- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
már mint mi hogy nem lesz probléma abból hogy 120w-tal töltöd? ha jól emlékszem még kutatást is csináltak és annak az eredményeit is be mutatták a nagy közönségnek.. Bár én nem vagyok híve a gyors töltésnek a 33W-t helyett 18W-tal szoktam tölteni a telefont.. Esténként szoktam tölteni nekem az bőven jó felesleges a gyors vagy a hiper töltés.. Vissza térve szkeptikus vagyok ezekkel a töltési módokkal szemben mi 9t-m csak 18W-tal töltve egy és fél évesen 74-72%-os élettartalmú akksival adtam el pedig azt is alig használtam pláne hogy akármit tettem magától merült mint a tégla a vízben.. Nagy hőmérséklet és a nagy feszültség ilyen szűk és zárt helyen elég szépen tud rombolni pláne hogy a mostani soc nem hűvösségükről híresek. Lehet itt fogni az átdolgozott hűtésre meg a csúcs modern akkumulátorra hogy nem lesz gond... Pedig az elektromos autók sem unalomból gyúlnak ki töltéskor
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest