Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• keszegduda

őstag

válasz C4mp3r #2741 üzenetére

Az utolsó nem egyszerű tényleg, át kell rohanni azokon a fehér örvényeken, közben izomból nyomkodni a medic csomagot mert jönnek mint az oroszok ahogy mondják. :) Én 40 medic csomaggal és 50 kötözőszerrel indulok neki, bár abból elfogyott a fele a monolitoknál mire átvergődtem. (az sem egyszerű végigvinni)
    A bugból akad elég, pl a semmi közepéből kerülnek elő a fosztogatók/renegátok vagy mutánsok, a kisugárzások elől hogy elbújj sokszor elég egy féltető (persze ahová irányít a számítógép), de a betonerőd nem megfelelő neki, amit biztonságosabbnak tartok. Ki érti ezt... Vagy az sem egyszerű hogy 4 sec időt ad hogy érjek oda az adott helyszínre, ahol megy a hentelés közben az van vagy fél km-re.
    Ami még nem tetszik hogy várni kell az ellenségre egy jó darabig mire a másik része odaér az adott melléküldetésen belül, megoldom egyszerűen, eléjük rohanok és végzek velük aztán már kapom a jutalmam. :DDD
    Átlátnak a falon, az anomália meg sem kottyan neki, pedig ott hever a földön, már szénné égett szegény csóka és ő még kenyeret is tud enni szalámival...a gránátdobásukról nem is beszélve, jól tudják csavarni, a végtelen lőszerrel rendelkező fegyverük egyenesen hab a tortán, főleg hogy még egyszer sem sül be neki. :DDD
    (és ha lelövöd van nála egy kevéske, de amit kilőtt rád az van vagy egy raklap)
    Ezek nem tetszenek, de akad egy pár érdekes eset.

• Dimitryj

aktív tag

válasz C4mp3r #2741 üzenetére

Jó neked, te legalább a végéig eljutottál. Én nálam a cordonnál elfogynak a küldetések aszt kamillázhatok.

Új hozzászólás Aktív témák