzem őket) Ebben a mesében néha arrébb kellett vinnem a lábam ösztönösen amikor valami olyan közelre kijött a tv elé, hogy a lábamba beleszállt . Ajánlom mindenkinek aki még nem látta. Pedig csak egy mókolt osztott képernyős mkv változat volt.
-
PIT888
tag
40D7000 300k Én 1 év garival vettem még az enyémet 290-be és tökéletes egy pici felhősödést kivéve, de beállítással korrigálható az is. Remélem nem adja meg magát idő előtt a tv Aranyhaj tényleg jó, Rio adta még nekem nagyon, Verdák 2 is jó volt. Nem tudom nekem filmek annyira nem adják 3D-ben, az animáció mesék viszont marhajók
-
PIT888
tag
Vagyis a 46-ost vettem annyiba még korábban na
-
Krisz79
őstag
Sziasztok.
Tudtok esetleg valami jó akciót Ue40D5000,5500,6100,6500-be.
Ha valami akciós valamelyik bevásárló központban,MM,Euronics,Saturn-ba.Auchan,stb.
Kérném jelezze felém.
Köszönöm szépen.
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
wenerb
csendes tag
Sziasztok,
UE40D6100-as TV-m van, amit szeretnék "lekódolni". Azt szeretném, hogy bekapcsolás után rögtön kérjen egy belépési kódot, így csak az férhetne hozzá, aki ismeri a kódot. Be lehet ilyet állítani rajta? Se a leírásban, se a menüben nem találtam meg egyelőre. Köszi a segítségeteket!
Üdv, -
air
nagyúr
válasz wenerb #18790 üzenetére
Minek? Mi olyan titkos információ van a TV-ben, amihez más nem férhet hozzá?
Ilyen funkcióról egy TV-ben én még az életben nem hallottam. Mondjuk nem is látom sok értelmét! (Nem vagy egy kicsit paranoiás? )
Csatornákat lehet védeni gyerekzárral, de az egész készüléket...[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kolosszus87
senior tag
Hulladék, jobb ha 90-100k körül veszel egy normális tv-t. Ez a modell asszem filmet nem is játszik le, csak képet+zenét tudsz rajta nézni. Az elektronikája meg olyan, mint amit 2007-es modellekben használtak, panel gondolom szintén egy rakás kaki, 1 HDmi bemenet. Véleményem szerint ez a tv max öregeknek jó, akiknek behányt a 30 éves videoton és most leváltják ezzel.
-
szilacus
tag
Sziasztok!
Hát ha valaki jártas a dologban, d5500-as állítólag smart funkciókkal rendelkezik, de korlátozott, és alkalmazások letölthetők.
Mit is jelent ez bővebben? -
sandró60
addikt
Aztán nehogy úgy járj ezzel a boltall,mint én 6-évvel ezelőtt:Egyszer már leirtam a történetemet,de leirom az "ÚJ" tv-t vásárlók okulására.Sajnos ennél a boltnál,de lehet más boltroknál is az a szokás,hogy a kiállitott termékeket tv-nél kb-havonta ami naponta legalább 12-órát van üzemben visszacsomagolják és szerintem elfelejtik a vásárlóval közölni,hogy ez a tv- kiállitott darab,annó akkor velem se közölték csak amikor 2.hét után valami beállitási probléma végett kijött a szerelő,ha már itt volt megkértem nézzünk már a szerviz menübe vajon hány üzmóra lehet benne?Meglepetésemre sokkal több volt mint ami ha éjel nappal belet volna kapcsolva az alatt a 2.hét alatt.Ezért azt ajánlom aki "Gyanusan ólcsó" tv-vásáról kérdezzen rá,hogy mennyi üzemóra van a tv-ben
-
Tom5
addikt
válasz kolosszus87 #18794 üzenetére
-
sziryboy
csendes tag
Szia!
Nem vagy fura. Az egyik barátom a hajszárító hangjára alszik el és a felesége szokta kikapcsolni :-)
A TV-re pedig a megoldás:
"Tools" gomb/ Energiagazdálk./ Kép kikapcs.
vagy,
Rendszer/ Eco-megoldás/ Energiagazdálk./ kép kikapcs.(legalábbis nekem a d5500-as TV-n így kell)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.