- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz PuMbA #117149 üzenetére
Tudom, sajnos ezen a téren sokkal ügyesebb volt a D6100-as TV-m.
2 gombnyomással szét is húzta a filmet. Az meg kevésbé érdekel, hogy nyúlik a kép.Az okos távirányítóval ez kissé macerás. Menübe be, és ott állítgatni.
Nincs gyors gomb.
Meg hiába a 16:9 képarány, más filmnél a beállított szétnyújtás már nem jó. Sőt van, mikor nem is méltóztatik a képet nyújtani.
De ez legyen inkább a probléma, mint egy androidos, ami kikapcsolja magát, meg újraindul stb...Jut eszembe:
Nem okos távirányító melyik, ami a MU7002-höt tökéletesen jó?
Típusszám jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
Irredenta
csendes tag
Köszi a válaszokat srácok. Ezek a panelek nekem nagyon kinai. Az Lg fhd tévém tervezem Samsung uhd-ra cserélni ha minden jól megy. Sokat nézelődtem, olvastam a témában, de ezt minél többet tettem annál jobban össze is zavarodtam. Eddig 4 típus maradt fenn a hálón.
Ue58mu6122kxxh
Ue55mu6122kxxh
Ue55mu6102
Ue55mu6272
A legtöbbet játékra használom, szemben ülve vele kb 1.5 méterre. Köszi ha eloszlatjátok a sötét felhőket. 😁Ma van az a holnap amitől tegnap annyira féltél !
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Szülőknek néztem ki a Samsung UE43MU6102 készüléket, mi az általános vélekedés róla? Tv adás (Digi), és HD filmezés, sorozatozás lenne nagyrészt.
Ebben a méretben is ki lehet fogni VA vagy IPS panelest?
Egyébként egy szintén Samu 2009-es A656-os LCD-t váltana le...
-
-
frizso
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy ha a mu7002-es TV-t rákötöm a Pc-re akkor a képfrissítésnek miért csak 30Hz maximuma?
Kipróbáltam aszali Pc-vel is és Nvidiás Notival is.
Alapon 29 Hz-re állítja be, de a maximum csak 30Hz a grafikus beállításoknál! -
air76
tag
Unlocking Bluetooth on the Samsung MU6290
[link] -
opi064
tag
Ha valakit érdekel, a Kistarcsai Auchanban van még 49 KS7000 249000 ft-ért. Állítólag még van 3 db.
-
szami777
addikt
válasz air76 #117160 üzenetére
Te egy isten vagy.
Ue58mu6122-n kiprobáltam és működik, el sem hiszeem, mondom is le a külső bt adaptert. Már teljesen letettem róla.
Örök hálám.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gyeniko
őstag
válasz opi064 #117173 üzenetére
Szerintem a "magic" táv a Samu valaha volt legjobb távirányítója. Mondom ezt úgy, hogy Az "A" szériától kezdve mindegyikből volt/van több példányom is. Nem is értem, hogy miért cserélték le a mostani "one remote"-ra...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Létezhet olyan, hogy a Samsung 40f6670-hez nem lehet hozzákötni bt hangszórót? Semmi opciót nem látok rá. Pedig bt ugye van a tv-ben, pl billentyűzethez. Utána találtam bt sticket hozzá, amit biztosan nem fogok megvenni, de vicces kicsit, ha tényleg csak azzal működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
frizso
senior tag
válasz sandró60 #117179 üzenetére
Vaterán van olcsóbban is utángyártott.
Melyik az a "magic" távirányító?
-
veterán
-
-
sonye
senior tag
válasz sityupityu #117184 üzenetére
Az LG-nél már van régóta.
Ahogy a távirányítót mozgatod, úgy jelenik meg egy kurzor és nem a nyilakkal kell lépkedned, csak a nyilat irányítod.Ez a samu lelopta már, csak kérdés, hogy melyik típusnál működik.
-
PuMbA
titán
válasz sonye #117185 üzenetére
"Na pont ez a bajom nekem is!
Ha pl csak egy képarányt vagy épp kép stílust akarok váltani, túrni kell a menüt."Azt tegyük hozzá, hogy ezek már speciális dolgok Ha valaki ezt akarja, akkor el kell fogadnia, hogy így kell csinálni vagy ha ez túl körülményes neki, akkor egyszerűen ne foglalkozzon vele vagy másik TV-t kell venni, ahol esetleg ez egyszerűbben működik. Az emberek 99%-a nem fog képarányt és képstílust állítani naponta vagy hetente. Egyszer beállítják és úgy nézik a TV-t, míg el nem romlik.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
frizso
senior tag
Valaki esetleg benézett már az mu7002-es szerviz menüjébe? Van amit érdemes benne állítani?
-
sonye
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
A MM-ben most a Samsung UE55MU6122K most 189K , ez szerintetek megéri ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
bl4ze
veterán
válasz jozefgucci1 #117193 üzenetére
Az jó ár, én akcióban 5000 Forinttal drágábban vettem.
Én meg vagyok nagyon elégedve vele, ajánlani tudom csak.Egy 43" Panasonic plazmát váltott.
.:. bl4ze .:.
-
saalty
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan weboldal ahol az egy szérián belüli különbségeket lehet megnézni? pl MU7xxx -nél van: mu7000, mu7002, mu7005,mu7042, mu7052, mu7059, mu7072 és árban is nagy eltérések vannak.
-
PuMbA
titán
válasz saalty #117196 üzenetére
Minimális különbség van ezek között, nagyjából olyan extrák, hogy szatelit vételi lehetőség stb., tehát lényegtelen dolgok. Árban pedig azért vannak nagy eltérések, mert ha megnézed, akkor ezeknek a fele alig kapható csak 1-2 boltban, tehát külföldről hozták be. Magyarországi nagyobb boltokban meg tudod venni a legolcsóbb variánst, MM, Euronics, Edigital...
[ Szerkesztve ]
-
soma41
újonc
Sziasztok!
Az MU6452 típusú tévém nem ismeri fel a Sennheiser HD 4.40 wireless fejhallgatót, míg a Samsung soundbart egyből párosítja. Mi lehet a probléma? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest