- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7416 üzenetére
Pályahibákkal személy szerint még nem nagyon találkoztam, lehet nem figyeltem annyira vagy nem jártam azokon a helyeken ahol hibák vannak. Talán 1-2 helyen mintha láttam volna olyat hogy ki lehetett látni a textúráknál vagy illesztéseknél a pálya alá. Az AI alapból hülye az összes Stalker játékban, nekem ebben semmi újdonság nincs, max annyi hogy itt néha hajlamosak beakadni tereptárgyakba. Hangok nagy része ugyanúgy vanilla SHoC-ból van. Borzasztó szinkron és animációkkal egyetértek veled, de gondolom nem voltak rá megfelelő emberek akik tudtak volna normális szinkronhangot adni hozzá vagy fizetni kellett volna nekik érte, így ők maguk mondták fel a szöveget 0 beleéléssel. Az animációk valóban viccesek pár helyen, de én nem vettem annyira komolyan, a mondanivalójukat néztem nem a minőségüket. A 8GB szemétről nem tudok nyilatkozni, sosem boncolgattam a fájlokat. Amúgy milyen szemétről van szó konkrétan? Nem lehet hogy készülő, még be nem került tartalmak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest