- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Van lehetőség rá.
De általában ellátják különféle technológiákkal és 100% fényerőn sem kell mindig használni.
A technológiákrol annyit, hogy van LED tisztítás, képernyőmozgatás és fényerővisszavétel is.
Nekem eddig semmi gondom velük.
A TV sokat megy már 2 éve és nincs beégésnek nyoma. Kis számítógéppel használom, meg PS5-tel.
A nagy gépen két OLED monitor is van már, azoknál sincs semmi. A játék mellett 3D tervezek, néha programozok rajta.
Értelmesen kezelve még csökkenthető a beégés esélye.
Mondjuk az LG 48" OLED monitorán nagyon zavaró a fényerővisszavétel statikusnak tűnő kép esetén, így vettem egy Samsung QD-OLED-et, név szerint a G9-et. Amúgy is szeretem a széles képernyőt. És ez nem csinál ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest