- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morcsoska
csendes tag
válasz r_zsolt #9291 üzenetére
Milyen smb szervert használsz?
Router-re kötött vagy nas vagy asztali gépel osztod meg az anyagot?
Hálozati wifi milyen tipusu 2.4 vagy 5Ghz?
Illetve milyen távol vannak egymástól meg milyen hangal rendelkező álománynál rendelkezik?#9294 z0lii
Én is kiváncsi lennék mi lett a vége meg nálad hogy jött elő.Bármit meglehet oldani csak akarni kell.
-
bupemko
senior tag
válasz r_zsolt #9291 üzenetére
Ha esetleg gyári távirányítót keresel magyar forrásból, akkor itt is lehet kapni:
Keresés: távirányító (mstore.hu) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz r_zsolt #9286 üzenetére
"Tudtok esetleg alternatív megoldást?"
Ali-ról lehet rendelni újat.
Nem tudok mennyire használod netezésre a cuccot, de esetleg egy "komolyabb" távvezérlőn is érdemes elgondolkozni (ami tud bluetooth-t, 2.4 Ghz-et, tanítható, háttérvilágítás, "légegér", touchpad, qwerty bill., stb.).
Még egy-két lehetőség: link1, link2, (ez ugyannak tűnik, mint a fenti, csak olcsóbb)#9283 Morcsoska
" ... a hard resetet megpróbálom arra se reagál."
Úgy érted, hogy volt gyári állapot visszaállítása (facotry reset) és utána is sz@r volt? Akkor ez sajnos szerintem megkotlott. → gariztatni kell(ene ha van rá).[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz r_zsolt #6204 üzenetére
VLC vagy Kodi. Ha Win 10-es a gép, akkor van beépített DLNA (media share), közös hálón (wifi/lan) megjelenik az említett lejátszókban médiaszerverként a PC-d/laptopod.
Ja, és két gép között is működik. Nem kell másolgatni, hanem streamként (és nem fájlként) megy az átvitel.
Ha tudsz legalább egy picit angolul, akkor erre tessék.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz r_zsolt #6204 üzenetére
Elvileg van több ilyen alkalmazás is (pl. VLC), de én biztos nem bohóckodnék ezzel. Minek menjen a PC, de akár a laptop is, mikor filmet akarok nézni? Tudom, így talán kényelmesebb, de egyfelől megnő a fogyasztás, másfelől azért a Wifi-s adatátvitel nem garancia a minőségre.
A Chromecast inkább zenehallgatásra fényképek nézegetésére v. mondjuk a Youtube-ra való.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz r_zsolt #4654 üzenetére
Bocsi, hogy így eltűntem ...
Az imént gyorsan (sajna nem volt sok időm vele "játszani") kipróbáltam a videót, amit megosztottál, és sajnos tényleg csúszik a hang. Nálam az egyetlen megoldást a SW-es dekódolásra váltás jelentette.Más:
Bluetooth vs. wifi
Akartam tesztelni a bluetooth vs. wifi (sebesség dolgot), de a 2,4 Ghz-es hálózatomat nem is látta (csak a guest-et, ami 15 Mbit-re van korlátozva). 5 Ghz-en nem volt gond a sebességgel egy bt.-s fejhallgató (Edifier) használata mellett.Más:
9-es droid bug, hogy nálam a sideload-olt alkalmazásokat system app. ként listázza. Szóval van / lesz mit reszelni ezen a rendszeren
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest