Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Eredetileg pannonos számom volt, azt vittem tovább djuice előfizetésbe, regisztráltam a rendszerben, egy darabig be is tudtam lépni, gyűjtöttem a pontokat, erre kaptam egy levelet, hogy a MyLife hozzáférésem fel van függesztve átmenetileg, mert nem djuice-os számról regisztráltam... És akkor küldözgessek levelet, hogy ismét aktív legyen.
Meg kéne adnom, hogy mi volt a login nevem. Most ez az e-mail címem, mert a MyLife belépésnél azt kéri?
-
djuice_hu
csendes tag
Sziasztok!
Örömmel értesítünk Titeket, hogy a myLife nyeremények, ponthatárok elérhetőek a djuice oldalon!
http://www.djuice.hu/mylife - bejelentkezéssel
http://www.djuice.hu/felhasznalasi-feltetelek - myLife segítség
http://bit.ly/d7vtZd fórum kérdésekkel-válaszokkalNyeremények, ponthatárok fent vannak, a beváltás is hamarosan indul! Az első sorsolás ~1 hónap múlva lesz!
Gyertek, nézzétek meg, köszi a türelmet
djuice team
-
Psychonaut
veterán
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Psychonaut #35 üzenetére
Az a jelszó, amit meg kellett adnod, asszem.
Az ügyfélkód hosszabb.
Bár lehet elég a telefonszám is.
Nemtom -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Psychonaut #33 üzenetére
Igen.
Esetleg, ha tudod az ügyfélkódod, az sem árthat. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Psychonaut #31 üzenetére
Beviszed a legközelebbi Djuice Shop-ba, és szólsz, hogy van ilyened, és szeretnéd pontokra váltani.
-
madstunt
addikt
amúgy megsúgom,érettségit,diplomát,és nyelvvizsgát már egy ideje be lehet váltani pontokra
-
z0d1AK
nagyúr
Bő három hét után itt a válasz!
-
z0d1AK
nagyúr
Nekem az első két napra kiküldték a 4600ft-s számlát, megkérdeztem a shop-ban, hogy akkor be kell-e fizetni, azt mondták, hogy ha az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy törölték, akkor nem.
Jött is nem sokkal később a jóváíró számla
Jelenleg a még hátralévő 52 ezer forintos számlát várom, meg a hozzá tartozó jóváírást -
ABE
őstag
Húúú, ez a Djuice-os rendszer kikészít.
Már ott ledobta az agyam a szíjat, hogy 3 regisztrációm van: ügyfélszintű, kártyaszintű, és még egy a Djuice pontgyűjtéshez, vagy mihez. Az utóbbi kettővel egyelőre nem sokat tudok kezdeni, mivel az ügyfélszintű regisztrációval tudok csak érdemben rendezni bármit is. Nem ártana valami egységes Djuice-os felület, mert most a Telenor online felületén kell mászkálni. Egyébként a múltkor emlegetett magas számlát kiküldték papíron is, majd rendezték elvileg a rendszerben, de nem tudtam még befizetni a djuice pontban, mert náluk két különböző összeg jelenik meg.
Még megpróbálhatom egy bankautomatánál befizetni, hátha ott rendesen mutatja a rendszer, vagy várok az új számla érkezésére, esetleg megint bepróbálkozom az ügyfélszolgálatnál. Csak le ne tiltsanak addig számlatartozás miatt.
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, az.
Bár asszem az Ipon-on olvastam, hogy lehet, nem is volt annyira jó húzás, hogy kiemelték a Telenorból a Djuice-t.... -
z0d1AK
nagyúr
Érdekes, hogy válasz a mai napig nem érkezett.
-
ABE
őstag
Biztos gondban vannak, a rendszerüket nem tudták még felkészíteni. Nálam is sikerült szerződéskötés után deaktiválni a net csomagot, kijött egy durva számla, írtam nekik panaszlevelet, szerencsére jóváírták. Aztán a pannonline regisztrációval is volt gond, be kellett mennem egy Djuice pontba, hogy megcsinálják. Tegnap többszöri próbálkozásra engedett be a rendszer, aztán ki is dobott, ügyfélszolgálaton meg mondták, hogy ne nagyon használjam pl. szolgáltatás megrendelésére, mert még megbízhatatlan. MMS-el is volt gondom, hiába volt aktiválva, gyakorlatilag nem működött. Szóval vannak itt még problémák bőven. Ellenben becsületükre legyen szólva, hogy 1440-en eddig mindig egyből kaptam ügyintézőt, és segítőkészek voltak.
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel négy napja nem érkezett válasz, másoltam a levelet a Pannon ügyfélszolgálatának.
Remélem itt kapok valami visszajelzést. -
z0d1AK
nagyúr
2 nap, válasz még mindig nincs.
-
madstunt
addikt
gyüjtögetek én is serényen
-
z0d1AK
nagyúr
Hoppá, rögtön egy reakció, még ha csak egy automata válasz mail is
"Djuice Ügyfélszolgálat
címzett: saját magamrészletek megjelenítése 22:56 (7 perce)
Szia!
Megkaptuk a leveledet, melyre hamarosan válaszolunk.
Addig is böngéssz bátran az internetes oldalunkon: www.djuice.hu
Köszönjük türelmed!
Djuice csapat"
-
törölt tag
Hát igen, a legbefolyásolhatóbb* korosztályt kamuzással "kell" megfogni... Megeszem a kalapom, ha ebből a pontbeváltósból lesz valamikor bármi...
* Ezt most a 18 év alattiakra értem első sorban.
-
z0d1AK
nagyúr
Az email ki is ment a ugyfelszolgalat@djuice.co.hu címre az elmúlt pillanatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest