Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outsidertwo
csendes tag
válasz
Outsidertwo #45 üzenetére
A filmkollekciós problémát megoldottam, a sorozatok leírásánál találtam hozzá segítséget.
-
Outsidertwo
csendes tag
Sziasztok!
Már használom pár hete a programot, ebben nagy segítség a cikk. Most viszont olyan problémával találkoztam amire nem találtam megoldást.
A filmkollekcióban vannak egy kollekcióba tartozó filmjeim, amiket különvesz. Ilyen pl. a Csillagkapu filmek. Nem a sorozat, hanem a 3 nagy film. Ebből kettőt a Csillagkapu kollekcióba vesz, egyet pedig a Stargate-be. Hiába raktam a filmeket a leírás szerint egy könyvtárba.
Ezen kívül, vannak olyan filmek, amik nem részei semmilyen kollekciónak, mégis ott szerepelnek egyedül.Még egy probléma: Néhány filmet nem lát a program. Látja a fájlkezelő, lejátsszák a média lejátszó programok, de az XMBC nem látja a filmet. Átneveztem egy másik film nevére, olyanra amit lát, de akkor sem látja.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- SZLA.GAR. Asus ROG Zephyrus G16 OLED AMD Ryzen AI 9 HX 370 ELADVA
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest