Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz Ati007 #18299 üzenetére
Ez már szánalmas amit a Samsung művel. Support egy rakás sz.r, frissítésekhez nincs change-log, a förmverek verzióit össze-vissza variálják, a tartalomszolgáltatás a 0-hoz közelít, a médiapléjer hagyjuk is. És megy az "okos" TV-k reklámja ezerrel. Tartok tőle, hogy a Smart HUB tartalma már nem is fog frissülni.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
veterán
válasz PLaci58 #18298 üzenetére
Persze,rossz készülékről beszélek nem olyanról ami nem tetszik. Miért kéne jogszabályokat emlegetni? Mindenhól tudják hogy ez esetben mi a kötelességük.Ahol meg nem akkor azok jó nagy balf@szok,csak saját maguk alatt vágják a fát! Én idén is visszavittem egy Dvd lejátszót és még csak meg sem kérdezték hogy akarok-e másikat helyette,élből a pénzt adták vissza.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
pisteeke
tag
válasz Pedro78 #18195 üzenetére
Szia
nem tudom, hogy válaszoltak e már a többiek rá, vagy sem, de például bármelyik Androidos készülék képes rá! Illetve jobban mondva, bármelyik, amelyikkel tudod futtatni az alkalmazást. Én egy Motorola Defy-t használok, és szuperul szuperál!Jah... elég lett volna csak tovább olvasni, hogy kiderüljön, hogy már válaszoltak rá!
sorry![ Szerkesztve ]
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
humax
senior tag
válasz Dani Pécs #18267 üzenetére
kell egy parabolá , egy LNB.
De nem mindegy milyan moholdot akarsz nezni, van fix, meg motoros.
de belterire nincs szogseges, mivel a tv ugy mukodik mint belteri.
szoval a 3D meg hd csatornakat nezhetsz, vele siman[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
pisteeke
tag
árúld el nekem, hogy mit kalapáltál az allshare-en, hogy menjen? Nekem az istenért sem akarja megosztani a mappákat!!! Már mindent kipróbáltam, de az istenért sem megy! A serviiot felteszem, megtudom ugyan vele osztani a mappát, de csak az első kikapcsolásig! Utána finitó! És két gépen is kipróbáltam, mind a kettőn ez a helyzett! :S Ha tudsz, segíts kérlek!!!
Előre is köszi!Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
pisteeke
tag
válasz Sorcery #18237 üzenetére
Így csináltad? Így menni fog!
-
pisteeke
tag
Ahogy látom, jól elbeszélgettem itt magammal...
nem olvastam végig, hanem közben irogatam, ezért járt olykor a szám feleslegesen! bocsesz!
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
üdv samsung d6000-nek milyen a 3d-je?személyes tapasztalat kéne.Ja és mit jellent hogy ez csak 3d ready?
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
-
air
nagyúr
A 3D ready nem azt jelenti, hogy nincs benne 2D-3D funkció, kizárolag a külső forrásból (3D Bluray) kapott 3D filmet képes megjeleníteni?
A D6500 nem 3D ready, hanem rendes 3D TV, a 3D-s felbontást mégis felezi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
samsungnyugg
csendes tag
Jó tanács:
a szemüvegeket és a wifit is be lehet regisztrálni a samsung oldalon, arra igaz csak +2 hó gari van. -
leslieke
Jómunkásember
válasz samsungnyugg #18324 üzenetére
A szemüvegeket melyik menüpont alatt kell?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
aktív tag
válasz pisteeke #18310 üzenetére
Azt ajanlom,hogy toltsd le a Samu honlapjarol az AllShare telepitesi leirasat,ott vannak Winfos beallitasok is,az alapjan csinaltam en is.Remelem az alapjan menni fog.
Tegnap megcsinaltam a Smarthub Samygo-s frissiteset,csomo uj app lett,A YoutubeHD nagyon kiralyul mukodik!!Vegre normalis minosegben is lehet nezni.Ajanlom mindenkinek! -
Tutu7030
veterán
Openwrt-n használ valaki valamilyen dlna szervert, ami az mkv-t is kiszórja a tv-nek?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Mustadjoci
tag
sziasztok. sehol nem találtam a választ, így megkérdem itt, hátha. a 6500 hoz jár egy skype kamera. ezt hol kell intéznem? és az öt év garit? egy linket esetleg aki tudja elküldené? köszönöm
-
Tutu7030
veterán
válasz Mustadjoci #18330 üzenetére
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Mustadjoci
tag
megtaláltam kösözönöm
[ Szerkesztve ]
-
oszkart
csendes tag
válasz Mustadjoci #18333 üzenetére
Ráadás Skype kamera egyes LED televiziókhoz
Vásároljon promóciós televíziót október 14. és december 5. között a promócióban részt vevő üzletekben, majd regisztrálja december 19-ig és küldje be a termék számláját és jótállási jegyét (1398 Budapest PF.: 909), mi pedig egy Skype kamerát adunk ajándékba.
https://regisztracio.samsung.hu/
-
leslieke
Jómunkásember
válasz samsungnyugg #18329 üzenetére
Köszi!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
samuki
tag
Üdv. Szeretnék egy kis segedelmet kérni. Ha Hdd-ról játszok le filmet akkor használhatom a tv optikai kimenetét hang továbításra a házimozi erősítő felé. Olyankor ha tartalmaz 5.1-et a hang, akkor az erősítő tud vele mit kezdeni, ugye? A másik kérdésem ( biztos volt róla szó ), hogyan tudok felvenni a tv-vel? Ha valaki elnavigálna oda, örülnék. Köszi elöre is.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Rebell #18338 üzenetére
Ha az erősítődnek 1.4-es HDMI kimenete van és támogatja az ARC-t (Audio Return Channel), akkor optikai kábel sem kell, mert a HDMI-n visszamegy a Dolby Digital és a DTS hang is az erősítőbe, így megspórolhatsz egy kábelt.
Nálam a TV-n a 2-es HDMI mellé van írva ARC, tehát abba kellett dugni.Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung LE32D400 LCD tv-t, valamit azonban nem értek. A menüben, az antenna menüpontban van olyan opció, hogy LÉGI/Kábel. Ezek mit jelentenek? Bármelyikre megyek, ugyanazok az adók jönnek be. analóg kábel tv-m van egyébként, ez can a tv-re csatlakoztatva.
Másik kérdésem az lenne, hogy a kábelt kihúzva, ha rámegyek az automata hangolásnál a digitális-légi keresésre, akkor nem talál semmit. Ennyire rossz lenne nálunk a digitális vétel, vagy valahotgy máshogy kell beállítani/bekapcsolni a DVB-T tunert?
-
mrzed
senior tag
-
Rebell
senior tag
1 kérdés,
egyenlőre még analog kábel TV-n mennek a TV adók, de ha bekötik az IPTV-t akkor ugyebár a koax kábeltől gondolom meg kell szabaditani a TV-t?? vagy lehetséges az is, hogy az anlog koax-ot is használjam, ha úgy tartja kedvem???
ezt azért kérdezem, mert pl: IPTV alapcsomag 29 csatorna, az analóg kábel pedig 46.
és az iptv- alap csomag eléggé hiányos csatorna kiosztásban, viszont így megsporolhatnék havonta 1500 pénzt.
-
Hellas
senior tag
-
Csaby15
csendes tag
sziasztok.
Miért nem hozza be Hd videókat a YouTube a smarton???D5500!!
Baromira idegesit hogy a nem ugyanazokat a videókat hozza be mint a számitogépen -
InfiniteReality
őstag
-
Rebell
senior tag
válasz InfiniteReality #18349 üzenetére
Reménykedem, hogy igazad van.
amúgy azt belehet állitani a TV-n (ue40D6100) hogy az IPTV legyen az elsődleges megjelenítés mikor bekapcsolom a TV-t? vagy vajon az analog-ot fogja bedobni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest