Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
magyarattila
tag
válasz
Steven88 #31385 üzenetére
sztem vegyél wifit a készülékhez mert anélkül kb totális használhatatlan. Tudom, én is így jártam. Megvettem hogy majd fog kelleni lófasznak wifi otthon kábellel átteszem a játékokat stb, de először regelni kel meg market is csak wifiről meg kb...
szóval sztem szerezzbe wifit.
-
dancsuri
veterán
-
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Steven88 #23370 üzenetére
Én is azt javaslom, amit fuximaxi! Olvasd el az elsö hozzászólást. Ott le van irva minden frankón, link-ekkel, videokkal, aztán ha valami nem tiszta, vagy nem megy, akkor kérdezz bátran, illetve használhatod elötte még itt a fórumon is a keresöt, mert általában már minden levan irva itt is, amik nem biztos hogy belekerültek az 1. hozzászólásba. Ha nem találod akkor szegezd nekünk nyugodtan a kérdéseidet!
-
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Steven88 #23366 üzenetére
Én nem tettem fel, mert Odinozok, és inkább nem vártam a hivatalosra. De egy factory reset biztos kell neki a frissítés után. Aztán ha nem is sokkal, de gyorsul majd valamennyit biztos.
(Törölni fog viszont minden adatot és app-ot)Amugy ha gyorsulásra vágysz, akkor ajánlom hogy Odinnal tedd fel te is valamelyik 2.2.1-et, javaslom a JPY-t, utána már nemnagyon fogsz gyorsulásra vágyakozni
.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...