- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz woolwich #105348 üzenetére
Valószínűleg a háttérvilágítás megadta magát, rosszabb esteben az egész panel vagy valamelyik vezérlőáramkör.
Szervíz sajnos...
Jobb esetben egy javítható táphiba csak, rosszabb esetben sajnos kuka az egész.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
woolwich
tag
válasz FollowTheORI #105351 üzenetére
Köszi!
Szervizbe hová érdemes vinni? Telefonnal voltam párszor a Gyári szervizben a Váci út 30-ban, de az még garis volt, a TV már nem az sajnos. -
dethroner
veterán
HDMI-n rajta van a tévén egy pc és most vettem egy amlogic 905-ös boxot is hozzá. Korábban feltűnt hogy ha pc-ről játszottam le filmet, akkor aktív volt a HDMI feketeszint állítási lehetőség, most viszont nem. Pedig szükség volna rá, mert a box elég sötét képet tol magából. Hol lehetne ezt aktívvá tenni?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
br0by
csendes tag
49KS7500 tévém össze van kötve optikai kábelen egy erősítővel, viszont ha filmet játszok le a tv-n akkor iszonyat szar minőségűek a dd vagy dts filmek,
Másnak is van ilyen problémája?
Nem hiszem hogy beállítás lenne -
nagyúr
-
PuMbA
titán
válasz GeneraL_XTX #105352 üzenetére
Az LG-nél úgy voltak, hogy az átlag felhasználó nem veszi észre
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz KD6-3.7 #105360 üzenetére
Ugyan én nem próbáltam még most az új KS-en, de az ES8k nem tudott pass trough-t, szóval ha PCM-en hagytam akkor csak sima sztereo jelet adott ki.
Be kellett állítani bizony hogy DTS vagy DD jelet adjon ki (filmfüggően mindig), ahhoz hogy kimenjen a rendes többcsatornás hang.Lehet ez az újabb modelleken változott, de lehet hogy nem... majd valaki megerősíti vagy megcáfolja.
Szerintem be kell állítani.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
blakey
titán
válasz KD6-3.7 #105360 üzenetére
Nem, legalábbis ebben az esetben nem, passtrough esetében azt "adja ki magából" amit a forrás tartalmaz, tehát itt nem választod ki, hogy AC3, DTS, stb.
A DD és DTS nem kamu dolog, kevered a Pro Logic-kal, Neo 6-tal.
Az DD és a DTS a True HD és a DTS-HD-hoz képest valóban tömörített, de a HD hangok is tömörítettek. A TV-k nem tudják a vesztességmentes LPCM-et.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
KD6-3.7
őstag
válasz blakey #105365 üzenetére
Orulok, hogy ennel a temanal vagyunk, mert ezek szerint nekem tevesek voltak az informacioim!
Szoval akkor melyikre erdemes allitani? Nekem van DD, DTS Neo, PCM es Bitstream. Ha a hangcucc tudja a DTS-t akkor egyertelmuen arra?
Ez, hogy filmfuggo es allitani kell, na ez nem hangzik olyan jol![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz KD6-3.7 #105366 üzenetére
Bitstreamre, ebben az esetben minden úgy szólal meg ahogy az anyagban szerepel, minden más esetben konvertálva lesz a kiválasztott fomátumra.
Semmit nem kell állítani, ezt honnan szedted?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Rp526
aktív tag
Meglett az új panel. Jelentem rovarmentes
Délelőtt elvitték, délután visszahozták. Kosz, por nincs benne, helyette kaptam egy darab halott pixelt. Fél méterről már nem látható, de homogén fekete képen 10-15 cm-ről igen. Fekete képen világít egy kis fehér tűhegynyi pötty, kék hátteren egy fekete pötty látszik, fehéren alig alig, piroson egyáltalán nem.
Jeleztem nekik. Szerintem várok vele jó pár hónapot, talán egy évet és majd kérek egy másik panelt.
(Hátha addigra javul vmi minőség-ellenőrzés terén...)
1 méterről már nem lehet kiszúrni, 2 méterről pedig ember nem veszi észre.
Ami érdekes, hogy itt már nem látni azokat a légbuborék szerű képződményeket, a kijelzőn. Teljesen új káva és hátlap is lett. Arról, hogy miért váltogatja a forrást és villogtatja a fekete képernyőt... arról eddig infó nincs. (vszínű nem is lesz, talán egyszer egy firmware megoldja) -
blakey
titán
válasz KD6-3.7 #105368 üzenetére
Olvasd el ami írtam, Bitstream, Passtrough a helyes beállítás ahhoz, hogy azt kapd amit az anyag tartalmaz. Miért akarsz mást kapni, mint ami az anyagban van? Semmi értelme.
A True HD anyagok nem minden esetben tartalmazzák a DD core hangokat ebben az esetben sajnos néma marad, vagy átállítod PCM-re vagy másik hangsávot választasz, a DTS-HD hangsávok tartalmazzák a DTS core hangot.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
br0by
csendes tag
válasz FollowTheORI #105364 üzenetére
Tudom állítani hogy PCM vagy bitstream, a következő menüben lehet állítani hogy DTS vagy DD, ez is elég macerás már
De semilyen változatban nem jött ki többcsatornás hang, szinte mindent a 2 front sugárzóra küld ki optikai kábelen, -
tjnet
aktív tag
válasz FollowTheORI #105364 üzenetére
A JU7000-en ugyanígy van.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
XingHun
újonc
Sziasztok!
Samsung ue40f6320aw típushoz melyik mainboard jó ,vagy kompatibilis? -
neojohn
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy a 2017-es QLED TV-ket mikor kezdi el szállítani a boltokba a Samsung?
Köszönöm!
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
A H6400 profitál az 5Ghz-es wifiből?
Tervezem egy dualband router beszerzését (nem a TV miatt ), és kíváncsi vagyok elmúlik-e a filmek akadozása. Néha nekiáll töltögetni filmnézés közben.
Köszi. -
veterán
-
-
ph2012
senior tag
Samsung UE40J6200 tv-m van. Ha internetes applikációt használok rendszeresen megszakad a wifi kapcsolat. Újra csatlakoztatnom kell a tv-t a wifihez. Másnál nincs ilyen hibajelenség?
A TP-Link TL-MR3420 router panel lakás a másik szobájában van. A laptop is erről megy gond nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz ph2012 #105393 üzenetére
TV-k wifije közismerten a legrosszabbak közé sorolandó.
Az ideális környezet ugyanabban a légtérben, max. 5 méterre a routertől.
Nálad eleve másik szobában van és panel.
Vagy vezetékkel kötöd össze vagy veszel egy wifi erősítőt.
Nálam mikor ugyanabban a szobában volt a TL 1043 router nem sokáig volt wifis kapcsolaton. Kábellel összekötve nem volt gond pl. a yt app lejátszás. Azóta előszobába került ki a router a falat átfúrtam, maradt az UTP kábel.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
mola21
tag
Üdv!
Melyik TV lenne jobb választás film és foci nézésre?
Samsung UE40K5502
Samsung UE40K5500
Samsung UE40K5600
Samsung UE40J6282
Samsung UE40K5582 -
dethroner
veterán
válasz jambiyya #105388 üzenetére
Nekem közvetlenül a tévé alatt volt a dual-os router, párszor kipróbáltam mit tud wifin, de nem láttam értelmét a mazochizmusnak. Speedtestel mérve nagyon korrekt értékek jöttek, de filmet elindítva jöttek a pár percenkénti pufferelések. Igaz, hogy nem 700 megás avit toltam rá, hanem 30 giga környéki mkv-t, de úgy gondolom szopóroller az egész wifi a tévébe. Ha csak youtube nézegetésre kell, még talán használható is ha egy légtérben vannak, de filmezéshez én nem baszakodnék vele. Drótot a picsájába és jóccakát. Ha csak ezért a próbáért vennél másik routert, ne tedd! Ha amúgy is megveszed, szükséged van rá, akkor egy próbát tehetsz vele, de sok reményt ne fűzz hozzá. 5GHz-es wifi sebességben jó, de távolságban nem.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest