Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolbyman
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy akciós tv-t Samsung LE40D551 a típusa, van erről élő tapasztalata valakinek. 120 pénzért lehet most venni ilyet, és ennyit azt gondolom megérne :-)
Az 550-es miben tér el ettől. (ránézésre csont egyforma a két készülék)
előre is köszönöm a segítségeteket. (ha ez számít akkor a típusnak ez a vége K1WXXH, bár azt olvastam valahol a topik elején, hogy ez nem igazán jelentős adat.)
Bandi
-
engine88
aktív tag
720p és 1080p között van akkora különbség hogy megérje dupla annyi adatmennyiséget letölteni? 7GB - 14GB
-
jegenye77
addikt
válasz engine88 #14302 üzenetére
Én ha lehet csak 1080p nézek.Azért is vettem "olyan" tv-t.32" nál még lehet nem lát az ember különbséget de felette már igen.Persze ez a nézési távolságtól is függ.
Szerintem megéri egy kicsivel többet várni rá .(mire lejön )Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Redneck
nagyúr
Azért a két codec egyezzen meg Egyébként aki nem látja a különbséget annak tökmind1, "vájtszemű"
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung LE32C530-as TV-m és külső HDD-t szeretnék vásárolni, hogy filmeket nézzek rajta. Egy srác írta, hogy 2 terás HDD-t árul, mert ugyanilyen TV-je van és csak 1 TB-ig kezeli a meghajtót. A kérdéseim a következők: 1. Ez igaz? 2. Ha veszek egy WD Elements 1,5TB külső HDD-t és particionálom ~1TB-ra meg 500GB-ra, akkor úgy fogja tudni kezelni? Vagy max 1TB-ost vegyek (jobb a nagyobb ár/érték aránya)?
Előre is köszi a választ
Üdv,
Ádám -
Redneck
nagyúr
válasz Mittu88 #14309 üzenetére
Az ilyeneknél szoktam elgondolkozni hogy miért USB az USB?
Universal Serial BUS
Ha ez egy adott szabvány akkor hogy van az hogy az USB vinyót nem ismeri fel, vagy miért nem lehet csak úgy USB wireless bill/egér kombót rádugni bizonyos USB portokra? Áramigénytől függetlenül értem, tehát ha valamihez kell a táp akkor bedugom. Ilyenkor miért nem működik?
-
szilacus
tag
Sziasztok!
Ha valaki tudja erősítsen meg.
D5000-es készüléknél TV csatorna nézés közben megnyomom a távkapcs
Infó gombját, akkor a jobb alsó sarokban a mutató az aktuális áram fogyasztást mutatja?
És a zöld sáv az mennyi értéknek felel meg?Előre is köszi.
( A szálka a hal bosszúja )
-
LAC!!!
csendes tag
Sziasztok!
Már július óta szeretnék 40"-os TV-t venni. Eddig a 40D5500-ast nézegettem, de nem voltam megelégedve a képével, így úgy döntöttem várok még egy kicsit, hátha lejjebb mennek az árak vagy lesz egy olyan tv mint a nagy kedvenc 650-es. Igazából nekem a legfontosabb a jó képminőség lenne, nem kell bele net, sem 3d. Inkább veszek hozzá egy o playt ami visz mindent. Van most valami olyan típus ami 200000 Ft alatt van és azt lehet rá mondani, hogy jó vétel lenne? Nézegettem a 40D6100-at is. Ennek még nem láttam élőben a képét. Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
Válaszaitokat előre is köszi!
Üdv
LAC!!! -
PLaci58
addikt
válasz Redneck #14310 üzenetére
"Az ilyeneknél szoktam elgondolkozni hogy miért USB az USB?"
Úgy látom ezen még van mit gondolkodnod
Javaslom a "miért drót a drót" kérdés elemzését is. Arra is bármit rá lehet kötni.Viccet félretéve.
Mit csinál a számítógép amikor rádugunk egy USB-s eszközt?
Vagy már ismeri vagy még nem. Ha nem, akkor telepíti a hozzávaló drivert. A TV hogyan, hova telepítsen? Csak azokat az eszközöket ismeri, amiket gyárilag beleprogamoztak. A HDD méreténél meg az a gond, hogy be kell olvasni a tartalomjegyzéket, ehhez pedig memória kell. Az operációs rendszerek általában meghatározzák, hogy mekkora HDD-t tudnak kezelni.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Mittu88
senior tag
válasz Mittu88 #14309 üzenetére
Na akkor valaki tudja az előző kommentemre a választ? Fontos lenne, mert 4 nap múlva rendelném a HDD-t
-
Redneck
nagyúr
válasz PLaci58 #14314 üzenetére
Költői kérdés volt, és arra próbáltam rávilágítani hogy mekkora kiaknáztlan lehetőség rejlik az USB univerzális felhasználását illetően. Vagy akkor legyen több színű USB és akkor nincsenek kompatibilitási problémák.
Csak az a baj hogy a neve és a felhasználási területei alapján megoldható lenne a többcélú valós univerzális felhasználás!
Ezért kielégítőbb lenne ha USB port néven hívnák, eltörölve az eredeti jelentését ami miatt mozaikszó lett.
Ha már Universal Serial Bus, akkor be kéne határolni a perifériák alkalmazhatóságát. Ez persze, programozás, programozás, több munka, kevesebb profit...
Értem én[ Szerkesztve ]
-
LAC!!!
csendes tag
válasz nightshadow #14313 üzenetére
Akkor annak elvileg jobb valamivel a képe, mint az 5500nak? Ahogy olvastam a kamu 100 Hz a valós 50 Hz-nek felel meg, akkor a kamu 200 Hz már felér egy valós 100-al?
-
BBéci
legenda
válasz Mittu88 #14315 üzenetére
Vehetsz 2 TB-ost is, azzal sem lesz gondja a tévédnek, particionálni sem kell.
(#14302) engine88
Full HD tévén 720p filmeket nézni olyan, mint nem használni egy Ferrarin a két legmagasabb sebességi fokozatot. Az igaz, hogy az ideális nézési távolságnál sokkal messzebbről nézve nem látszik a különbség. Például 40 coloson 3 méterről már tök mindegy, de másfélről ordító a különbség.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ALI_G
veterán
Hello,
samsung le40c650 TV-m ma reggel óta meghülyült. Amikor bekapcsolom, kb. 5 másodperc múlva kikapcsol, majd be, majd ki és ezt folytatja amíg ki nem kapcsolom.
Mi baja van?!
próbáltam már áramtalanítani, de nem segített.[ Szerkesztve ]
-
d.véderjoe
tag
Szép napot!
40c530 vs. channel list pc editor 1.01
Samsung csatornalista szerkesztővel nem boldogulok. A televízió egyszerűen nem veszi be az általam megalkotott listát... Érvénytelen csatornalistát ír ki. (már átnevezni is próbáltam, pendrive újraformázás is volt) ötlete valakinek? köszi[ Szerkesztve ]
-
Andie
őstag
Szia!
Pont 2 napja akadtam bele (más okból) a neten egy rakás ilyen panaszra
Keress rá googlén: "samsung tv turns off by itself"
Jó ilyen hibával szembesülni pár nappal egy 300ezres tv megvásárlása után - gyorsan meg is hosszabbítottam a samsung.hu -n a garanciámat 5 évre... Félek kelleni fog előbb utóbb.
Sok sikert a szervizzel, és kérlek majd ird meg, mi volt!Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Ilyen hibával találkozott már valaki? kb 1percenként csinálja, egy fasza kis pukkanással a hangfalból
LE32C650 2010.12.17 vásárlás. PVR természetesen bevan kapcsolva
Tegnap este még minden rendben volt. Reggel ez fogadott. Menübe nem tudok belépni, 2-3 perces árramtalanítás sem segített, pc- módban is ugyanezt csinálja a tv. Leárramtalanitottam, és eljöttem melózni, de nagyon rág az ideg emiatt.
Tippek? Ötletek? Fejsze? Balta? Garancia? Téboly?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
ALI_G
veterán
Pont nem rég hívott egy PH-s kolléga, hogy neki is ugyanaz a baja ma reggel óta. Szóval már gyanús. Telefonáltam az ügyfélszolgálatra és kérték, hogy kapcsoljak ki 5 percre, húzzam ki az internetet és ha nem javul meg, frissítsem a szoftvert...Persze a szoftverfrissítés elszáll hibával (PH-s kolléga már próbálta azóta).
Kikapcsolt állapotban tud frissíteni szoftvert internetről?Melyik menüben tudom "resetelni" az összes beállítást? Hátha az még segít...
mcroberto: gyújtsd fel a g.cibe lehet én is azt teszem
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
-
Andie
őstag
válasz sanzi89 #14326 üzenetére
Persze. ue46d6100S
Ali_G: Akkor mi a megoldás? Húzzam le a TV-t a netről, mer onnan szar firmware-t töltöget le? Jópofa ez a samsungtól... Nem lehet letiltani a szoftverfrissités opciót? Jójaz nekem, ami most van szerintem...
Remélem az enyém nem hüjült meg reggelre. Minnyár megkérdem asszonyt...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
mcroberto
tag
Gyújtanám, csak még van 2-3 részlet ami nincs kifizetve
Szoftvert addig nem is tudnék frissíteni amíg kikapcsolgat a gecije. meg a menübe se enged be. Nekem még az eredeti van fent, 1xer sem updateltem.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
sanzi89
addikt
Akkor sajnos meg kell elégednem a 3 év garival..
Egyébként pedig ezek az egyéb garancia kiterjesztéssel foglalkozó cégekkel pedig van egy nagy gondom. Most veszel valami drága cuccot, van rá 2-3 év garancia. A boltban bagatel összegekért rádsóznak még 2-3 év garanciát, hogy ilyen hiper-szuper kiszolgálás meg minden. Csak ezzel az a baj, hogy ekkor már közöd sincs a gyártóhoz, és az ilyen cégek ekkor hajlamosak eltűnni. Pár év alatt felmarkolnak egy rakat pénzt, aztán csődbe mennek, a garancia kiterjesztéseddel meg mehetsz a sóhivatalba, annyit se fog érni, mint a WC papír.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
zistvan
tag
Sziasztok.
Láttátok, hogy (ha jól néztem) egy viszonylag nagy árcsökkenés volt a napokban bizonyos samsung led tvknél. A ue40d6500-as még a múlt hét végén pl.: edigitalban 279eft volt a 4 szemüveggel, ma néztem 229eft 5év garival 4 szemüveggel.
Mi lehet ez a nagy csökkenés mögött, nem tudja valaki???
Vagy ez csak most egy rövid ideig lesz így? vagy tartósan marad már az év hátra lévő részében is...Ha valakinek van valami infója kérem ossza meg.
Köszönöm.
István
-
pluhi
tag
Üdv! Vettem egy UE40D5000-est és DLNA lenne az elsődleges módszer a cuccok kijátszására. Egy baj van a dologgal, hogy mkv akad, olyan percenként. A képen alig látszik, de a hang is kimarad pár tized másodpercig. Kábellel van bekötve a TV, mindegy milyen szerverről nyomtam a cuccot, Serviio, PC share manager, MiniDLNA (openWRT-s routerről), mindenhol ugyanaz van. Pendriveról minden ok, tehát a DLNA/mkv-nál van elásva a kutya.
-
engine88
aktív tag
Üdv
Ez a garanciahosszabbítás annyiból áll hogy samsung honlapján reregisztrálok, utána beírom a TV-m adatait és kész? Mert utána sehol nem írt ki nekem olyat, hogy gratulálunk meghosszabbította a garanciáját.Meg kaptam a TV-hez ilyen kitöltendő samsungos papírokat, azt vissza kell küldeni postán?
-
sandró60
addikt
válasz engine88 #14335 üzenetére
Milyen tipusszámú a tv amit beregisztráltál?Úgy tudom ,hogy a Smart tv-re van a hosszabbitás
Nálam úgy működöt:
Imail cim megadása regiszrációnál
Majd a Samsung küld megadott imailra egy megerősitést ezt te kinyomtatod magadnak vagy a Samsung ajánlja fel ha nincs nyomtatód -
pluhi
tag
válasz sandró60 #14336 üzenetére
Ja, erőforrás probléma eléggé kizárva. Pláne, hogy a routerem procija is képes rá ugyanolyan eredménnyel, mint a PC, szal ez a DLNA minimális procit eszik. Kábel elvileg gigabites, majd azért kipróbálom másikkal is. De 100Mbiten is 2 film át kéne menjen egyszerre (pláne, hogy ezek csak 720p-sek)...
Minden jel arra mutat, hogy ez Samu oldali probléma lesz, és ott is a DLNA mkv támogatása körül. Lehet hivatalosan nem is támogatja, akkor meg ígyjárás esete. Vagy olyan szerver kell, ami transzkódol realtimeban, vagy marad az extended desktop. A routerre dugott vinyó ext4-es, erősen kétlem, hogy megenné a TV, meg nem is akarnám dugdosni, az seedel folyamatosan . -
engine88
aktív tag
válasz sandró60 #14340 üzenetére
Okés, mert néztem hogy 1 év garit kaptam rá vásárláskor. Jó lenne meghosszabbítani +1 évvel a gyári garit. Igaz ez eléggé korlátozott hibákra érvényes csak.
Meg kötöttem hozzá havi 1800Ft-ért olyat, hogy akármi történik vele (ledűtöm,belerúgok,elázik,pixelhiba,akármi tényleg saját hibám miatt is) akkor megcsinálják ingyen vagy adnak újat. És ezt addig fizetem amíg akarom. Szerintem megérte. -
pluhi
tag
válasz sandró60 #14341 üzenetére
Persze, nem segit. Amúgy sem nagyon lehet ez sávszél probléma, mert 1080p-s nem mkv cuccok csont nélkül mennek.
Majd ha sok időm lesz ráülök MEGui-ra és gyártok pár tesztvideót, hogy kiderüljön mi akasztja ki, csak gondoltam akadt már a problémába valaki, akinek D5000-se van. -
gygalilei
tag
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne: van egy Samu 46d5500-s led tv-m, meg vagyok vele elégedve
Van amire nem jöttem rá: meg lehet azt oldani, hogy csatornánként külön beállítás legyen ?
azaz képet, hangot, stb. külön állítsam ?
Másik : sok csatornán van egy állandó hangerő, de reklámoknál iszonyat felerősödik, hogy bántja a fülem, mindig lejjebb kell vennem a hangot.Van-e vmilyen automatikus hangerőszabályzás vagy vmi ?
Köszi! -
Andie
őstag
válasz engine88 #14338 üzenetére
Igazából csak annyi, hogy felmentem a samsung.hu-ra, ott termék regisztráció, beadod az adatokat és kész. Ezután irta, hogy még a VIP kártyára is jogosult vagyok, mer 40 colnál nagyobb a cucc. Remek. Azt kipostázzák, emezt meg, a kiterjesztett 5 éves garisat kinyomtathatom itt. És ott volt egy gomb, megnyomtam, és kinyomtatta
Engem ez az 1800 ft/ hó extra biztositás érdekel. Ez bolt függő? Vagy a samsung adja? Hogy lehet kötni?
gygalilei: Ilyen opciót nem láttam, bár nekem 6100-as van. A képet az tudja automatice adjustolni, a kép világossától függően, de a hangra nem láttam autó funkciót.
Ami nekem egy kicsit csalódás volt, az a PiP. Azt hittem, hogy majd frankón ki tudom tenni a jobb felső sarokba a bejárati ajtó feletti kamera képét, amig pl DVD-t nézek. De nem. Sajna csak tv adásnál van PiP, és csak akkor, ha azt az antennán vezeted be. Namost mégis milyen antennás adás van ma Magyarországon? 5 csatorna?
Igazán megoldhatták volna, hogy az egyéb bemenetek között is lehessen pippelni. Nemhiszem, hogy technikailag olyan nagy kunszt...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
sandró60
addikt
Mivel a te tv-d is azt hiszem Smart tv azért tudtál garancia meghosszabbitásra regisztrálni.A kollégának akinek irtál annak nem Smart tévéje van.Én javasoltam neki,hogy hivja fel az ügyfélszolgálatotLehet,hogy az téveszti meg az embereket "40"-tól irják a hosszabbitást,de a Smart szót nemirják oda vagy elkerüli az emberek figyelmét
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz H4CKmyM1ND #409 üzenetére
Miért nem jön be a szerviz menü? 2x próbáltam így:
"Szerviz menübe be kell lépni. (kikapcsolod a tv-t. INFO-->MENU-->MUTE-->POWER a távirányítón egymás után)"
-
szilacus
tag
Sziasztok!
Igaz tegnap is megkérdeztem, de senki nem reagált.
Ha valaki tudja erősítsen meg.
D5000-es készüléknél TV csatorna nézés közben megnyomom a távkapcs
Infó gombját, akkor a jobb alsó sarokban a mutató az aktuális áram fogyasztást mutatja?
És a zöld sáv az mennyi értéknek felel meg.
Ja még annyit, hogy az összes beállítás kipróbáltam de a tv csat. képe nem tetszett,
mivel a tv tudja a mindigtv-t ráhangoltam és ez lett a legjobb minőségű.
Előtte UPC analóggal kínlódtam, de förtelmes elmosódott arcok stb.( A szálka a hal bosszúja )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest