Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teclast Tablet Topic
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cxgrav
senior tag
válasz ambrus14 #2874 üzenetére
Ha van net mind2 gépen akkor innentől hálózat beállítás a kérdés, nem router.
Annyit kell tenned, hogy mind a laptopon mind az asztali gépen lefuttatni a Hálózat beállítás varázslót, engedélyezni a fájl megosztást, valamint egy ugyan azon Munkacsoportba léptetni őket, pl: MSHOME, OTTHON stb de ez már a te izlésed, hogy melyik név tetszik. Ha mindez megvan, akkor mind2 gépen oszd meg a vinyókat, és böngészni tudsz mindent.... ha nem akkor csak a Megosztott doksikat fogod látni. Egyúttal a nyomtatókat is megtudod osztani, és hálózatosan tudsz nyomtatniPicture me Rollin' by 2pac
-
Cxgrav
senior tag
Ha 300 gép van akkor van értelme fix IP-nek sztem. Ha van 4 géped, akkor nagyon nagy tartományba tudnak esni a gépek (Router 192.168.1.1, a gépek meg 192.168.1.2-5 felváltva)
Nem tudom, hogy ez a megoldás. Én úgy szívtam ha egy wifis laptop akart csatlkozni, akkor kidobott mindenkit. Levettem a titkosítást azóta minden rendben.
Próbálj meg firmwire-t frissíteni a routeren. Configold újra a routert, hátha attól megjavul, persze előtte egy finom reset
[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
-
Cxgrav
senior tag
válasz Dark Archon #2462 üzenetére
Sztem az pont a JAVítás gomb nem? de a letiltás / engedélyezés is ezt eredméynezi
[ Szerkesztve ]
-
Cxgrav
senior tag
Ha nem kap semmit, akkor valami gebasz van. Ha beállítod manuálisan akkor rákényszeríted magyarul a gépedet az IP-re....
Gondolom a Laptop kb. a 192.168.1.2őt kapja, akkor a 192.168.1.3-at érdemes beállítani, átjáró a router stb...
Ha semmi sem megy, akkor automatikusra állítsd vissza a pc-t, majd tiltsd le a hálókártyát...aztán engedélyezd. Hátha ekkor eszébe jut kérni/kapni valamit
Reseteld a routert, utána próbáld a pc-re rákötni és elérni....
[ Szerkesztve ]
-
Cxgrav
senior tag
Először is: tuti jól van összedugva. Nézd meg a routeren hogy világít-e a LAN x. slothoz tartozó led, vagy a gépbe jólvan-e bedugva....
Nézd meg a laptopon a hálózat tulajdonságait, majd állítsd be a pc-n manuálisan az értékeket, persze ezután nem árt a Javítás gombra kattintani, hogy megújítsa az ip-t stb.
Ha így sem megy, akkor csak a pc-re dugd rá a routert, net nélkül természetesen automatikus ip osztással stb, lássuk kap-e valami ip-t.
Szvsz az hogy 1 gép sp2 vagy sp3as mind1 ebben az esetben
[ Szerkesztve ]
-
Cxgrav
senior tag
Kapcsold ki a titkosítást, utána próbálj netezni.... Nekem anno a titkosítás miatt volt ugyan ilyen bajom
-
Cxgrav
senior tag
Hali!
Van egy KTI - KB100/E routerem...
Tegnap óta nincs netem, valamiért nem lép fel. Ma délután már a config oldalt sem hozzam be... behalt?
KöszönömPicture me Rollin' by 2pac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Diablo IV
- Blu-ray lejátszók
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest