- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisteeke
tag
válasz narancsnn #18400 üzenetére
nem tudom, annyira nem értek hozzá!
Nekem ez asz első ilyen tv-m. a felhősödés nálam nem jelentkezett. de én sem vagyok felhőtlenül megelégedve vele! A plazmának is megvannak a hátrányai. pl. hamarabb beég a kép rajta, meg ugye nem olyan vékony, mint a led, bár ez nem feltétlen szempont...Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
oliver7777
tag
D5500 doboza tartalmaz egy a tv hátulján lévő CI helybe passzoló eszközt. Ez a set-up boxokhoz adott kártyához jó modul, vagy csak egy egyszerű takaró műanyag a TV hátuljára?
Köszi!
-
InfiniteReality
őstag
válasz oliver7777 #18409 üzenetére
Szerintem az az adapter lesz a CI+ kártyákhoz (nekem D5000 van).
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
BBéci
legenda
válasz oliver7777 #18409 üzenetére
Set up box nincs, csak set top box.
Azt a valamit rögzíteni kell a tévé hátuljára, abba lehet dugni a Conax modult.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zs2994
tag
hello
2 kérdés:allshare téma: notebook - tv kapcsolat OK ... indítom az 1080p 8gb-ás br rippet .
és nem folyamatos a lejátszás.. pörög fent a tv-n a betöltés , utána pár másodperc Ok majd ismét
magyarul a notebookom gyenge --ez a baj ?a samsung appok elérése nálatok is lassú? nem tölti be az "ikonokat" stb....
-
Roland93
aktív tag
A Samsung LED TV-k csak a 7-es szériától játsszák le FULL HD-ben a 3D-s filmeket?
A választ előre köszi!
-
sandró60
addikt
válasz zs2994 #18414 üzenetére
"magyarul a notebookom gyenge --ez a baj ?"
Azt tudom mondani,ha usb-külső winnchesterrel lejátszva is igy megy akkor lehet,hogy a tömöritésel van a gond ha meg igy jól játsza le akkor a laptoppal van valami gubanc.Nekem egy régi tipusú notebookom van (7)éves a nagyobb filmeknél nálam is igy működik.Ilyenkor külső vinyóra ráteszem és már megy minden
Sajnos a Samsungnál van ilyen,hogy van amikor flottúl megy minden,de van amikor nehezen tölt be .PL:tegnap este[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz Ed Parker #18413 üzenetére
Ezért nem veszek "King"-el kezdődő dolgokat. Transcend pendrive-ot vettem (16GB, V20) ugyanannyiért mint a Kingston-t tudtam volna megvenni. kb. 3x gyorsabb. Simán írom 15MB/s-al. Ha jól olvastam a hozzászólásokban, akkor a TV olyan 7-8MB/s-al írna.
Hasonlóan jó sebességű az Emtec 8GB-os. A HP 8GB-osnak 7MB/s csak az írási sebessége. Nem javaslom a Maxell-t sem, az még lassabb.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Z14XEP
csendes tag
65XX szériánál van olyan "hardver biztonságos eltávolítása"? Én nem találtam. Ha nincs akkor mi a szabályos eltávolítás módja?
A teletext miért nem működik a tv-n, ha set top box /T-Home fos/ HDMI kábellel van a tv-hez csatlakoztatva?
[ Szerkesztve ]
-
digo00
tag
Sziasztok!Hogy lehet azt megoldani,hogy A TV-n is mennyen a hang és a számítógépen is?A gép a PC-re DVI-HDMI átalakítóval van kötve a TV-re!Légyszi segítsetek,hogy mit kell beállítani a TV-n és a gépen!
32D6500-as TV.Előre is köszi! -
sandró60
addikt
válasz Z14XEP #18421 üzenetére
Nálam amikor megvettem a D5500 Volt egy 2.5" 320Gb-os vincsim amiFAT32-re volt formázva,használtam ehez tv-hez,de már NTFS-re formázva.A vincsit csak simán lehúztam amikor a tv bevolt kapcsolva és utána jöttek a BAD szektorok.Lehet,hogy nem ettől,de azt a vincsit nemtudom most már használni.Úgy hogy én a tv-kikapcsolása után húzom le az usb-ről
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz Z14XEP #18421 üzenetére
A txt stb-t használva csak az stb-vel megjeleníthető(stb kódolja ki). A tv csak a saját tunerrel vett műsorfolyamból tudja megjeleníteni a txt-et.
Nekem valamelyik nap az xfs-t fosta össze a tv. Még az ubin sem tudtam felcsatolni, annyi hiba lett rajta(pedig pont nem is húzgáltam ki alóla a madzagot).
A format segített.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
fer
őstag
Kötött már valaki a tv-re külső usb-s házba optikai meghajtót?
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
airik23
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy a LG Nano ledes TV a Samsung (mondjuk D7000) között van látható képminőség különbség? Csak mert ezt a Nano ledes technológiát nagyon dicsérik.
De én meg inkább Samsungos lennék Volt már egy D6500 Tv-m és nagyon tetszett, de nagyobbat szeretnék és most vásárlás előtt állok.Köszönöm! Üdv
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
válasz oliver7777 #18430 üzenetére
bizony,nekem abban van a kártya,ugyanolyan mint egy set top box,csak mini.
-
novkolt2
csendes tag
Sziasztok,
harom napja vettem egy UE40D6100 tv-t es eddig nagyon meg vagyok elegedve vele kiveve az analog csatornak rendezeset. Erdekes hogy a hirhedt felhosodesnek nyoma sincs.Van egy kerdesem. Lehetseges e hogy az analog kabel csatornakat megorizve koax bemenet csere utan, a DVB-T csatornait is beolvassa? Tehat hogy mindket forras csatornai el legyenek mentve es csak a bemenetet kelljen cserelgetni.
A forumot vegigolvastam es vasarlaskor sokat segitett!
Udv -
torma1981
veterán
Sziasztok!
Ma voltam a pécsi MM-ben! D6510-en nagyon jó 3d-s cucc ment! Valami teknösről akit meg akartak enni a sirályok! Szabályosan kiestek a képből! :-) Nem is vibrált olyan nagyon! Eddig pedig majd kifolyt a szemem mikor néztem!
-
airik23
csendes tag
válasz james008bond #18435 üzenetére
Értem. Köszi! Nemsokára elmegyek a Médiába és körbenézek. Hátha okosabb leszek
-
-
lamaffia0331
csendes tag
válasz narancsnn #18412 üzenetére
Hát igen...nekem 2 éve megy egy b650-essel...játékok és blu-ray futtatásánál sincs semmi problémám...sőt....előtte egy le37s71b hd-ready tv-n futott.Nekem anno volt szerencsém mindkét/plazma-lcd/ tv-n tesztelni a ps3-at....az lcd lett a nyerő.
LG 55 OLED C8 - PS5 - PIONEER VSX-830 - JBL ARENA 170 5.1-SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
kolosszus87
senior tag
Sziasztok!
Tv vásárlásban szeretnék egy kis segítséget kérni:
Nem tudom eldönteni, hogy Samsung le37 D5000-es vagy LG 37 lv 4500-as vegyem-e?
Sőt most megláttam a Panasonic L37E3-as modelljét amire most 5 év teljes körű garit adnak és garantáltan IPS alpha panelos.
Az usb médialelejátszási képesség nálam nem szempont, mert van egy nagyon jó media playerem. Árban a 3 tv kb. megegyezik.Elsősorban filmnézésre lenne használva és PS3 konzolhoz, ti melyiket ajánlanátok?
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok! Egy kis gyors segítségre volna szükségem.
Kezembe került a Tes*o szórólapja, és abban a Samsung UE32D5000 100Hz-es FullHD LED (háttérvilágítású) LCD tv-t 95 kHUF-ért hirdetik benne. Az érdekelne, hogy ebben milyen panel van? A helyi üzletből kifogyott, így megnézni most nem tudom, de ha amúgy jó a vélemény róla, akkor elmennék a szomszéd városba érte.
TN+film paneles biztosan nem kellene....Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
torma1981
veterán
válasz lamaffia0331 #18443 üzenetére
Marha jól nézett ki. Kár hogy ez egy demo. A filmek nem így néznek ki gondolom.
-
Shadowfax
addikt
Na, ma megvettük az UE40D5500-at. Köszönet mindenkinek, aki hasznosakat írt. Überbrutál a kép, öröm és boldogság van.
Egy láma kérdés:
A UPC távirányítója a csatornákat jól kezeli, tehát elvileg össze van hangolva a tv-vel, viszont a hangerőállítás nem műxik, azt a TV csak a saját távirányítójával hajlandó csökkenteni/növelni.
Tud valaki segíteni, mit hol kell állítani? -
szelidorzo
aktív tag
válasz Shadowfax #18446 üzenetére
Keresd elő az STB használatiját, s abban vannak a használható kódok.
Ha a távirányítóval automatán keresteted a TV kódját, akkor megállsz az első olyannál, amikor kikapcsol a TV, de ezen felül még fel van sorolva kb 10 db kód samu tévékhez. Ezeket kell végigpróbálni, s kiválasztani azt, amivel a tv egyéb funkcióját is vezérli az STB távirányítója.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
Bogyó bá'
nagyúr
Akkor ez is IPS lehet? Nagyon be vagyok izgulva rá, böngészem a külföldi oldalakat is, de sehol sem találtam erről infót. Amúgy meg nagyon dicsérik a készüléket. Ez lenne a karáconyi ajándék a családnak, a mostani öregecske, de amúgy hibátlan 72 centis CRT helyett.
Szerk: Először valami olcsó (plazma, CFL?) 40"-osban gondolkodtam, de a 100 ezer körüliek nagyon sokat fogyasztanak, meg a képminőségüket is nehéz hosszan elviselni (boltban BD-ről demózzák, de ha átkapcsolják DVB-T-re, vagy analóg kábeltévére, az valami borzalom...)
Aztán közben rájöttem, hogy a 40"-osat csak a lakás teljes átrendezése árán tudnám elhelyezni, annyit meg nem biztos, hogy érne az egész... a 32"-osak közül meg akkor valami modernebbet tudnék venni ugyanannyiért.LAN, 4 HDMI, FullHD, LED, 100Hz, 47W-os átlagfogyasztás. MindigTV-re lenne használva, mint a másik is, csak így még a tavaly vett settopbox is fölöslegessé válna (az is 20W körül kajál, a jelenlegi tv meg 90-110-et)
kieg: a monitoromat nem régen cseréltem le TN-ről IPS-re, és hát "zongorázni lehetne" a különbséget.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
smobika
tag
Sziasztok ! Újból előjövök ezzel a PVR-es gondommal, sajna nagyon idegesít hogy nincs a TV- UE40D6000-es, segítene nekem abban valaki, hogy ha belépek a service menübe, hová merre kéne belépnem és mit hová kéne állítanom, hogy előtudjam rajta varázsolni a PVR-funkciót, vagy csak át kéne állítanom a TV- modeljét D6100-ra akkor működne benne ez a funkció, lehet hogy veszik a gari, de másik tv-t nem tudok venni és sajna ennek a hiányával nem tudok megbirkózni !!! Segítsetek !!! Előre is köszönöm a segítségeket !!! Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.