Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teclast Tablet Topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33849 üzenetére
Te mindíg kihúzol a szarból ! Remélem egyszer viszonozhatom...sikerült , köszönöm !!!
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33847 üzenetére
Gondolhatod hogy mennyire ki van a bundám 😂😂😂😂 annyi a kérdésem hogy az xbox nal az ip cim nel vagy a getaway resznel latott ipt irjam be a router be ?
Most resetelem elöbb a modemet ! Hátha , remélem igazad lesz ![ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
Megcsináltam nem segített !
-
a.sebi
őstag
Sziasztok ! Azt hittem véget ért az internetes kálváriám ! De ami velem történik , csak a mesében van !
Kezdődött a NAT type problémával , amit megoldottaak nekem egy router csere után egy fix ip cimmel ! Hurrá
Utána viszont gyakran akadozott az internet nálam , a szolgáltató is látta , így megerősítették a jelet , betettek a tv , és internet kábel közé egy szűrőt , nem oldódott meg !
Javaslatukra leakasztottam a routert a hálózatról , es direct csatlakoztattam az xboxhoz a rendszert , és lőn világosság : stabil faja internetem lett open nat 100mbit+os stabil letöltés .
Kell a wifi így mielőtt visszatettem vna a hálózatra , le reseteltem .
De ha visszateszem nem kap internetet ! Persze persze nincs baj szar a router , vegy\nk elő másikat ..... Nem megy !!!! Kopp!!!! Sebaj egy jó háztartásban 3 router van ! Nem megy a 3. Sem kopp kopp kopp !
Mi a f@sz van ???? Sírok
Mindegyiket dinamikus dhcp re állítva semmi egyéni beállítás !
Megint a szolgáltatással van baj ? Ha az xboxot direktbe rádugom a helyzet megint hibátlan azon kívül hogy az asszony velem beszélget , mert wifi nincsen 😌😌😌😌😌😌 -
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33809 üzenetére
Átállították és egyből megy , minden open ! Elkuldtem oket a picsába de nem segített ! Megnéztem az ip t nem trükk volt ! Ez van , ha pár héten át nem érzem előnyét kikapcsoltatom , sajna erre csak ők vannak akik 100 koruli netet tudnak 😣
Mindenkepp nagyon hálás vagyok a segítségedért !
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33806 üzenetére
Nah a helyzet a következő :
Vettem egy switchet , nem működött azzal sem ! Ugyhogy a szolgáltatót megkértem port nyitásra , de ezt nem tették meg nekem , nyilván hogy előfizessek a fix ip címre , így havi 3000 ft al szegényebb leszek , de talán megoldódik így a problémám ! -
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33806 üzenetére
Nagyon kiokosítottál ! Köszönöm neked ! Holnap bemegyek hozzájuk , és megbeszélem ezt ! Mindenképp leírom a fejleményeket ! Nagy köszönet !
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33803 üzenetére
Elcsesztem a karikazast ... Homeom van ! Ismerem oket biztos segitenek ! De nagyin magas amit irsz 😌
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33800 üzenetére
Oksa elmagyarázom nekik a dolgot ! Igazábol minden jol működik, csak a nat nem open ! És néha nem tudok partyba belépni , a sebesség is rendben ! A pingem magas , 44 körül mozog , és sejtem hogy ez nem 100% os igy ! Ha extra fizetni kell valamit , az se baj ! Csak legyen rendben ! Nagyon sokat segítettél ! Köszönöm !
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33797 üzenetére
Megpróbáltam , nem tudok belépni , multkor kint voltak azt mondták ez csak egy sima modem wifihez kell router is ! Azert nem ertem mert ha direkt a modembe kotom a boxot , akkor open nat!
A többit amit írtál nem értem 😂😂😂
Holnap be megyek a szolgaltatóhoz (znet) és beszélek velük ! Csak akkor mit mondjak ?
És nagyon koszi , hogy ilyen türelmesen segítesz ![ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33794 üzenetére
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33790 üzenetére
Szia egy szolgáltató által kapott thomson modemem van !
Igen double nat type ot ir , mingyegy milyen beallitast alkalmazok !
Forduljak a szolgáltatóhoz ?[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
válasz Alteran-IT #33785 üzenetére
Megcsináltam ! És nem oldódott meg !
-
a.sebi
őstag
Sziasztok ! Vásároltam egy Tp-link TL-WR1043N. Routert , de nem tudom beállítani , hogy az xbox one x open nat type on működjön ! 120 as Z- net internetem van , kábelen ha direkt a modemhez kötöm , akkor hibátlan ! Van ötletetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Blu-ray lejátszók
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest