- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
Serviio konzol - állapot itt kiválasztod az eszközt(a tévéd) - szerkesztés - profil (a legördülőből választasz egy samsung szeriat, majd esetleg probálkozol másikkal
Serviio 1.61
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
UE55C8000 paramétereiről tudna valaki esetleg linkelni? Nem találom a DisplaySpecifications weboldalon.
Előre is kösz!
[ Szerkesztve ]
-
Toxy
aktív tag
válasz Batib #115751 üzenetére
Nagyon Köszi. Így kezeli a srt feliratot.
A felirat probléma megoldódott, mostmár csak a másikra kéne találni valamit.
"2. MKV lejátszásnál, szintén DLNA, nem mindig stimmel az adott filmhez tartozó hangsávok kezelése. Mikor egy filmen van angol és magyar hang is, adddig a TV-n mondjuk csak magyarul megy, s nem lehet kiválasztani másikat. Ez vajon miért lehet?"
Lehet azért, mert mondjuk Atmos hangsáv s azt nem kezeli TV, s ezért nem látszik?
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz nemethchek19 #115752 üzenetére
-
hojos
aktív tag
Sziasztok.
Van esetleg itt valaki, akinek Samsung UE32J5500AW TV-je van és használ hozzá CI.kártyát, esetleg UPC Mediacardot ?
-
PuMbA
titán
válasz nemethchek19 #115755 üzenetére
VA, 100Hz. A felső kategóriában nincs más
-
veterán
Szép napot mindenkinek!
Sok év kihagyás után most újra Samsung tévét vásároltam egy KS7000 személyében 60" méretben😁
Tegnap még csak ismerkedtünk, első benyomások nagyon pozitívak, egyedül a távirányító nagyon fura és kicsi, szokni kell az LG magic távja után, és a bumszli kezemhez🤣
Ps4Pro-val tesztelgettem a HDR-es játékokat, hát valami brutális mindegyik!
Itt egy kérdésem lenne is, ami a tévén van YT-b applikáció ha azon nézek HDR-es tartalmakat, az valóban az és úgy is jeleníti meg?
Köszönöm ha valaki válaszol, és mindenkinek szép hétvégét -
Celtis
veterán
válasz N.YCityBoy #115765 üzenetére
Igen. A YT-on is bekapcsolja a HDR-t ha kell. Könnyű észrevenni, mert ha belépsz a képbeállításokba HDR videó lejátszása közben, akkor a háttérvilágítás értéke max lesz.
-
veterán
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy 49-50"-os méretben olyan 200 alatt kapható 6xxx-es szériákban van-e érdemi különbség?
A 6102, 6122 a legelterjedtebb az áruházak, webshop-ok kínálatában, de egy két helyen vannak más modellek is...
Illetve az a kérdés, hogy ebben az ársávban, ekkora méretben nem lehet nagyon jobb vételt kifogni, ugye?
7xxx-esek még nincsenek itt, más meg nem nagyon játszik, ugye?Köszi előre is
-
wariror
tag
Hali!
Bocs a láma kérdésért de honnan lehet tudni hogy játszik e
le a tv pl.: usb pendrive-ról filmeket? -
sajtos75
tag
Sziasztok!
Van egy MU6122 4k tvm. PS4 Pro rákötve. Játékmódban használom a TVt. A PS4 Pro pedig 2160p-RGB módban ,a HDR és a Deep Color kimenet pedig automatikusra van állitva. Az a gondom ,hogy mikor bekapcsolom a TVt illetve a konzolt akkor egy 10 perc múlva egy 3-4 másodpercre elfeketedik a kép. Nem látni semmit. Majd pedig visszajön. Olyan mintha felbontást állítana a konzol és a TV igazodik hozzá.Bár a TV nem ír ki semmit. Van ,hogy a PS menüben csinálja.Az meg fix felbontasú. Van,hogy játék közben. Valakinek volt hasonló?TV hiba vagy beállítási gond? Egyébként az RGB a jobb vagy a YUV beállítás ehhez a TVhez?
-
kungzi
veterán
sziasztok
Kellene egy nagy segítség. Vettem egy ilyen TV-t: Samsung UE40MU6172
A falitartómnak eltűnt a csavarkészlete és a régi TV-nek a csavarjai kicsik hozzá. Kicsit se vagyok ideges
Ehhez milyen csavarok kellenek? Nagy segítség lenne köszi. -
PuMbA
titán
válasz sajtos75 #115772 üzenetére
HDMI 2.0-ás kábeled van ugye? A TV-n a képbeállításokban bekapcsoltad az UHD HDMI Color-t a PS4-es HDMI portra?
Új hozzászólás:
Az RTINGS új méréséből látszik megint, hogy a Meleg 2 a természeteshez, azaz a kalibrálthoz legközelebbi színtónus[ Szerkesztve ]
-
powertomi
újonc
Sziasztok!
Kaptam egy UE40D6500-as tv-t.
Mindem müxik vele a 3d a bluetoothos szemüvegek stb.
Csak a böngészője azt irja ki hogy a szerver nem található.
Az a vicces hogy beírva a google megtalálja a kereséseket, ki is írja őket de ha ráklikkelek akkor a szerver nem található.
A telóval tudom távirányítani tehát a router beállításai hibátlanok, meg megy a többi internetes app is a tv-n....
Mitől nem megy a böngészés szerintetek?
Üdv Tomi -
-
veterán
-
daty5
tag
Tudna valaki gyakorlati tapasztalatot írni abban, hogy milyen magasra tegyem a falon a TV-t?
Másik kérdésem az, hogy van e tapasztalata valakinek abban, hogy a hangprojektort mennyivel tegyem lejjebb a TV-től?
Ugyanis nem tudom, hogy ha közvetlenül a TV-alá rakom, nem e lesz rosszabb a hangzása a saját alul lévő hangszórójával, ugyanis a TV-t azon keresztül hallgatjuk, a projektor csak film nézéshez van tervezve.Szívesen fogadok minden tapasztalatot!
Köszönöm!
-
PuMbA
titán
válasz powertomi #115780 üzenetére
Talán még megpróbálhatod alaphelyzetbe állítani a TV-t
(#115781) air76: Igen, de egyébként a 7000 és a 8000 körülbelül ugyanaz itthon is.
(#115782) daty5: Szem magasságba. Hangprojektort csak akkor vegyél, ha fontos a kis hely foglalás és a kényelem, mert a hangminőségük elég távol van az árukhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Fucuky2
csendes tag
Sziasztok.
Van itt esetleg valaki, aki tud segíteni hogy Samsung UE32F5300AW TV-hez hol lehetne olcsón alaplapot szerzni és mi a pontos main board száma?
Amiatt kell csereélni az alaplaot hogy a tv nem érzékeli a távit, vagy csak össze-vissza...:8Előre is thx!
-
warren29
tag
válasz Fucuky2 #115785 üzenetére
Ezzel a main board cserével csak óvatosan.
Egyáltalán nem biztos, hogy az a baj de ha mégis akkor vedd le a tv-d hátulját és nézd meg pontosan milyen van benne mert ugyanolyat kell venned!
Adott szérián belül is lehetnek eltérések az alaplapszámot illetően és ha csak egyetlen karakterben is eltér mint a tiéd már nem lesz jó.Áramtalanítás, firmwarefrissítés, factory reset megvolt?
Gondolom másik távval próbáltad tehát a táv kilőve mint hibalehetőség?
Elvileg ilyen kell bele: BN41-01958A, BN41-01958B
[ Szerkesztve ]
-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki olyan jelenséggel, hogy laptopról ( ethernetet wifi-vel ) megosztott hotspot-ot / Mobil elérési pont-ot látja a tévé de nem hajlandó csatlakozni? Már mindent kipróbáltam, speciális karaktereket kiszedtem ( se egy aláhúzás-kötőjel-# semmi nincs benne ) és mégsem hajlandó kapcsolódni.
A rendes wifi routerre tud csatlakozni gond nélkül, de viszont azzal meg az a baj, hogy 20Mbps-ot képes rajta áthozni.Előre is köszönöm a segítséget!
-
mitibi
csendes tag
Sziasztok!
Samsung UE 40H6400AW tipusú tv-m van. Tudna valaki segíteni abban, hogy milyen wifi szabvány kezel a tv. Ismeri már vajon az ac-t?
Köszönöm! -
vacs
veterán
Sziasztok.
Az újabb tvkhez, mint pl a MU6102 már csak a képen látható távirányítót adják, hagyományosat nem!
Kérdésem, hogy a hangerő és csatorna váltó gomb mennyire lehet strapa bíró (garancia lejárta után ez a két billenő gomb simán elfáradhat)?
Illetve mennyire kényelmes használni egy hagyományoshoz képest (én sokat használom a Tools + Info + csatorna lista gombokat)?
Ma hallottam egy beszélgetést MM-ben, hogy egy csaj azért vitte vissza a tv-t, mert nem boldogult ezzel a menő távirányítóval![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
ts01
csendes tag
Sziasztok!
UE43JU6000 tévénk van, minden ok vele. Kaptam egy Samsung Bluetooth billentyűzetet hozzá, viszont ahogy nézem, ez a tv nem tudja a bluetooth-t.
Ezt a hiányosságát lehet valahogy orvosolni (adaptert beleszerelni, esetleg USB-s BT adaptert csatlakoztatni)?
Köszi előre is a válaszokat. -
pw12345
aktív tag
Amiatt, talán kár volt visszavinni, elvileg még élnek az M-ekben a régi infra kódok. Ha van neki régi távosa, szerez, akár egy használtat, vagy egy ugy. Thomsont, annak működnie kellene és még világít is. Én egy régebbi típus távosát használom, mert, azon még van PIP és Sport gomb, az újabbon két marha fontos, hazánkban nem is élő funkció gombja van.
Lassan minden márkásabb típushoz ilyen butított xart adnak, meg leveszik a készülékről a gombokat, nehogy hagyományos monitorként is tudd használni. Sajnos marad az okos mobil, a tablet, meg a külön kapható BT billentyűzet. Pár év múlva talán az infrát is lekapják és semmit nem adnak, csak a készüléket. -
Angel112
csendes tag
Sziasztok. a segítségeteket kérném .
Szerintetek mi a különbség a 2 tv között:
Samsung T24E390EW LED Televízió-monitorSamsung T24E390EX LED Televízió Monitor
árán kívül nem találtam semmit
köszönöm -
h65535
tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdés. Valóban ADS (IPS) panel van a Samsung UE49MU6402UXXH -ben? Edge LED a megvilágítása? Valóban jó a betekintési szöge pl. a UE50MU6102-höz képest??
Köszönöm! -
rongyféreg
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy Samsung smart tévébe (H6 sorozat) lehet valahogy új műholdat installálni a meglévő mellé? Csak Astra van a tv-ben, nekem a Thor kellene.
Köszönöm!
-
h65535
tag
válasz PuMbA #115799 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Sokat segítettél a döntésben.
Sajnos nehéz olyan képminőségű Samsung TVt találni, mint a C6000-es volt... pedig az nem IPS, hanem VA-s panel és mégis tökéletes minden irányból a betekintési szöge.
MM-ban amiikor a piros reklámok mennek elég jó a 6102, de amikor pl. a "fésülködő csajos" videó megy, ott elvérzik ez már 45 fokra attól ha szembe nézném, totál elmennek a színek.https://ronben.com/support/What-is-IPS-panel.htm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest