Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Hát épp az a baj, hogy egyszercsak azt kezdte csinálni a telóm, hogy az aksi kb 1-2 óra alatt 100%-ról lemerül, a telfon forró mint a főzőlap.... Reseteltem az egészet, mindent lezúztam, alig van rajat pár progi, de ha be van lőve a net, akkor csinálja. Net kapcsoalt nélkül nem....
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Ajánljatok nekem használható progit S2-es aksi kalibráláshoz. A Terminal emulator-al nem tudom, mert gyári. Egy cikkben ajánlották a Battery Calibration progit, de mikor rákerestem, az összes hozzászólás negatív tapasztalatokról számol be, így ezt kihagynám.
előre is köszi!
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kezelni a folyamatos a "google.apps.acc..." leálláít anélkül, hogy újrraknám a rendszert? Valamiylen google javító, vagy helyreállító esetleg?
-
kerlac
őstag
sziasztok!
nem tudjátok, hogyan tudok Samsung Kies-el androidot frissíteni a telón? 2. akárhányas van rajta, szeretnék4.-ra váltani, de nem találok ilyen frissítési opciós, csak a firmware-t az meg szerinte a legfrissebb..
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Próbáltam átbömgésznia régi topikot, de nem találtam sok okosságot, bár lehet, hogy nem is tudnék többet mint amit sejtek. Sikeresen a zsebemben maradt az S2-esem a strandon, jó 15 percig a víz alatt volt, értelemszerűen meghalt. Szárítom amennyire tudom, nem teszem vissza az aksit, nem próbálom bekapcsolni, hétfőn elviszem szervízbe, de kérdésem: érdemes? Van rá esély, hogy kiszárítják, tudnak vele vmit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest