Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PuffyDog

    junior tag

    válasz ρσгτσ #159524 üzenetére

    Az a probléma, hogy az első után volt visszaállítás is. Nem emiatt, hanem mert néhány PS játékban nem volt kommentátor hangom. Mint kiderült HDMI eArc-ba kellett volna dugni a soundbart. Így viszont kiderült, hogy az nem oldotta meg, mert volt azóta kétszer is ez a jelenség.
    Sok sok éve volt egy TV-m, ami egyik napról a másikra érdekes dolgokat produkált. Vibrált néha, elég tré lett a képe. Akkor jött a szerviz, mutogatta, hogy milyen szép a Youtubeos 4K videó, nincs ezzel semmi baj, aztán megkérdeztem, hogy kábelen vagy Netflixen vagy akárhol mikor jön ilyen minőségű adás? Abban a pillanatban szétkapta a szerelő, elcsomagoltuk, vitte és pár hét múlva kerestek azzal, hogy nem javítható.
    Most is hasonló lehet a metódus? Bár abban biztos vagyok, ha kijön valaki nyomkodhat bármit, nem fog előjönni a hiba. Azért majdnem egész nap megy a TV, eddig 3 alkalommal jelentkezett a hiba, ami rohadt zavaró, de mégsem olyan és mégsem akkora mennyiség, hogy könnyen reprodukálható legyen.

    =>> MyGuava-val most 5,87 euró üti a markod! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=

Új hozzászólás Aktív témák